Zdravím pánové, dneska taky někam vyráříte na motorkách? Zrovna se u nás udělalo krásně, tak přemýšlím, že pojedu provětrat nové oblečení co mi předčasně nadělil Ježíšek a taky potřebuju vyjezdit nádrž do sucha.
Upravil Stewe dne 10.11.2013 11:29
GSA 1250 Rallye 2024
Tak jsem nakonec vyrazil sám, respektive se ženou. Nové hardy splňují svou funkci i v teplotách 6,5°C na 1. Doufám, že v příští sezoně se s Váma svezu, letos už na to hážu bobek
GSA 1250 Rallye 2024
To víš,že jo, budeme rádi,mě štve že jsem si nesjel.
Fando,takže Láďa JEDE!!! i se Símou a já přemýšlím,že bych vzal starku,a mohli by si sednout k sobě třeba i s Peťou? My sedneme k sobě a jestli mají stůl pro 8,tak ho zapikej.Jedinej problém,že Síma dělá do 5.Ale šla by ve 4 domu a byli bysme tam na půl 6.
Vemte tam ty fotky,já si je stáhnu.
oranžová dvanáctka
rick napsal:
To víš,že jo, budeme rádi,mě štve že jsem si nesjel.
Fando,takže Láďa JEDE!!! i se Símou a já přemýšlím,že bych vzal starku,a mohli by si sednout k sobě třeba i s Peťou? My sedneme k sobě a jestli mají stůl pro 8,tak ho zapikej.Jedinej problém,že Síma dělá do 5.Ale šla by ve 4 domu a byli bysme tam na půl 6.
Vemte tam ty fotky,já si je stáhnu.
To abych zamluvil spíš nějak kultůrák nebo tělocvičnu. To si objednáte autobus ne
Upravil fero dne 11.11.2013 08:08
Chlapi,jasně,ale jsem každej víkend někde,v neděli jedu zase,tak snad to vydržíme a dáme repete bez bab.Šlo o to,že Láďa bere Símu všude,tak jsem myslel aby tam nebyla sama a dáme je k sobě.Já to stejně vidim tak max do 10 hod.Pak usnu,ale ráno můžeme pokračovat už od půl 6.
Jo a spíme v hotelu Bellevue,tak ať nejdu daleko pěšky
oranžová dvanáctka
rick napsal:
Chlapi,jasně,ale jsem každej víkend někde,v neděli jedu zase,tak snad to vydržíme a dáme repete bez bab.Šlo o to,že Láďa bere Símu všude,tak jsem myslel aby tam nebyla sama a dáme je k sobě.Já to stejně vidim tak max do 10 hod.Pak usnu,ale ráno můžeme pokračovat už od půl 6.
Jo a spíme v hotelu Bellevue,tak ať nejdu daleko pěšky
Ja s tim nemám problém, ale Polívka by to řekl jasně. Chlapi nedělejte ze sebe křupany.
A hotel Bellevue je kousek odtud, doufam že se vam tam bude líbit a hlavně dobře spát. Dřív tam byla pohřební služba s márnicí
Upravil fero dne 11.11.2013 18:27
...sleduji tady váš výlet jen zpovzdálí, a mám drobný koment k ubytku
je jasný, že to ubytko vypadá luxusně, luxusní bylo a bude, není třeba aby se osazenstvo z penálů vracelo zpět ;o))
takže hezké sny
PS: já jednou parkoval u jezeďáků ve větší garáži s plechovými vraty na obou stranách a ejhle, ono sklad uhynuleho dobytka, před odvozen do kafilerie...auto to nevadilo
www.jantruhlar.cz
...já mám taky "tuhošcamping" v dochozí vzálenosti, takže bezproblémů
jinak jsem jednou v Jabonci oceňoval jenomu umělci (dělal metronom v Pze na pláni) ateliér, který byl situován na kraji hřbitova, byl upraven z původní márnice a za mě dobrý
PS: a příští rok na vás natrénuju, byl jsem teď v sobotu s hadama v Pze na the illusionists a jsou dobrý, ale kolobouk kouzelníka Pokustóna z králíků neměli ;o))
Upravil Honza_BMW_VW dne 11.11.2013 20:13
www.jantruhlar.cz