..k.u.r.w.a Boze, ruznych h.a.j.z.l.u, svini a z.m.r.d.u nam tady nechas tri prdele a tezkyho frajera ze stary skoly nam vezmes? Tos' nemohl jeste chvili pockat? Co je pro Tebe par let....
Tak tohle je mi taky líto... Přišel mi jako správný chlap a jeho cestopisy jsou úžasné!
Přišlo mi, že je silnější než nemoc a věřil jsem, že zvítězí...
Když je vůle, cesta se najde
Bubak napsal:
..k.u.r.w.a Boze, ruznych h.a.j.z.l.u, svini a z.m.r.d.u nam tady nechas tri prdele a tezkyho frajera ze stary skoly nam vezmes? Tos' nemohl jeste chvili pockat? Co je pro Tebe par let....
promiňte, kolegové, pána jsem neznal, moje soustrast asi není tak hluboká, jako to Vaše, přesto mi dovolte se připojit:
vážení pozůstalí, můj děda vždy říkával, že největší škoda je dobrého člověka a dávám mu plně za pravdu
přesto, že jsem Doca neznal, vyslovuji Vám zcela upřímnou soustrast s Vaší a dovoluji si i vyslovit názor, že i naší ztrátou
P.S.: kolegové, prosím vás, UŽ NEPIŠTE, ŽE NĚKOMU PŘEJETE UPŘÍMNOU SOUSTRAST, TA SE POUZE VYSLOVUJE!!! přání soustrasti je jako přání smrti, vím, že to tak nemyslíte, ale z vlastní zkušenosti je to velmi těžké nebrat to tak, jak jest psáno, nýbrž tak, jak jest myšleno
Buď cestu najdu, nebo si udělám vlastní.
P.S.: kolegové, prosím vás, UŽ NEPIŠTE, ŽE NĚKOMU PŘEJETE UPŘÍMNOU SOUSTRAST, TA SE POUZE VYSLOVUJE!!! přání soustrasti je jako přání smrti, vím, že to tak nemyslíte, ale z vlastní zkušenosti je to velmi těžké nebrat to tak, jak jest psáno, nýbrž tak, jak jest myšleno
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
...je to smutná zpr., škoda každého dobrého člověka. Jeho cestopisy/články vždy patřili k těm čtivým, příjemným, lidským,...
znal a spolupracoval jsem s Řeky na Liberecku/Jablonecku www.jantruhlar.cz
vlastimil napsal:
Ahoj Niko,pamatuješ vloni na bmwgs.gr jsme to spolu probírali a bylo to tak nadějné...věřili jsme že to vyjde a táta bude letos v pořádku.Teď jsme to četli a je nám z toho nanic.Přejeme upřímnou soustrast.V září se setkáme v Lamii a doufám že se zastavíme pozdravit i tátu....Vlastimil,Olaf a Petr.
Ahoj Vlastimile a vlastne vsichni, co jsem pripojili svuj pozdrav. Ja jsem byl bratr Doca neboli Kostase a shodou nahod take Nikolas neboli Nikos jako jeho syn,se kterym asi asi komunikoval a ktery bydli v Recku(ja u Liberce). Ale to nevadi,chtel jsem vam vsem moc podekovat za vase zpravy, ktere prisli na toto forum. Misto jeho posledniho odpocinku vam samozrejme poskytnu,je to ve ctvrti Athen, ktera se jmenuje Paleo Faliro, ale presny nazev hrbitova nevim, ale zjistim a dodam.
Jeste jednou moc diky Nikos
Omlouvám se Ti,ale opravdu jsem si myslel že to píše Kosťův syn Niko se kterým se znám a myslel jsem že se kvůli této zprávě přihlásil na toto fórum.Byl jsem z této zprávy tak mimo.že jsem si pro slzy nevšiml,že je tam psáno že to píše bratr.
vlastimil napsal:
Ahoj Niko,pamatuješ vloni na bmwgs.gr jsme to spolu probírali a bylo to tak nadějné...věřili jsme že to vyjde a táta bude letos v pořádku.Teď jsme to četli a je nám z toho nanic.Přejeme upřímnou soustrast.V září se setkáme v Lamii a doufám že se zastavíme pozdravit i tátu....Vlastimil,Olaf a Petr.
Ahoj Vlastimile a vlastne vsichni, co jsem pripojili svuj pozdrav. Ja jsem byl bratr Doca neboli Kostase a shodou nahod take Nikolas neboli Nikos jako jeho syn,se kterym asi asi komunikoval a ktery bydli v Recku(ja u Liberce). Ale to nevadi,chtel jsem vam vsem moc podekovat za vase zpravy, ktere prisli na toto forum. Misto jeho posledniho odpocinku vam samozrejme poskytnu,je to ve ctvrti Athen, ktera se jmenuje Paleo Faliro, ale presny nazev hrbitova nevim, ale zjistim a dodam.
Jeste jednou moc diky Nikos
Omlouvám se Ti,ale opravdu jsem si myslel že to píše Kosťův syn Niko se kterým se znám a myslel jsem že se kvůli této zprávě přihlásil na toto fórum.Byl jsem z této zprávy tak mimo.že jsem si pro slzy nevšiml,že je tam psáno že to píše bratr.
Neni proc se omlouvat
Doc-brother
Náš táta říkával,že rozumný člověk to pochopí a názor blbce mě nezajímá!!!
...upřímnou soustrast nejbližším, blízkým a take lidem, které si Doc získal a jeho odchod se jich dotknul... bude tu s námi tak dlouho dokud bude toto fórum existovat a doufám, že nikde nedojde ke zkratu, aby se jeho příspšvky vytratily
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Kazdy clovek, ktery se s takovou situaci dokaze porvat tak jako to udelal Doc zaslouzi veliky respekt a pro me je veliky priklad. Je mi to moc lito. Uprimnou soustrast rodine
BMW R1150GS MY02
Hele jedu do Řecka za cca 14 dní, bohužel asi nezvládnu až dolů do Athén. Budu den někde u thesaloniky, možná by stálo za to udělat aspoň stužku na věnec od nás z GS fora a pokud by některý z DOC přátel přijel nahoru, nebo někdo jiný odsud z fora jel níž, zavést to DOCovi přímo?