Jde hrbatý kolem krchova a najednou proti němu z pozarohu vyjde sama smrtka s kosou na zádech.Hrbatý celý strachem skoprní a smrtka příjde k němu,zastaví se a ptá se: máš hrb? Hrbatý ze sebe vykoktá:a-a-ano,mám.Smrtka na to stroze: tak dej!Odejme mu hrb a pokračuje dál v chůzi.Uzdravený chlap běží do hospody a celý roztřesený ze zážitku a zároveň šťastný,že je zdravý,všechno poví kamarádům.Od vedlejšího stolu ho zaslechne slepec a říká si: když hrbatému odejmula hrb,tak mě může vrátit zrak a vydá se rychle ke hřbitovu.Tam potká smrtku a ta povídá: máš hrb?On odpoví: Ne. A ona na to: tak tu máš!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Ptá se synek tatínka, táto, co jsou to volby do parlamentu? Pojď já ti to ukážu na příkladu. Na zahradě přistoupí ke keři plnému vrabců a zatleská. Frr, všichni vrabci uletí, ale za chvíli jsou zpátky. Táto vždyť jsou zase zpátky. To ano synku, ale každý sedí na jiné větvi.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Během hodiny, ve které se snažila žákům vysvětlit dobré způsoby chování, dala jim učitelka tuto otázku:
"Michale, pokud bys byl v restauraci na večeři s hezkou mladou slečnou, jak bys jí řekl že musíš jít na záchod?"
Michal odpověděl: "Počkej minutku, musím se jít vyčůrat."
Učitelka na to reagovala: "To by bylo hrubé a neslušné."
"Co ty Janíčku, jak bys to řekl?'"
Janíček řekl: "Lituji, ale musím odejít na záchod. Budu hned zpět."
"To je lepší, ale stejně není moc pěkné říct slovo záchod u jídelního stolu."
"A co ty, Karle, můžeš zase jednou použít svůj mozek a ukázat nám své dobré způsoby?"
Karel řekl: "Řekl bych: Miláčku, můžeš mě na moment omluvit.
Musím si jít potřást rukou se svým velice dobrým přítelem, kterého ti doufám představím po večeři."
Učitelka omdlela.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Pražák vystoupí na nádraží Ostrava - Svinov a ptá se domorodce :
Heléééééééé, prosímtěééééééééé, jak se vocaď dostanu do centráááááááá ?
Ostravak : s takym přizvukem se p.čo do centra živy nedostaneš..
Upravil bluesbery dne 05.06.2011 15:25
Muž se chce milovat se ženou, ale nechce se mu postavit.
Žena mu říká:
"Nic si z toho nedělej, dáme mu na boky tužky,oblepíme jej leukoplastí a bude to."
Po milovaní rozmlouvá pravý pysk s levým:
"Ty, už jsme zažili kdeco,malého,velkého,bílého,černého,tlustého i dlouhého,ale na nosítkách nám ho ještě nikdy nedonesli!"
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Vtip to není, ale za podívání to rozhodně stojí.
Chcete si vydělat 2000,- Kč / hod ??? Tož se na to kóknite !!! http://www.stream...-na-hodinuF800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jsem poslanec, lžu a kradu jak kanec.
Kradu, kradeš, krademe, a této zemi vládneme.
Jsem poslanec ODS, nakrad sem si do nebes.
Nikdo mě tu nezabásne, imunitou vše pohasne.
Já jsem lupič z povolání, zloději mě nedohání.
Nakradu si přes daně, uvažuji prohnaně.
Přijde žena k doktorovi - gynekologovi a říká:
Pane doktore, mi zpívá pí.a.
Sundejte si prádlo a vyskočte si na kozu.
Doktor přiloží ucho a slyší: "Spartaa, Spartaa!"
Tak co, pane doktore?
Buďte v klidu, tohle zpívá každá pí.a.
Ptá se Karel Karafiát na sociálce: kolik musím mít dětí abych měl 22.116,- Kč měsíčně sociální dávku??
Úředník odpoví: tak to vám spočítám hned, vydržte. Tak to by jste musel mít 12 dětí, odpoví po chvilce..
Nééé tak to musím tři zabít odpoví Karel...
Přinese si policajt do práce termosku.
Ostatní kolegové ji okukují a ptají se, co to je.
"No v obchodě říkali, že když si do ní dám něco teplého, tak to dlouho vydrží teplé a když něco studeného, tak to bude pořád studené."
"No, to je fakt dobrý vynález a co v ní máš?" ptají se ostatní policajti.
"Kafe a dva nanuky."
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Dva spřátelené manželské páry hrály jednoho večera žolíky. Petrovi spadla
na zem karta. Když se pro ni sehnul, všiml si, že Dana, Honzova manželka,
má široce roztažené nohy a nemá kalhotky!
Petr nedal samozřejmě na sobě nic znát. Později, když šel do kuchyně pro
piti, přišla za ním Dana s otázkou:
„Viděl jsi pod stolem něco, co se ti líbilo?“
Petr, překvapený její otevřenosti, přikývl a ona pokračovala:
„Můžeš to mít! Bude tě to ale stát tisíc korun.“
Petr zhodnotil svoje finanční možnosti, potlačil morální předsudky
a na dohodu přikývl. Dana mu připomněla, že její muž pracuje v pátek vždy
déle, a že se tedy Petr má u ní ve dvě odpoledne ukázat. Samozřejmě, že
Petr byl přesný, dal jí tisícovku a pak spolu celou hodinu kvalitně souložili.
Asi v půl čtvrté Petr odešel.
Honza se vrátil, tak jako každý pátek, v šest večer. Hned po příchodu
se ptá své ženy: „Byl tu dnes odpoledne Petr?“
Dana, i když šokována, klidně odpovídá: „Ano, zastavil se na pár minut.“
„A dal ti tisíc korun?“
Daně se podlomila kolena. Myslela, že je konec...
Nasadila kamenný výraz a povídá: „Ano, dal mi tisícovku.“
Manžel se spokojeně usmál:
„Víš, Petr přišel dnes ráno do kanceláře a půjčil si ode mě tisíc korun.
Slíbil, že se dnes odpoledne u nás zastaví a vrátí je. Vidím, že nekecal
a slib splnil. Když bude potřebovat, půjčím mu zase.“
Dana omdlela.
V NASA přišli s novým vesmírným programem a pro jeho účely vyvinuli i počítačový program,který má vybrat 2 ideální kandidáty.Po jeho spuštění,program vybral prase a českého policistu.Agenti sehnali tyto dva kandidáty a zahájili s nimi náročný a zdlouhavý výcvik.Těsně před jeho ukončením jim povídají:Jste oba připraveni plnit úkol,ale ten vám bude vzdělen v danný čas formou obálky až po startu na palubě.Nesmíte se však obálky ani dotknout,než vám dáme vědět.Absolventi souhlasí a nasednou do raketoplánu.Prase v levo,polda v pravo a před sebou vidí přilepenou obálku.Po startu a odhození prvního motoru se z vysílačky ozve: Prase,prase,zde Huston,otevři obálku!Prse:chrocht a otevře obálku.Pak ji odloží a začne mačkat různé čudlíky,knoflíky a páčky.Policajt furt nic.Až jsou na oběžné dráze,tak se ozve ve vysílačce: Policajt,policajt,zde Huston,otevři obálku!Polda si oddychne a celý natěšený,že konečně přišla jeho chvíle,otevře obálku a čte:Krm prase a nekecej mu do řízení!
Upravil Mr GS dne 18.06.2011 06:00
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Lezou 3 slimáci za sebou a najednou ten poslední vybouchne... První se ptá toho druhýho: "Co se mu stalo???" Ten druhej říká: "Nevím, asi to byl Muslimák...
Český archeologové v Egyptě objeví neznámou pyramidu.Pečlivě ji vyhrabou,zdokumentují, a pak přijde ten slavný den,kdy se ji pokusí otevřít a vstoupit.Po nějakém úsilí odplombují dveře,vstoupí a potkají mumii,která se tím jejich kutěním probudila.
- Kdo jste a co chcete?
- My jsme archeologové, právě jsme našli tuhle pyramidu
- A... odkud jste?
- Z Česka.
- Jo z Česka? A co Helenka Vondráčková, ještě zpívá?