Třpytkaření,aneb sraz webu BMWGS v kempu "U třpytky"
Přidané 18.08.2011 13:36
Kubrt napsal:
Přátelé,SVÍČKOVÁ NEBUDE.Včera jsem jí pro tuze malý zájem zrušil.Toovšem neznamená,že si na ní nemužeme dojet.Obsluha s námi tak nějak počitá.Šlo mi čistě o rezervaci jídel a sálu.
A Milan má pravdu s tím volejbalem.Požádal jsem ho o to,protože jsem neměl přístup na net a termín na nahlášení je dosti šibeniční,nicméně je to pravda
Dnes objednávám Tojku...
tak ja si s vama pinknu ten plazak, pokud bude nekdy v sobotu, bo musim v sobotu odpoledne bohuzel odjet.
Zirafak
Přidané 18.08.2011 13:39
zirafak napsal:
Kubrt napsal:
Přátelé,SVÍČKOVÁ NEBUDE.Včera jsem jí pro tuze malý zájem zrušil.Toovšem neznamená,že si na ní nemužeme dojet.Obsluha s námi tak nějak počitá.Šlo mi čistě o rezervaci jídel a sálu.
A Milan má pravdu s tím volejbalem.Požádal jsem ho o to,protože jsem neměl přístup na net a termín na nahlášení je dosti šibeniční,nicméně je to pravda
Dnes objednávám Tojku...
tak ja si s vama pinknu ten plazak, pokud bude nekdy v sobotu, bo musim v sobotu odpoledne bohuzel odjet.
Zirafak
Ahoj,bohužel,už je pozdě...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 18.08.2011 13:50
Kubrt napsal:
zirafak napsal:
Kubrt napsal:
Dnes objednávám Tojku...
Zirafak
Ahoj,bohužel,už je pozdě...
skoda, ja byl ted skoro mesic pryc, teprv vcera jsme se vratil, tak jsem driv nemohl. Tak se jen zliju, to je taky ok
Martin
Přidané 18.08.2011 22:52
Jééééé já jsem ale vůl....koukám ono to mám skoro za humny a ani jsem si toho nevšim:-( přijel bych se bejval aspoň podívat ale nechal jsem se ukecat na rodinnej život:-(
Přidané 18.08.2011 23:02
Moderátor Příspěvků: 8674 Registrace: 18.12.08
tam vzadu,jak je ta toika,teď stojí přístřešek pro případ deště,který laskavě zapůjčil Remus a bude tam od zítra stát i toika pro nás...to jako aby jste neobechcávali přírodu.Prej tam po nás loni nic až do včera nerostlo
Mr GS přiložený následující obrázek:
Přidané 19.08.2011 08:49
Waltr napsal:
Tak si to tam parádně užijte. A zdrávi domů.
kurna kdo tam z ty vasi particky jeste nejede?!
to hnojivo stalo majlant...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 19.08.2011 08:57
Plzeň - od krásného slunečného rána se zahalujeme do mračen. Hřmí, zvedá se silný vítr a okolní obce už skrze hustý déšť nevidím. Snad to odpoledne bude lepší. Slunce v duši!
Přidané 19.08.2011 09:01
xHackerM napsal:
Plzeň - od krásného slunečného rána se zahalujeme do mračen. Hřmí, zvedá se silný vítr a okolní obce už skrze hustý déšť nevidím. Snad to odpoledne bude lepší. Slunce v duši!
staci kouknout na radar.
Behem hodiny, max 2 to je pryc... a v DE dalsi mrak nevidim.
Ale radsi bych vyjel driv, odpoledne to byva posledni 2 mesice tezce nestabilni.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Přidané 19.08.2011 09:03
hicks napsal:
xHackerM napsal:
staci kouknout na radar.
Behem hodiny, max 2 to je pryc... a v DE dalsi mrak nevidim.
Ale radsi bych vyjel driv, odpoledne to byva posledni 2 mesice tezce nestabilni.