jde americká expedice tajgou na Sibiři a potkají bandu ruskejch vožralejch lovců,jak táhnou mrtvýho medvěda na ramenou.Nevěřícně na ně čumí a ptají se, GRYZZLY?Rusáci v klidu odpoví,Nět strelíli.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Holič stříhá osmiletou holčičku, která žvýká žvýkačku.
Ta jí vypadne, holčička ji sebere a dá ji zpět do pusy
a žvýká dál.
Holič se zarazí a ptá se " Holčičko nemáš ji chlupatou?"
Holčička odpovídá : " Jebe ti? V osmi??"
YouTube Video Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Kasak napsal:
Zmijone,viděls to v tý madarštině celý?Je to mazec.
no prave ze sem to skouknul cely ale popravde musim rict ze sem tomu moc nerozumel ale asi si to pustim este nekdy az se budu vracet z knajpy veri ze tomu porozumim 100%
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Jde Obama po 16tý ulici v DC a vidí žebráka, jak si na chleba maže h0vno. "To přece nejde,aby v naší zemi, největší světové velmoci se někdo ládoval h0vnama a dá žebrákovi 500 dollarů aby se šel pořádně najíst.
Mezi tím se Putin porchází po Něvským prospektu a taky vidí žebráka, jak si na chleba maže h0vno. "Co kdyby to viděl nějakej cizí novinář, to by byla mezinárodní ostuda, tady máte 5000rublů a jděte se někam najíst".
A Nečas si to štráduje po Příkopech a taky vidí žebráka, jak si na chleba maže h0vno. "To by takhle nešlo, myslete člověče na zítřek a dávejde si menší vrstvu!"
Maiali nel Fango!
Babka táhne po ulici za sebou dvě igelitové tašky. Z jedné jí občas vypadne tisícikoruna.
Všimne si toho policajt a zastaví ji : "Matko, padají vám peníze z tašky...,odkud je máte? "Neukradla jste je?" praví žertovně.
Babka: "No, víš synáčku, já mám zahradu,která sousedí přímo s parkovištěm u stadionu. Tam chodí chlapi a čůrají mi přes plot na moje květiny. Já jen tak stojím a čekám za keřem s velkýma zahradnickýma nůžkama a vždycky když některý prostrčí svého...
hm ehm...přes díru v plotě, chytím mu ho a zavolám "TISÍCOVKU, NEBO TI HO USTŘIHNU!"Policajt se usmívá : "Hm, to zní fér.
Tak hodně zdaru, babi!
Jo a mimochodem,co máte v té druhé igelitce?"
Babka na to: "No, některý ****ové nezaplatěj..."
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Víte, proč mají včely med?
Protože mají královnu. Kdyby měly parlament, tak by měly ho vno.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
YouTube Video 17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2