Jenom netankovat v Nachode. Nachod ma snad nejdrazsi benzin v republice. Mam dojem ze kolem 25,-. Kc. Staci si z hlavni cesty na Machov zajet v Nachode hned za hranice PL, (coz je zajizdka tak 500m) kde je benzina Orlen cca 100m za hranicema. Pri soucasnem kurzu (CS a.s.) 5,70,- KC za PLZ a cene 5,17,- PLZ za litr N95 jste na cca 29,50,- Kc. Pri natankovani 20l mate sobotni vyjizdku zadarmo. Pri plne nadrzi do Advika to je jeste lepcejsi. Tankovat u Orlenu se rozhodne nebojte. Naberete u nich o Vervu. Benzin maji skutecne kvalitni. Jiz pres ctyri roky jsem v CR netankoval. Pred cca mesicem, kdy byl kurz PLZ skutecne vyhodnej delal rozdil benzinu v Nachode a za hranicema cca 8,- Kc. To uz je fakt masakr. Tehdy v Nachode 35,80,- Kc.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Spea - ToM napsal:
Jenom netankovat v Nachode. Nachod ma snad nejdrazsi benzin v republice. Mam dojem ze kolem 25,-. Kc. Staci si z hlavni cesty na Machov zajet v Nachode hned za hranice PL, (coz je zajizdka tak 500m) kde je benzina Orlen cca 100m za hranicema. Pri soucasnem kurzu (CS a.s.) 5,70,- KC za PLZ a cene 5,17,- PLZ za litr N95 jste na cca 29,50,- Kc. Pri natankovani 20l mate sobotni vyjizdku zadarmo. Pri plne nadrzi do Advika to je jeste lepcejsi. Tankovat u Orlenu se rozhodne nebojte. Naberete u nich o Vervu. Benzin maji skutecne kvalitni. Jiz pres ctyri roky jsem v CR netankoval. Pred cca mesicem, kdy byl kurz PLZ skutecne vyhodnej delal rozdil benzinu v Nachode a za hranicema cca 8,- Kc. To uz je fakt masakr. Tehdy v Nachode 35,80,- Kc.
Kolik že stojí ten benzín v náchodě???Jestli 25,tak tam jedu ráno s cisternou....
Ty si hlavně nezapomen pohorky,nebo jiný bagančata.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Spea - ToM napsal:
Kolik že stojí ten benzín v náchodě???Jestli 25,tak tam jedu ráno s cisternou....
Spea - ToM napsal:
Jenom netankovat v Nachode. Nachod ma snad nejdrazsi benzin v republice. Mam dojem ze kolem 35,-. Kc. Staci si z hlavni cesty na Machov zajet v Nachode hned za hranice PL, (coz je zajizdka tak 500m) kde je benzina Orlen cca 100m za hranicema. Pri soucasnem kurzu (CS a.s.) 5,70,- KC za PLZ a cene 5,17,- PLZ za litr N95 jste na cca 29,50,- Kc. Pri natankovani 20l mate sobotni vyjizdku zadarmo. Pri plne nadrzi do Advika to je jeste lepcejsi. Tankovat u Orlenu se rozhodne nebojte. Naberete u nich o Vervu. Benzin maji skutecne kvalitni. Jiz pres ctyri roky jsem v CR netankoval. Pred cca mesicem, kdy byl kurz PLZ skutecne vyhodnej delal rozdil benzinu v Nachode a za hranicema cca 8,- Kc. To uz je fakt masakr. Tehdy v Nachode 35,80,- Kc.
Jeste drobna rada. Cestu z Ceske Skalice na Cerveny Kostelec radeji vynechte (ta treti trasa uvedena vyse). Kamiony ted maji oficialni objizdku na Nachod pres Trutnov a Cerveny kostelec. Tahle cesta je ted ocistec. Jeden velkej vlacek kamionu.
Upravil spea - ToM dne 06.10.2011 20:41
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Drobná změna: Pedr a další, kdo se plánovali připojit k tý skupině vyjíždějící od Boba v 15h (Medik to už asi ví), šéf prý není dočasně na netu a vzkazuje touto cestou, že se na poslední chvíli odjezd poněkud uspíší - takže sraz je již ve 13h tamtéž.
Jarda napsal:
Drobná změna: Pedr a další, kdo se plánovali připojit k tý skupině vyjíždějící od Boba v 15h (Medik to už asi ví), šéf prý není dočasně na netu a vzkazuje touto cestou, že se na poslední chvíli odjezd poněkud uspíší - takže sraz je již ve 13h tamtéž.
... a normální pracující, ty tam jedou taky? já jen abych si měl s kým povídat!
Jarda napsal:
... a normální pracující, ty tam jedou taky? já jen abych si měl s kým povídat!
Spea - ToM napsal:
Jeste drobna rada. Cestu z Ceske Skalice na Cerveny Kostelec radeji vynechte (ta treti trasa uvedena vyse). Kamiony ted maji oficialni objizdku na Nachod pres Trutnov a Cerveny kostelec. Tahle cesta je ted ocistec. Jeden velkej vlacek kamionu.
Dik za upozorneni.Ja dnes jel tu prvni moznost pres Nove mesto.Je fakt,ze jsem mel pocit,ze od Dobrusky ted jezdi vic kamionu(mozna to berou z Hradce na Rychnov a pak na Nachod),ale Nachod byl krasne prujezdnej!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
zahorak napsal:
Ma v piatok pršat a citelne ochladit.Tak nejdem.Na buduci rok dojdem
mě taky není dvacet a jedu, rukaéro a kompaňéro taky nemám, C3 nemám a přesto jedu! Nejsem z cukru, za kamny budu sedět, až nevylezu na své GS ani s pomocí štaflí
Spea - ToM napsal:
Dik za upozorneni.Ja dnes jel tu prvni moznost pres Nove mesto.Je fakt,ze jsem mel pocit,ze od Dobrusky ted jezdi vic kamionu(mozna to berou z Hradce na Rychnov a pak na Nachod),ale Nachod byl krasne prujezdnej!
Nechceš Pájo na mě čekat v Hradci...?? Já jsem kluk z vesnice a tohle pojedu až na druhej konec světa.....
Mrzí mě, že nemůžu dorazit.. Ale chlapi, snažně vás prosím a kladu vám na srdce - chovejte se slušně, neklejte a nemluvte sprostě, neplivejte pod stůl,nepouštějte větry ,neosahávejte ženský, nehrajte karban,nemočte z okna a hlavně se mi tam nevožerte
Spea - ToM napsal:
Nechceš Pájo na mě čekat v Hradci...?? Já jsem kluk z vesnice a tohle pojedu až na druhej konec světa.....
Ty to zvladnes.Aby toho nebylo malo,tak az projedes Hradec smer Rychnov,Ostrava,tak pak odbocis vlevo smer Nove mesto.A tam zjistis,ze po 50m je ulice v delce asi 200m uzavrena.Ale necha se to intuitivne objet.Tak se snaz!
A pak je asi po 2 km semafor.Neco tam kopou.Ale je to na chvilku.Kluci z Prahy asi vedi proc vyrazej o 2 h driv!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Jarda napsal:
No jo, tak holt pojedu s Evou sám. Nakonec, nevadí, jsem zvyklej a mapu přilepím izolačkou na bandu, bo se mě nechce nandavat tankvak a nebo dojedu tak nějak intuitivně. Nakonec je to z Benátek furt rovně, jenom mírně na sever Já se z dědiny nevyhrabu před 14 hodinou a to budu muset ještě smrknout do bandy a dofunět sliky. Počítám, že když to dobře půjde, budu v 15 hodina na cestě. Takže kdyby nějakej opozdilec jel z Prahy horem kolem Benátek, přes Jičín, Hořice, pokochot se cestou na Dvůr Králové, odtud do Úpice. Rtyně, Hronova a Machova, může se přidat.
Platí i pro normálně pracující, beru si půl dne dovču.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jarda napsal:
No jo, tak holt pojedu s Evou sám. Nakonec, nevadí, jsem zvyklej a mapu přilepím izolačkou na bandu, bo se mě nechce nandavat tankvak a nebo dojedu tak nějak intuitivně. Nakonec je to z Benátek furt rovně, jenom mírně na sever Já se z dědiny nevyhrabu před 14 hodinou a to budu muset ještě smrknout do bandy a dofunět sliky. Počítám, že když to dobře půjde, budu v 15 hodina na cestě. Takže kdyby nějakej opozdilec jel z Prahy horem kolem Benátek, přes Jičín, Hořice, pokochot se cestou na Dvůr Králové, odtud do Úpice. Rtyně, Hronova a Machova, může se přidat.
Platí i pro normálně pracující, beru si půl dne dovču.
Medíku Upice-Rtyně bude plná kamionů,zkus to někde vzít kolmo.
Když je hlad,je i husa dobrá.