Emilio Alzamora napsal:
Jo hochůůů,k takovým holkám se musíš dohonit,tam už nic neokecáš a s tou tvojí výdrží....viděl jsem co vydržíš v chlastu,dvě pífka,dva loky z mojí slífky a jdeš střemhlav do ohně.....Nejseš někde popálenej?
Do ohně jsem nepadl....to je prachsprostá lež...!!!
Ale viděl jem jen jedno video z Elefantů jak Stanly tahá sajdku za tou jeho tříkolkou....a zrovna tam házím držku....
Emilio Alzamora napsal:
A proč vůbec nemáš žádný moto?
Klidně kup jen nějaký pelech,třeba Zetor teď prodává juki adventure na cesty.....jen za desítku plus rum ve flašce od šampónu....
protože sem měl Afriku a byl sem furt na montážích a najezdil sem 500km za sezonu tak sem jí prodal a ted stavíme barák teda už doděláváme a ani ještě nemám garáž atd.
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Emilio Alzamora napsal:
Kucííí,kupte si motocyklovky ČMN je tam nafoceno z víkendu....na té společné fotce je i náš plejbojík Ondra ....je vpravo nad ****kou a zrovna nasává u nosu sopla....
Píšou tam o Stenlym,ale na to že jezdí takovou dobu,tak má teda **** najeto....
Málem tam je vidět i náš stan,ale je dobře ukrytý ve sněhu-fotka prostřední dole....
Doktor hnípe,asi jsem ho ukolébal vyprávěním do 4ráno a koukněte vedle jeho nohy,to prozrazuje kde jsem to vzal.....
Ta nafukovací pana taky nebyla daleko od nás,proto Zetor šel do stanu a fouknul druhým vchodem....ťukal mu cejn
Kuuurde tak je ze mě celebrita? doufám že na ní vypadám alespoň dobře zítra letím do obchodu nakoupit kupu čmn a vytapetuju si tím pokoj
Jsme rád, že Elefanti byli minulej víkend a ne tenhle. To by mi v mym letnim dekovym spacáku už asi fakt byla zima...
A nenastřelíte sem někdo nějaký další fotečky? Vždyť tam každej fotil jak o život:-)