Tak to se omlouvám
Každému se to líbit nemusí, ale je moje jezdím na ni já a mě se líbí, jen jsme se chtěl.
Ale chápu že jsem zničil původní barvu, která byla dokonalá atd
No ja za me davam za cernej mat palec nahoru, zelena uz neni uplne muj salek kavy,ale o tom to je... co se mi nelibi je na nadrzi pismeno A, GS je pekny,ale to A ma nejakej divnej font No a pak zelena na padacich nevim no...ale jinak adv v matu pekny
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal:
No ja za me davam za cernej mat palec nahoru, zelena uz neni uplne muj salek kavy,ale o tom to je... co se mi nelibi je na nadrzi pismeno A, GS je pekny,ale to A ma nejakej divnej font No a pak zelena na padacich nevim no...ale jinak adv v matu pekny
Vidim to uplne stejne. Barva dobra, aspon se to odlisi od vsech, vzdyt dneska ma GS kazdej druhej.
Zelena se mi nelibi, hlavne na padacich, ty by nebyly spatny taky v matny cerny.
Ještě k tomu budou v černé ktyry válců, tak uvidíme jak zapadnou.
To A je divný to chtělo jiný, ale vyniklo to tak blbě až bylo nalepené, tak třeba příště, stejně bude překrytý tank vakem, protože většinou se mnou jezdí pes.
A zelená se mě líbí, jen to měla být původně ta víc křiklavě zelená, ale ta brzo vybledne a hlavně v noci nefunguje jako odrazka, tak jsem použil tyhle.
Diacon napsal:
A zelená se mě líbí, jen to měla být původně ta víc křiklavě zelená, ale ta brzo vybledne a hlavně v noci nefunguje jako odrazka, tak jsem použil tyhle.
Hned se mi vybavila tato slavná věta
YouTube Video Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black
Romane pěkně jsi GSo vymazlil.Koukám,že jsi už pořídíl i tu výztuhu.To je origo TT,nebo jste sehnali někoho,kdo to vyrobil?Máš moc pěknou motorku.Jak se na to tak koukám,tak už ti z RTčka asi moc nezbylo.Předpokládám,že už máš motorku kompletně vybavenou,nebo ti tam ještě něco chybí???? .
Romane pěkně jsi GSo vymazlil.Koukám,že jsi už pořídíl i tu výztuhu.To je origo TT,nebo jste sehnali někoho,kdo to vyrobil?Máš moc pěknou motorku.Jak se na to tak koukám,tak už ti z RTčka asi moc nezbylo.Předpokládám,že už máš motorku kompletně vybavenou,nebo ti tam ještě něco chybí????
Ahoj Pavle, výztuha je od Motohuricane, čekal jsem na ni několik měsíců a někteří na svoji čekají ještě teď . Jó jestli to tak půjde dál tak budu za chvíli opravdu na ceně RTčka .... mám ještě nějaké plány (nádrž, příd. světla, sedlo, ....) uvidíme časem, podle financí.
Dobry den, prave jsem si dovezl tento kousek. Byl od prvniho majitele 14 tis. Km. Bohuzel hned na zacatek jsem ho pri prevozu musel nechat klecet.
Snad se nebube zlobit, bylo to jen par hodin.
alexandrmoucha přiložený následující obrázek:
alexandrmoucha napsal:
Dobry den, prave jsem si dovezl tento kousek. Byl od prvniho majitele 14 tis. Km. Bohuzel hned na zacatek jsem ho pri prevozu musel nechat klecet.
alexandrmoucha napsal:
Kam se jezdi pro takovydle krasavce?
In pivo veritas!
Opravdu nevidany stav. Bylo to kousek Roding cca 200 km z Prahy. Mel ho starsi pan. Dal mi k tomu dokonce i naplne co mel koupene. Samozrejme 3 origo al kufry a spoustu dalsich .....
Motorku si objednal v roce 2003 a dal ji do garaze a prihlasil az v roce 09/2006. Dlouho jsem nechapal proc ale pry kvuli manzelce.
alexandrmoucha přiložený následující obrázek: