Nevidim duvod proč by nemělo být něco se ti tam nezdá ?
Omluva, zarazili mě tam ty spojovací nýty.....ale měl jsem ve vyhledavači Tti a vyhodilo mi to toto za tuto cenu a Tti tam má ty torxy....aaale pak jsem si všiml, že je to ten AL...takže moje chyba.
vlas napsal:
Máš už nějaký nápad kde pořídit ty chybějící bity?
Nekde to dam sjet na freze nebo brusce. Nebo Ivan tu naznacoval, ze by mel mozna reseni. Ubidime, casem se nevo vykouma... Porizovat BIT KIT kvuli tomu zatim nehodlam.
Brusič už má levný držák běžných bitů a upravuje pro nasazení na Leatherman. Až se za týden vrátím, bude hotový,dám vědět jak to dopadlo.
Aby pak levnej drzak na bity nevysel jako drahej drzak od LTM... Kdyby umel srazit i ty bity, bylo by to super?
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
To se může stát, proto jsem to zadal i s požadavkem na kalkulaci cca 10 kusů. Ale obroušení každého bitu bude stát stejně a kolik si jich necháte obrousit, 5? Nebo 10? A vždy narazite na nějaký, který ještě potřebujete. Bity přitom skoro každý doma má, tak myslím, že úprava adaptéru vyjde levněji. Mimochodem, kvalitní bity máme za 15 až 18 korun, povlakované 35 korun. Adaptér, ten nejlevnější, máme za 20 korun..
Surge má za sebou ostré nasazení. Jsme ve Slovinsku na lyžích a v penzionu je v lyžárně sušák na boty, něco jako elektrický žebřík v koupelně,ale jsou na tom háky na pověšení bot. Blbě přišroubované ke zdi a nedotažené, takže se háky pod váhou bot sklápěla,až boty spadly.Tak jsem to dotáhnul, potřebné bity mám, ale pro jistotu jsem ještě využil šňůru z KPZ a proti sklopení zajistil k trubkám u stropu..:-).
Upravil Ivan dne 31.01.2016 19:40
To je fakt Ivane, to si uz muzu rovnou koupit ten BIT KIT. KAzdopadne bych ten adapter brousil uz z neceho lepsiho, at to k necemu je. I kdyz ten za dvacku muze byt taky kvalitni. To je samo na tvem posouzeni...
A pak sehnat nejakou tu zkumavku na 1/4" bity. Co si to dostal v te lekarne prosim Te za rozmer?
BURE napsal:
Tak po vsech peripetiich, musim uznat, ze LTM Charge TTi po promazani a serizeni funguje na jednicku s bradavkou! . Pouzivam ho uz nejaky cas kazdy den. V praci, doma, v garazi... Vsude se hodi nejaky z jeho nastroju. Je prijemny na noseni a neskutecne uzitecny pomocnik. Nejradeji ho nosim v kapse na spone a prakticky o nem nevim. Uz bych ho nedal!
Jedine, co me stvalo byl prasecky vybrousena hladka cepel. Te jsem domluvil na brousku a ok. A obcas se mi pri zavirani kleste trochu zakousnou do bitu v protejsim nastavci. Ale to asi delaji vsechny TTi. Alespon moje posledni tri to delali. Neni to zadna tragedie, jen to zamrzi...
Jinak maximalni spokojenost! Jeste doplnit dodavane bity o T30, T15 a imbus 6 a mam vystarano!
když mám vše dobře pozavírané, nikdy se nic nezakousne ano problém je když je bit málo dovřený, chce to jen hlídat zavírání
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
BURE napsal:
To je fakt Ivane, to si uz muzu rovnou koupit ten BIT KIT. KAzdopadne bych ten adapter brousil uz z neceho lepsiho, at to k necemu je. I kdyz ten za dvacku muze byt taky kvalitni. To je samo na tvem posouzeni...
A pak sehnat nejakou tu zkumavku na 1/4" bity. Co si to dostal v te lekarne prosim Te za rozmer?
Určitě vyhoví i ten levný, vydrží myslím větší utahovací moment než úchyt na LT, ale až bude kalkulace, může si každý vybrat. Zkumavky jsem dostal zadarmo a mohu poslat, ale vejdou se tam 3 bity, musím to vymyslet lépe, její průměr je asi 12 milimetrů, měřeno teď Leathermanem.
Ok Ivane, pockam si na konecnou kalkulaci.
Nekde jsem se upsal, ze to meritko je tak na mereni pindoura a tys me zase vyvedl z omylu...
Tak jsem neodolal a koupil jsem 19let novy LTM SUPER TOOL. :-) Kvalita z nej primo cisi. Hold je z casu, kdy byl cely made in USA. Jednim slovem paradni kousek!
Upravil BURE dne 04.02.2016 20:11
LUKES napsal:
Kvalita která se ti zařízne do ruky pokud jej budeš používat jako kleště... Mám tušení že jsem z toho důvodu tenkrát zvolil vctrnx.
No, TTI se drzi v ruce na stipani urcite lip. Ale zase na ST je minimum sarapaticek, ktery by sly ulomit. Kdyz si vzpomenu na to destrukcni video se Surge, tak tenhle starej verk by to prezil bez ztraty kyticky. Nema se tam co zlomit. Plech se proste nezlomi... Stupidne jednoduchy ale genialni nastroj. Takovy z nej mam pocit ja.
Pánové díky za tohle vlákno, hlavně dík Ivanovi a Buremu, že ho nenechali zapadnout, od včerejška mám Tti doma a uchcávam z toho blahem
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň