Tak nějaké věci jsou už po laku a zbytek by měl být ve čtvrtek. Pak se bude skládat a "elektrifikovat".
Jinak elox na kolech se nezdařil tak, jak bychom si s Uzlem představovali. Ač byl povrch pro elox bezvadně a odborně připraven (sundávali a chystali to přímo tam), tak stáří a struktura slitiny ráfků zapříčinila lehkou "flekatost". která se nám nelíbila. Takže nakonec se také lakovalo - jak ráfky, tak středy kol. Teď je to podle našeho gusta.
Pěkný,opravdu pěkný.Ten motor v černým laku je prostě krásnej.Teď, když je vyndanej z rámu,tak vynikne ten čistej "dyzajn".Klobouk dolu před konstrukční kanceláří BMW.Znalci asi budou vědět od kterýho roku se tahle varianta provedení vyráběla (myslím po tvarové stránce-ventilová víka.prsa,tvar žebrování atd.).Držím palce Tondo, a těším se na výsledek.
P.S.Asi jsem snídal nějakou "uměleckou" kaši. Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
Ty ráfky jsem předpokládal,že se nepovedou.Z toho si nic nedělejte.Myslím si,že nikdo nedokáže naeloxovat staré,použité ráfky z BMW.
Ještě se zeptám na ten motor.Nejsem odborník na lakování,tak bych rád věděl,jestli ta žebra jsou obroušená po lakování a nebo jestli to bylo před lakováním zalepené?
Ty ráfky jsem předpokládal,že se nepovedou.Z toho si nic nedělejte.Myslím si,že nikdo nedokáže naeloxovat staré,použité ráfky z BMW.
Ještě se zeptám na ten motor.Nejsem odborník na lakování,tak bych rád věděl,jestli ta žebra jsou obroušená po lakování a nebo jestli to bylo před lakováním zalepené?
Dík.
Je to obroušené, ručně. Vše lakováno v Kubšicích
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Naeloxovat starej ráfek se dá. Tenhle je z r100gs. Asi záleží na přípravě. Mám ho doma měsíc..teď čekám na dráty a bude krásné kolo..:-)
kubas přiložený následující obrázek:
Dík.
Je to obroušené, ručně. Vše lakováno v Kubšicích
Díky Rudo.
Nebude to obroušené oxidovat?
Nechtělo to vzít po obroušení bezbarvým lakem?