Mě se o víkendu taky zadařilo. Na motokrosové trati u Tachova jsem Barborku prvně v životě odlepil od země a málem jsem si po dopadu přerazil chobot o její plégo...
ty jeho komentáře k hodně starým vláknům atd. ruce sem měl na operaci obě, honit už můžu ale nechávám to na mladý jo a klobásy jsou super
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
no obojí mám rád, něco ti přivezu do tý čihoště a domlouvali sme se s kámošem že tak za 2 měsíce by sme zas udili tak se pak můžem domluvit tohle bylo moc narychlo
Jarys napsal:
no obojí mám rád, něco ti přivezu do tý čihoště a domlouvali sme se s kámošem že tak za 2 měsíce by sme zas udili tak se pak můžem domluvit tohle bylo moc narychlo
To se domluvíme,jeden víkend budu u vás a ten další vy u mě,budu stavět zrovna plot....No to víš,někdo má udírnu a někdo zase práci.....
fajn a pak mi přijedeš udělat fasádu ok?
Fakt bych ho bez fousů nepoznal, ještě, že je vyhlášenej svým turbánkem, chránícím jeho blond image před znečištěním slatinnou lázní
Jo a ta paní je mi taky nějaká povědomá...
Upravil Jarda dne 19.04.2011 10:01
Nemáte někdo návod jak nandat origo topcase na plotnu(1150GS)...?? Asi jsem jelito,ale ani po hodině jsem ho tam nedostal....
Upravil zetor dne 19.04.2011 15:10