Ahoj, byla to moje první akce a dost se mi líbila: organizace, lidi, zábava, jídlo :-) Mohlo bejt vo fous lepší počasí.
Opustil jsem to tam trochu nespolečensky bez pozdravu, ale snad mě omluví, že to bylo už v 6:45 ráno :-) Ještě jsem si trochu foukal zbytkáč z večerních panáků do helmy, ale o to se mi jelo veseleji :-)
Mějte se a někdy příště (s baterkou v lepší kondici a více vyježděnej :-) )
M.
Upravil mirod7174 dne 23.09.2013 01:30
BMW F650GS Dakar (12/2005), R1250 GS 40th anniversary (06/2021)
PavelDR napsal:
Pěkné fotky a asi i pěkná akce.29.fotka je dost dobrá.Fanda toho vodníka taky moc chce.Tu by jsi mu měl nechat zvětšit a zarámovat.Taky jsem nad jedním slintal na víkendové akci tady u nás.Červený krasavec s plnou palbou od TT.
Pavle vyzkoušel jsem ho a musím říct že se mi svezení líbilo. Já ale čekám na advíka tak že pro mě to má ještě min 2 roky čas.
Honza_BMW_VW napsal:
.... Jak již bylo zmíněno, přivezl nějakou novou posilu, ale asi to byli "balíci" jen na vybalení balíků z auta.....
Nene, Jirka tady pomáhá v prodejně docela pravidelně v servisu a dělá zásilky a rezervace apod. Druhej Jirka (ten co přivezl polepenou R1200GSA) je náš zákazník. Pomohl nám nakládat motorky a udělal si výlet. No a Marek tady normálně pracuje na krámě.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
PavelDR napsal:
Pěkné fotky a asi i pěkná akce.29.fotka je dost dobrá.Fanda toho vodníka taky moc chce.Tu by jsi mu měl nechat zvětšit a zarámovat.Taky jsem nad jedním slintal na víkendové akci tady u nás.Červený krasavec s plnou palbou od TT.
PavelDR napsal:
Pavle vyzkoušel jsem ho a musím říct že se mi svezení líbilo. Já ale čekám na advíka tak že pro mě to má ještě min 2 roky čas.
Teď jsem se vrátil od Tondy,kde jsem byl na servisu.Po debatě s odborníkem mám jasno.Uděláme to tak jak jsme se domluvili na Korsice.Počítej se mnou až pojedeš za minimálně dva roky do Německa.
PavelDR napsal:
Takovej?
Dost podobný.Jen mu chyběl ten celopolep.Červený by se mi líbil.