jencekgs napsal(a):
Pavle jestli to tak bude, tak kde sraz?? Měl bych asi pomalu nahodit baterku a domluvit se s Petrem na přezutí TKC
No já bych to ještě nepřeháněl.Když bude hodně dobře a ten bílý binec pojede rychle dolů,tak bych první výjezd viděl na příští týden ....a potřebuju přezout přední gumu.Až pojedeš k Petrovi,tak se asi přifařím k tobě.
s tím počítám a adaptéry na moto kola a BMW bych měl mít hotové koncem února
Petře aby si ještě nemusel rušit tu dodávku do Brna a nepojedeme jak se patří na mašinách
Jestli trochu oschnou cesty, tak bych to viděl alespoň na průjezd ostravou alespoň kousek
Splněný sen moje 1100GS
no ale my to budem mit do ovy daleko ... takze nekde na pomezi ..co? dame nejaky lehoucky vyjezd
2009-2012 Bmw F650GS DAKAR 2000
2012 - ? ? ? Bmw R 1150 Gs Adventure 2002
2021 - ? ? ? Tenere 700 2021
2024 - ? ? ? Exc 450 F - 2023
No chce to pohlídat aby zase neposolili cesty, to by se nikam nejelo. Zítra mám volno, tak snad to trochu oschne. Sníh celkem slezl.
Splněný sen moje 1100GS
pavelgs napsal(a):
Opravdu to vypadá že se nám to počasí pohne směrem k jaru
Pomalu abch začal plánovat svoji tradiční jarní vyjížďku na Pálavu.
jedu taky aspoň se stavíme ke známým
Dám vědět až to bude aktuální.
...hola hola kolektive ...nevím jak to máte naplánováno, ale co to udělat jako "výjezdní zasedání" s návštěvou sklípku a přespáním? ...vyjet v pátek odpoledne s návratem v sobotu večer či vyjet v sobotu ráno s návratem v neděli odpoledne
PS: vloni jsem tam byl pojezdit na kole, tak bych měl i tip a kontakt na ubytko a X sklepů v dosahu 1 až 5 minut chůze v Republice Kraví hora