Jencku dik, vsechno bude, ale az pristi rok...jsem se trochu financne vycerpal ted. Takze jen po Evrope letos a budeme si na sebe zvykat
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
Vojto nemotali jste se nahodou minulou sobotu kolem Moravske Trebove?respektive z Mor Treb smer letovice ale tadem pres vesnicky?mam pocit ze kolem 17-18 jsem vas potkaval v Utechove kde byla bouracka
vojta napsal:
jsem se pry nepochlubil, tak tady jsou dokonce oba moji milackove. Po 1150GS je to vcelku rozdil musim rict, hlavne ergonomie. Jo a jeste to tahne jak vlak, to bych malem zapomnel
Pěkné "kousky" Vojto. Jako kdybych je už někdy viděl
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...
magoss napsal:
Vojto nemotali jste se nahodou minulou sobotu kolem Moravske Trebove?respektive z Mor Treb smer letovice ale tadem pres vesnicky?mam pocit ze kolem 17-18 jsem vas potkaval v Utechove kde byla bouracka
Ano, jeli jsme z Jeseniku pres M.Trebovou a Mohelnici tema prdelakovama do Blanska. Doufam, zes tam nemel tu bouracku ty? Nebo jsem nekde prehlidl motorku?
vojta napsal:
jsem se pry nepochlubil, tak tady jsou dokonce oba moji milackove. Po 1150GS je to vcelku rozdil musim rict, hlavne ergonomie. Jo a jeste to tahne jak vlak, to bych malem zapomnel
Pěkné "kousky" Vojto. Jako kdybych je už někdy viděl
A jeste uvidis Jeste jedou diky za odborny dozor pri vyberu, na Radarce ji zapijem
Vojto tak to mam letos prvni ulovek:-D ne ja jsem jel autem,hodit neco tchanoj do Mor Treb a pokracoval jsem dom do HK
Motorky mate ale hezke jen co je pravda:-)
Tak taky přidám svého mazla..
Nějak se mi nedaří přez telefon vložit fotku, tak aspoň odkaz https://m.ak.fbcd...77bfab3b02
Upravil Diacon dne 26.03.2015 15:42
takovu jitrnicu svet nevidel
nesmis mit v popisu fotki diaeletriku a mezery, jinak ti to nepude vlozit.tak ju pomenuj treba blabla.
Kupredu spatki ni krok...
Ale me to prvne neslo rozkliknut.tak sory jesi sem se te nejak dotkl.jitrnica nesi ty ale je to hlaska z obusku z pytle ven, jakoze sem tu motorku nevidel.toz tak.
Upravil Bohumil dne 26.03.2015 15:56
Kupredu spatki ni krok...