S Karlem Schwarzenbergem mám jeden problém a sice že jeho manželka neumí česky, což je u manželky hlavy českého státu docela kuriozní.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
tak zprvu jsem si taky myslel že ten Franz by byl dobrej kandidát ale opravdu motá... i když to může dělat nervozita a té se zbaví během pár dnů..... tak nevím zase jsem bezradnej....
TAKE IT EASY
Vono je to v podstatě jedno, jaká vopice bude na Hradě. Ale když už to má být vopice, tak za mě strakatá Anketa by byla fajn a navíc bychom mohli potom z každého tábora příznivců vybrat družstvo a uspořádat zápas mezi příznivci jednotlivých možných kandidátů. Bylo by alepoň vzrůšo a po ruční argumentaci by se mohl leckde pročistit vzduch. Hicks by si samozřejmě mohl vybrat svého bojového zástupce případně zápasit se všema
LUKES napsal:
tak zprvu jsem si taky myslel že ten Franz by byl dobrej kandidát ale opravdu motá... i když to může dělat nervozita a té se zbaví během pár dnů..... tak nevím zase jsem bezradnej....
Náhodou naplňuje zcela sousloví - Mlč a oslňuj zjevem
Upravil Medik dne 07.01.2013 14:49
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Vladimír Franz má kostrbatý vyjadřovací prostředky-skoro to až vypadá jako když zkouší žáka před tabulí ale nedá se mu upřít že to nastudoval dobře- má přehled co prezident může a nemůže a tak neslibuje nesplnitelné.Líbí se mi takovej ten selskej rozum a zvláště apeluje na morální hodnoty a vzdělanost což je myslím základem všeho. Například Zeman sliboval že už se do politiky nevratí a šup už je tu zase a pak mu něco věřte.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
TOLI napsal:
Vladimír Franz má kostrbatý vyjadřovací prostředky-skoro to až vypadá jako když zkouší žáka před tabulí ale nedá se mu upřít že to nastudoval dobře- má přehled co prezident může a nemůže a tak neslibuje nesplnitelné.Líbí se mi takovej ten selskej rozum a zvláště apeluje na morální hodnoty a vzdělanost což je myslím základem všeho. Například Zeman sliboval že už se do politiky nevratí a šup už je tu zase a pak mu něco věřte.
To je to jediný, co mě na Avatarovi vadí - může se toho zbavit, ale nemusí a za mne by prezident prostě měl mluvit zpatra a přímočaře. Že je vzdělán, o tom žádná. Ale je to pro mne zase boj, buď Avatar, nebo Karel...Chjo. Ale je to lepčí než Husák -Husák