hicks napsal:
no krome vule jsi toho zminoval teda vic... Co si vzpominam, tak naopak krome oleje jsi neresil skoro nic.. vcetne retezu.
______
jinak tohle je vlakno o problemech KTM... nevim, proc mas potrebu ukazovat jinam ve stylu "oni take biji cernochy".
Vlaken o technice osmikila je tu hromada.
No to jo. Co bych taky mel jineho resit? Vzdyt se podivej do rozpisu servisu... Olej, olej, olej, olej. Kontrola sjeti desticek snad nepotrebuje servis, ne? Olej z toho evidentne chcal, ale to jsem teda neresil, to je pravda... A co bych jako mel v servisu resit na retezu? Retez jsem nemazal, to je taky pravda. Ale pred prodejem jsem ho poctive vymenil vcetne rozety, novych brzd. desticek a predniho koutouce (ten teda menilo BMW, abys nerek ).
Dolek napsal:
Hiksi už jsem ti to psal před tím, ale jediný útočný element jsi tady ty. Špičkování, které mezi oběma tábory probíhá je docela normální, ale jen ty jsi z toho udělal děsivou kovbojku a chceš, aby jsme tady všichni na KTM jezdící, že je to totální hujda, která sere ještě víc, než to tebou zbožňovaný osmikilo. Nikdo nikdy netvrdil, že se ty naše stroje neserou. To víš, že serou, ale někomu víc a někomu méně. Vezmi si třeba, že spojková pumpa na LC8 většinou odcházela okolo 25-35 tis. km. Já mám 42k a mám původní, ale už jsem si koupil Oberona. Když jsem se bavil s kamarádem, který měl tu svoji rozebranou říkal mě, že to je hloupost konstruktéra, který tam nepoužil gumičku na hydrauliku, která se postupně jakoby rozevírá. Nutno dodat, že si to opravil sám za 50 Kč a to v tom byla cesta za 30 Kč autobusem
uz jsem ti asi 5x psal, ze chapu, ze ses tu novy, ale mel by sis uvedomit, ze neznas tu historii ani kontext.
Nikdo te prece nenuti cist tohle vlakno... ja nevim, proc mas nutkavou potrebu sem psat...
to zes netvrdil, ze se vase stroje neserou je fajn.. o to vic tenhle thread neni o tobe a pro tebe.
Tady na foru je demokracie, tak proc ji nerespektujes?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
petrs napsal:
Olej z toho evidentne chcal, ale to jsem teda neresil, to je pravda... A co bych jako mel v servisu resit na retezu? Retez jsem nemazal, to je taky pravda. Ale pred prodejem jsem ho poctive vymenil vcetne rozety, novych brzd. desticek a predniho koutouce (ten teda menilo BMW, abys nerek ).
no alespon mas muj respekt, ze jsi zazpival
17 cm
TOLI napsal:
Tohle bych řekl vyloženě chyba motorky
YouTube Video
To urcite! Protoze kdyby za neco stala, ma tam senzor a pokud neco podobneho hrozi, prida plyn a nejaka paka zatlaci jezdce dozadu. Ze to takove vehlasne motorky dodnes nemaji je s podivem....
YouTube Video 17 cm
YouTube Video
Upravil hicks dne 21.02.2012 11:06
17 cm
hicks napsal:
uz jsem ti asi 5x psal, ze chapu, ze ses tu novy, ale mel by sis uvedomit, ze neznas tu historii ani kontext.
Nikdo te prece nenuti cist tohle vlakno... ja nevim, proc mas nutkavou potrebu sem psat...
to zes netvrdil, ze se vase stroje neserou je fajn.. o to vic tenhle thread neni o tobe a pro tebe.
Tady na foru je demokracie, tak proc ji nerespektujes?
To jestli jsem tu nový nebo ne je pouze tvá nesprávná úvaha. Ono datum registrace je jedna věc a to, že sem někdo chodí a čte si bez registrace je věc druhá. Počet příspěvků je v mém případě nic nevypovídající, narozdíl od tebe, že..
Na další dva body jsi odpověděl svým posledním odstavcem Tady na foru je demokracie, tak proc ji nerespektujes?umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
Qwerte a už chtěl napsat, že mě tady chybí trošku akčních záběrů wod BMW, ale todle jsem nemyslel
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
Emilio Alzamora napsal:
Hixi,nedej se!držím ti pěstě,palce a občas se chytnu i za hlavu
neboj
17 cm
emil: pekny to jsou asi ti hosi z toho jejich sektozniho 990 fora.
btw: jezdci KTM prosluli svym kultivovanym projevem na forech i mimo ne aneb demonstrace pred branou Mattighofenu v rijnu 2009 -- dosly vodni pumpy.
Upravil hicks dne 21.02.2012 23:03
17 cm