...pokud by se někomu opravdu nechtělo, nabízím se jako námezdný jezdec
...za mírný poplatek vaši bramboru vyluftuju ...po cestě či po polňačce, brodíkem či jen tak "nedělně" okolo komína ...jako bonus vám s ní fláknu o zem kolikrát chcete či jen tak jemně nechám upadnout ze stojánku ...prostě nic není nemožné, vaše přání je mi rozkazem
...co se mi "ekluje" je umývání či leštění - do toho nejdu, ale jencekGS to dělá rád a možná vám i zaplatí, aby si na tu vaši krásku mohl stříknout wapkou
...tak volejte či pište ...předpokládám, že zájemců bude hromada, takže už včil si zakládám diář a píšu pořadník ...ale nebojte, na všechny se dostane a určitě vám je ojedu k 100% spokojenosti!!!
u jencka to je otázkou letošní sezóny,jak nazuje špunty a vemem ho do míst kde se tají dech když jde vlna přes plexi a nebozí tůriste uskakují před takřka neslyšným GS.Kde když se zadaří zaryje rablou do právě se rozvíjejících lesních květů či plodů.Kdy pak při absolvování výše zmíněné očistné kůry na Rablence zamáčkne slzu s poznáním "stálo to za to".
hele prezibuď v klidu,bo v sobotu má být první hnusné horkotak jak vyjedu,tak si všechny tvý dovednosti,který si musel trénovat léta,udělám sám bez přípravy se stejným výsledkem,a fakt to v sobotu vypadá na první letošní kolečko,bo tu na hané sou cesty 1. offtřídy suché
ináč, sem to domluvil s tatínkem,fšecky vás asi uvidím v brně v sobotu na výstavě,hledte si švihnout,bo slivovica je sfiňa,odpoledne už budu vidět hůůůůůůůůůřřřřř
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
prezi napsal(a):
...jo jo, koukám na předpověď počasí a na víkend hlásí horka! ...v sobotu 2°C a v neděli 4°C ...nedá se nic dělat, zimička se loučí
...někde jsem slyšel, že přechod ze zimy do jara má být příjemný ...jen aby to nebylo až v červenci
JEJDA!!!! To si ještě rychle musíme tu parádičku užít!!!! Jako minulý víkend v Mohelnici.
Pár fotek, abyste se tady z toho vedra moc nezpotili......
joni přiložený následující obrázek:
jencekgs napsal(a):
Pavle jestli to tak bude, tak kde sraz?? Měl bych asi pomalu nahodit baterku a domluvit se s Petrem na přezutí TKC
No já bych to ještě nepřeháněl.Když bude hodně dobře a ten bílý binec pojede rychle dolů,tak bych první výjezd viděl na příští týden ....a potřebuju přezout přední gumu.Až pojedeš k Petrovi,tak se asi přifařím k tobě.