Vlasťo nebleč, až ti rupne brzdová hadička tak je určo taky koupíš a možná i v tom pancíři.
Jinak hadičky byly u mně do druhého dne a stály i s ocelovými Banji a poštovnym 4650kaček nabízeli mi ty banja z duralu a v různých barvách, ocel je ale přece jen ocel.
http://www.zednic... http://luky2.rajc...
LukyGs napsal:
Vlasťo nebleč, až ti rupne brzdová hadička tak je určo taky koupíš a možná i v tom pancíři.
Jinak hadičky byly u mně do druhého dne a stály i s ocelovými Banji a poštovnym 4650kaček nabízeli mi ty banja z duralu a v různých barvách, ocel je ale přece jen ocel.
Měly by dnes dorazit pancéřovky Goodridge, tak to můžu potom poměřit (ten průměr) a dát ti vědět. Chci ty hadice měnit kvůli stáří a cena proti originálům není o tolik vyšší.
LukyGs napsal:
Dneska mi došly panceřové brzdové hadice. Objednávali jsem je v GoldFrenu včera a dnes uz sou u mě ale oproti originál hadicím jsou tenší! Má tady někdo panceřové hadice na moto? Popřípadě je ta tloušťka normální?
vlastimile, co tě rozplakalo?
Jak jsem již psal:LIDI JSOU SCHOPNÍ VŠEHO
....ale oproti originál hadicím jsou tenší!....
Viděl už někdo opletené brzdovky stejně tlusté jako origo?
LukyGs napsal:
Dneska mi došly panceřové brzdové hadice. Objednávali jsem je v GoldFrenu včera a dnes uz sou u mě ale oproti originál hadicím jsou tenší! Má tady někdo panceřové hadice na moto? Popřípadě je ta tloušťka normální?
vlastimile, co tě rozplakalo?
Jak jsem již psal:LIDI JSOU SCHOPNÍ VŠEHO
....ale oproti originál hadicím jsou tenší!....
Viděl už někdo opletené brzdovky stejně tlusté jako origo?
na CBR 929RR jsem dával stejně tlustý pančéřky jako byl originál, ne, že bych to měřil, ale poměřením prakticky stejný.. proč se ptáš?
Ptal jsem se z důvodu jestli nemůže být ovlivněn brzdný výkon když tam půjde mín kapaliny. Teď sem z toho ale jelen když ty jsi měl stejně tlustý pancíře jako originál a Vlasťa píše VIDĚL UŽ NĚKDO STEJNĚ TLUSTÝ PANCÍŘE JAKO ORIGINÁL
Tak teď nevím jestli je VŠE ok nebo ne
Upravil LukyGs dne 27.09.2011 13:04
tak na pravou míru. vnitřní průměr byl stejný jako u originálu, u pancířek byla "gumová" stěna o tloušťku pancíře slabší.. z toho vychází stejný vnější rozměr hadice uf.. :-D
mirekcinan napsal:
tak na pravou míru. vnitřní průměr byl stejný jako u originálu, u pancířek byla "gumová" stěna o tloušťku pancíře slabší.. z toho vychází stejný vnější rozměr hadice uf.. :-D
No tak vidíš, žádný strachy __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
mirekcinan napsal:
Já teda nevím, ale pokud byl stejný vnitřní i vnější rozměr, tak musela být stejná i síla gumy a pancíře
Ohledně toho, že jsou pancéřovky tenčí, je to proto, že nepotřebují tak tlustou stěnu, jako gumové hadice.
Jinak mám pancéřovky taky asi 2 roky, protože mi na dovolené ve Francii přední gumová praskla.
V sobotu mi začalo kapat z toho Tčka, byl povolený šroub, stačilo utáhnout.
Takže asi to je potřeba občas kontrolovat.
Upravil stepan dne 27.09.2011 15:50
Takže vše je zamotané. Pancéřovky jsou dvě o 3cm kratší než iriginál a při vytočených řídítkách na levou stranu sou naplý jak prase. Volal jsem do firmy co je prodávala ve čtyři hodiny a v pět už mi s omluvou posílaly prodloužený kusy grátis. To že firma udělala chybu bych ještě pochopil ale to že je mechanik bez rozmýšlení namontuje i když vidí že mají pnutí jak prase tak nad tím mi zůstává rozum stát Ve čtvrtek nebo v pátek by měli dojít ty delší a v servisu si to technik nafotil a s omluvou mi řekl že mi ty druhé vymění grátis jelikož tohle je prasárna a ty gumové by tam byly lepší.
Jinak k brždění, oproti těm gumovým přesluhujícím super. Páčku teď mačkám o polovinu méně než dříve a pěkně to dávkuje brzdnou sílu aspoň jedno pozitivum v tomto posr...m dni
Upravil LukyGs dne 27.09.2011 19:36
mirekcinan napsal:
Co to je: "gumová" stěna u pancířek?všechny firmy vyrábějí ty opletené hadice s teflonovou hadicí s nerezovým opletem
mirekcinan napsal:
Co to je: "gumová" stěna u pancířek?všechny firmy vyrábějí ty opletené hadice s teflonovou hadicí s nerezovým opletem
vlastimile, vlastimile, proč z tebe začínám mít pocit, že máš kulový co na práci a tak kritizuješ, poučuješ o tom jak to všichni dělaj špatně, popichuješ a v neposlední řadě tu furt nad něčim kroutíš hlavou a pláčeš .. všechno víš, všechno znáš a od všeho máš klíče, ale ve finálě člověk zjistí, že nevíš čim si máš naimpregnovat stan..
právě proto jsem napsal "gumová" - tzn, něco jako guma, připomínající gumu atd. aby to líp pochopili.. když řeknu teflon tak si každej přimyslí ještě nejakou tenkou mikrovrstvu jako na pánvi..
A pro tvojí informaci - ne všechny firmy vyrábějí opletené hadice s teflonovým vnitřkem, záleží od použití, nicméně slušno dodat, že teflon je nejvyužívanější a cenově nejpřijatelnější.. takže asi tak
mirekcinan napsal:
vlastimile, vlastimile, proč z tebe začínám mít pocit, že máš kulový co na práci a tak kritizuješ, poučuješ o tom jak to všichni dělaj špatně, popichuješ a v neposlední řadě tu furt nad něčim kroutíš hlavou a pláčeš .. všechno víš, všechno znáš a od všeho máš klíče, ale ve finálě člověk zjistí, že nevíš čim si máš naimpregnovat stan..
právě proto jsem napsal "gumová" - tzn, něco jako guma, připomínající gumu atd. aby to líp pochopili.. když řeknu teflon tak si každej přimyslí ještě nejakou tenkou mikrovrstvu jako na pánvi..
A pro tvojí informaci - ne všechny firmy vyrábějí opletené hadice s teflonovým vnitřkem, záleží od použití, nicméně slušno dodat, že teflon je nejvyužívanější a cenově nejpřijatelnější.. takže asi tak
Odstavec 1: popsal jsi mne velmi dobře děkuji
Odstavec 2: přiznal jsi že ta "něco jako guma" je teflon
Odstavec 3: pokud mne chceš o něčem "informovat" tak laskavě napiš která firma dělá nerezem opletené brzdovky na běžné (ne závodní) moto z něčeho jiného než z teflonuty "pánvičko"
A jen tak mimochodem,Ty víš jak odborně naimpregnovat stan?Tak aby tě nezklamal když jsi pár tisíc kiláků od chalupy?Takový rady jako "kup si sprej v drogerii jsou na ****....Tak se ukaž borče
Upravil 3axap dne 29.09.2011 18:26
Hosi. Zacinate to tu pekne zaplevelovat ****inama. Nechcete si zalozit specialni vlakno, ci zamiŕit do pokecu o nicem?R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu