Já za jihočecha-na čepici nechvátám ,zajel bych si pro ní osobně a můžu je pro ostatní přivést jestli nemá nikdo jiný v plánu za Tebou jet .Samozřejmně záleží na počasí .Může to být ze 14 dní nebo také za měsíc.
Das ist BMW
brozkin napsal:
Já za jihočecha-na čepici nechvátám ,zajel bych si pro ní osobně a můžu je pro ostatní přivést jestli nemá nikdo jiný v plánu za Tebou jet .Samozřejmně záleží na počasí .Může to být ze 14 dní nebo také za měsíc.
Ano ano, ten jeden balík do JČ je plánovaný pro Tebe.
brozkin napsal:
Já taky nijak nechvátám a vypadá to, že se letos asi nikam moc nedostanu minimálně v první polovině roku tak si je rád vyzvednu u Brozkina
Pepa BMW R80GS
servisak napsal:
ja mužu udělat odběrný místo v praze
S tím se počítá. Odvezeš si balík, až k nám pojedete.
schrek napsal:
Jaa klidne taky odberny misto zas nemam s tim problem
Balík na Moravu poveze Hosino. Komu to předá je na diskuzi, ale asi swat nebo ty. To už záleží. Nechávám čas do příštího týdne, aby si všichni stihli přečíst aktuality tohoto vlákna.
Pepa GS-exKLE napsal:
brozkin napsal:
Já taky nijak nechvátám a vypadá to, že se letos asi nikam moc nedostanu minimálně v první polovině roku tak si je rád vyzvednu u Brozkina
Kluci, u někoho tuším, kam by ty čepice měly putovat, ale přesto mi prosím Vy, výše vypsaní, dejte zprávu kam Vám bude čepice doručena. Kompletuji balíky, abych je příští týden mohl předat Hosinovi (nebo později dle domluvy).
Možnosti:
- balík do Prahy (v Praze rozdá Servisák)
- balík na Moravu (na Moravu doveze Hosino, rozdá kdo???)
- balík do JČ (poveze brozkin)
- osobně
Upravil xHackerM dne 01.04.2013 18:43
Hele, tak pokud by to pro Tebe nebyl problém, tak až se udělá počasí, zajel bych si pro to.
Nebyli jsme stvořeni proto, abychom poznávali svět pomocí strojů...