no já už raděj razím dnes..směr Písek a zitra se tam taky dotoulám po krásách naší země.. jestli se cestou někde neožeru..
Upravil tomaspelant dne 19.07.2012 15:03
tom3
Letní sraz BMW GS na Radarce v Kozlanech 20.-22.7.
Přidané 19.07.2012 19:27
servisak napsal:
bluesbery napsal:
je na radarce nadrazi ? furt nefunguje registr vozidel abych stacil do patku prihlasit moto .. Tak bych dorazil vlakem,kdyz vidim tady tu sqadru.. Eventuelne, kdyby me vzal Emil jako spolujezdce,prifrcel bych za nim do benatek,nebo kde ted lezi.. Emile,co ty na to jako svazak ?
Přijed autem alespoň tam nebudu sám vozmo
servisáku, neboj, nebudeš tam vozem sám. Saša si mne pro jistotu objednal jako servisní, zásobovací a technické vozidlo.
Přidané 19.07.2012 19:33
Paul napsal:
tomaspelant napsal:
no já už raděj razím dnes..směr Písek a zitra se tam taky dotoulám po krásách naší země.. jestli se cestou někde neožeru..
Spíš jestli tě to neodfoukne, chtěl sem vyjet, ale fakt to nejde.
Pocky... PAule ty tam nebudes? kdo tam teda bude? nechci byt jediny trebicak.. teda pardo nejsme trebicak.. ale z okoli trebu... kdo tam teda vsechno bude? Jinak jsme si vsiml ze tato akcicka vubec neni v kalendari na motorkarich.
Přidané 19.07.2012 19:55
Pocky... PAule ty tam nebudes? kdo tam teda bude? nechci byt jediny trebicak.. teda pardo nejsme trebicak.. ale z okoli trebu... kdo tam teda vsechno bude? Jinak jsme si vsiml ze tato akcicka vubec neni v kalendari na motorkarich.[/quote]
Jestli se bojíš lidí z jiných končin republiky, tak to máš fakt blbý
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Přidané 19.07.2012 20:02
No jestli se bojí cizích tak to má fakt smolíka a když si ještě vzpomenu že jsou někteří ošklíví jak cesta do práce po dovolený tak se z toho dazajista pos.e.re.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Přidané 19.07.2012 20:14
Strach je horsi, nez spatne nacepovany... to mi verte... stejne pokud tam budu, tka jenom na otocku... , moc prace malo casu.... a snad pokud bude trochu pocasi, zayim do jihlavy koupit konecne poradnej nepromok...
Přidané 19.07.2012 20:32
VojtechPolicky napsal:
Pocky... PAule ty tam nebudes? kdo tam teda bude? nechci byt jediny trebicak.. teda pardo nejsme trebicak.. ale z okoli trebu... kdo tam teda vsechno bude? Jinak jsme si vsiml ze tato akcicka vubec neni v kalendari na motorkarich.
Budu, zejtra kolem šestý sedmý tam dorazím . A ještě se mnou přijede MiDo (sice nemá GS, ale boxer se taky počítá, ale pšššt ).
Přidané 20.07.2012 00:07
VojtechPolicky napsal:
Zitra jedu do MB Skoda a.s. a nevim kdy prijedu ale snad brzo..... tak se tma na otocku otocim. bude doufam cesta oznacena az ke kempu_
Nic takovýho, stačí jet z Koněšína do Kozlan a asi po 1km je odbočka doleva, která tě dovede až k radarce. (pak je ještě jedna cesta, kterou mě dneska protáhl Karlos, ale tu bych fakt nedokázal popsat )