LukyGs napsal:
Hele, chápu že to nebylo od něj správné ale už to odstranil a myslím že se o tom dovědělo dost lidí což by ti mohlo být zadostiučiněním ale na druhou stranu pokud to chceš dál šířit po webech jak jsi psal tak i kdyby to s tou doménou udělal schválně tak se snižuješ na stejnou úroveň jako on. Připadne mi to jako že a teď si to hochu odsereš ještě víc
Možna máš pravdu asi to chce chladnou hlavu. Dávám to k ledu. Asi bylo řečeno dost.
jo hele nikde dal po webech bych to nesiril.. myslim, ze to vsesmerne a z obou stran stacilo.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
LukyGs napsal:
Hele, chápu že to nebylo od něj správné ale už to odstranil a myslím že se o tom dovědělo dost lidí což by ti mohlo být zadostiučiněním ale na druhou stranu pokud to chceš dál šířit po webech jak jsi psal tak i kdyby to s tou doménou udělal schválně tak se snižuješ na stejnou úroveň jako on. Připadne mi to jako že a teď si to hochu odsereš ještě víc
Možna máš pravdu asi to chce chladnou hlavu. Dávám to k ledu. Asi bylo řečeno dost.
To máš naprostou pravdu . Znáš lidi, může se stát, že náhodou prodáš něco nějakýmu joudovi, který neumí ani přišroubovat obrázek a nebude mu to pasovat a zbytečně si založí vlákno typu "marselus mi prodal toto, a ono je to křivý" a najde se hned tady hodně lidí, kteří si můžou přisolit polívku...já to nebudu, já už na motorce všechno mám
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Marselus: ... pokud budeš potřebovat pomoct, mám nějaké kontakty na CZ-NIC, ale to je na PM ... každopádně rád používám na motorce věci od tebe a obchod byl vždy příjemný a rychlý, pokud můžu pomoct dej vědět ...
/Flare
czunik napsal:
K BH..vlákno jsem založil proto že stránky byli přesměrované na konkurenci a´t dobrou nebo ne ale konkurenci.Nejde tady o kopírování a tohle je jen subjektivní pocit každého..objektivní tady nezazněl a to je soudní rozhodnutí!!!!
Takže mě šlo jen a jen o podraz který se stal a je mi fuk jestli by to byl marseus nebo někdo jiný a věděl bych to napsal bych to samé..dnes on zítra já nebo miloš...tohle je nevyvratitelné a nemá to nic společného s kopírováním .
přesměrování je zrušeno a pro ěm je to ukončeno,kopírování nehodlám řešit neb nejsem erudovaný odborník..a to myslím kromě soudního znalce asi tady nikdo a vždy pujde o subjetviní zhodnocení věci..krásný den všem..
pokud takto jednoduše definuješ podraz, a vlastně jak sám píšeš, nemáš k tomu žádné informace, tak pánbůh s námi, protože pak je podraz na každým kroku...
Pokud by někdo koupil moji doménu - což se nestane, neboť ji mám registrovanou, tak bych si řekl "seš pi*ča borče, tvoje blbost" ale rozhodně bych nefňukal a přidal bych si raději písmenko nebo pomlčku, v případě, že by odkup byl příliš drahý.
odkud a přesmě rováni jsou dvě rozdílne věci neslučuj...spekulace která je ok a umysl nebo neumysl je věc druhá přesměrování ač tak nebo tak...je za ni zodpovědný a měl prostor aby to vysvětli..ale rozhodl se bránit kopirováním kufru nikoli tím že se splet? takže každý mluvíme o něčem jiném...nezastávám se marseuse ale haním zpusob podníkaní který se mi nelíbí a je mi jedno jestli hasky nebo ty. v tom to není..a přesměrování bylo zrušenoa pro mě je to uzavřený..ale co si tady nadrobil svým povídáním misto vysvětlení omylu je jen a jen jeho chyba..je mi fuk co vyrábí nebo ne..s tím to nemělo co dělat
http://czunici.ra...
czunik napsal:
K BH..vlákno jsem založil proto že stránky byli přesměrované na konkurenci a´t dobrou nebo ne ale konkurenci.Nejde tady o kopírování a tohle je jen subjektivní pocit každého..objektivní tady nezazněl a to je soudní rozhodnutí!!!!
Takže mě šlo jen a jen o podraz který se stal a je mi fuk jestli by to byl marseus nebo někdo jiný a věděl bych to napsal bych to samé..dnes on zítra já nebo miloš...tohle je nevyvratitelné a nemá to nic společného s kopírováním .
přesměrování je zrušeno a pro ěm je to ukončeno,kopírování nehodlám řešit neb nejsem erudovaný odborník..a to myslím kromě soudního znalce asi tady nikdo a vždy pujde o subjetviní zhodnocení věci..krásný den všem..
pokud takto jednoduše definuješ podraz, a vlastně jak sám píšeš, nemáš k tomu žádné informace, tak pánbůh s námi, protože pak je podraz na každým kroku...
Pokud by někdo koupil moji doménu - což se nestane, neboť ji mám registrovanou, tak bych si řekl "seš pi*ča borče, tvoje blbost" ale rozhodně bych nefňukal a přidal bych si raději písmenko nebo pomlčku, v případě, že by odkup byl příliš drahý.
odkud a přesmě rováni jsou dvě rozdílne věci neslučuj...spekulace která je ok a umysl nebo neumysl je věc druhá přesměrování ač tak nebo tak...je za ni zodpovědný a měl prostor aby to vysvětli..ale rozhodl se bránit kopirováním kufru nikoli tím že se splet? takže každý mluvíme o něčem jiném...nezastávám se marseuse ale haním zpusob podníkaní který se mi nelíbí a je mi jedno jestli hasky nebo ty. v tom to není..a přesměrování bylo zrušenoa pro mě je to uzavřený..ale co si tady nadrobil svým povídáním misto vysvětlení omylu je jen a jen jeho chyba..je mi fuk co vyrábí nebo ne..s tím to nemělo co dělat
asi nepodnikáš, že? Jde o jinou věc, a to, že bez jakéhokoli důkazu jste pohaněli firmu tvrzením, že je podrazák, protože ZCELA DLE PRÁVA KOUPIL DOMÉNY A MĚL TAKÉ PRÁVO SI JE PŘESMĚROVAT KAMKOLI. To že se to nedělá neznamená, že se zde na jednom z nejlepším fór budou psát takové blitky typu "dostat přes držku, já to napíšu na ostatní fóra atd". Nerozlišujete právo a morálno, což je dost velkej problém. Každopádně, tebe neviním, tys to vlákno založil z úmyslem požadovat vysvětlení, byť ti po tom nic nebylo, je to věc dvou podnikatelských subjektů, ale vadí mi ta lavina odpovědí od "dobrých duší" která se strhla a jejich moralizování. BH neporušil jediný zákon a vy jste ho zde odsoudili a dá se říct, i poškodili jeho pověst. Toť vše.
Upravil kejda dne 05.02.2013 12:11
czunik napsal:
asi nepodnikáš, že? Jde o jinou věc, a to, že bez jakéhokoli důkazu jste pohaněli firmu tvrzením, že je podrazaák, protože ZCELA DLE PRÁVA KOUPIL DOMÉNY A MĚL TAKÉ PRÁVO SI JE PŘESMĚROVAT KAMKOLI. To že se to nedělá neznamená, že se zde na jednom z nejlepším fór budou psát takové blitky typu "dostat přes držku, já to napíšu na ostatní fóra atd". Nerozlišujete právo a morálno, což je dost velkej problém. Každopádně, tebe neviním, tys to vlákno založil z úmyslem požadovat vysvětlení, byť ti po tom nic nebylo, je to věc dvou podnikatelských subjektů, ale vadí mi ta lavina odpovědí od "dobrých duší" která se strhla a jejich moralizování. BH neporušil jediný zákon a vy jste ho zdeodsoudili a dá se říct, i poškodili jeho pověst. Toť vše.
jsi mě rozesmál
zjisti si prvně naplnění skutkové podstaty než něco vyhrkneš. Piš co chceš máš na to právo stejně jako ja a já za svým stojím a nic se nezmění na tom co tady napíšeš...zachoval bych se stejně kdybych věděl o tomto o komukoliv jiném...a přeber si to jak chceš mě je fuk co si myslíš...
A pokud jsme ho poškodily má právo se bránit u soudu nech´t tak učniní stačí takto?
Je to jako s kopírováním kufrů...taky je to jen subjektivní pocit a napadal marseuse,je nevím zda má pravdu od toho je soud a to samé říkám ,pokud se cítí poškozen nech´t podá žalobu..víc nemám co bych řek..ale k mému právnímu povědomí si myslím že neuspěje ,ale právo mu ubírat nehodlám jako právo bránit svoji práci proti nekalým praktikám...a tím to uzavíram s konečnou platností svoje povídáni neb již není opodstatněné ,jelikož přesměrování bylo zrušeno a již se nepokračuje v pokračováni skutkové podstaty..krásný den vše...
Upravil czunik dne 05.02.2013 12:13
czunik napsal:
asi nepodnikáš, že? Jde o jinou věc, a to, že bez jakéhokoli důkazu jste pohaněli firmu tvrzením, že je podrazaák, protože ZCELA DLE PRÁVA KOUPIL DOMÉNY A MĚL TAKÉ PRÁVO SI JE PŘESMĚROVAT KAMKOLI. To že se to nedělá neznamená, že se zde na jednom z nejlepším fór budou psát takové blitky typu "dostat přes držku, já to napíšu na ostatní fóra atd". Nerozlišujete právo a morálno, což je dost velkej problém. Každopádně, tebe neviním, tys to vlákno založil z úmyslem požadovat vysvětlení, byť ti po tom nic nebylo, je to věc dvou podnikatelských subjektů, ale vadí mi ta lavina odpovědí od "dobrých duší" která se strhla a jejich moralizování. BH neporušil jediný zákon a vy jste ho zdeodsoudili a dá se říct, i poškodili jeho pověst. Toť vše.
jsi mě rozesmál
zjisiti si prvně naplnění skutkové podstaty než nco vyhrkneš. Piš co chceš máš na to právo stejně jako ja a já za svým stojím a nic se nezmění na tom co tady napíšeš...zachoval bych se stejně kdybych věděl o tomto o komukoliv jiném...a přeber si to jak chce mě je fuk co si myslíš...
a pokud jsme ho poškodily má právo se bránit u soudu nech´t tak učniní stačí takto?
Je to jako s kopírováním kufrů...taky je to jen subjektivní pocit a napadal marseuse,je nevím zda má pravdu od toho je soud a to samé říkám ,pokud se cítí poškozen nech´t podá žalobu..víc nemám co bych řek..ale k mému právnímu povědomí si myslím že neuspěje ,ale právo mu ubírat nehodlám jao právo bránit svoji práci proti nekalým praktikám...a tím to uzavíram s konečnou platností svoje povídáni neb již nneí opodstatněné ,jelikož přesměrování bylo zrušeno a již se nepokračuje v pokračováni skutkové podstaty..krásný den vše...
Mne zas rozesmál tvůj pravopis.
Ale jo, každý má svůj názor a může ho prezentovat. Dnes už i veřejně bez ohledu na to, komu se to líbí nebo ne.
Nicméně, pokud nemáš alespoň základy znalosti v oblasti obchodního práva, nepoužívej prosím slovo skutková podstata. Já ho na rozdíl od tebe mám, v dost velké míře, tady bych ho rozhodně nepoužil.
czunik napsal:
jsi mě rozesmál
zjisiti si prvně naplnění skutkové podstaty než nco vyhrkneš. Piš co chceš máš na to právo stejně jako ja a já za svým stojím a nic se nezmění na tom co tady napíšeš...zachoval bych se stejně kdybych věděl o tomto o komukoliv jiném...a přeber si to jak chce mě je fuk co si myslíš...
a pokud jsme ho poškodily má právo se bránit u soudu nech´t tak učniní stačí takto?
Je to jako s kopírováním kufrů...taky je to jen subjektivní pocit a napadal marseuse,je nevím zda má pravdu od toho je soud a to samé říkám ,pokud se cítí poškozen nech´t podá žalobu..víc nemám co bych řek..ale k mému právnímu povědomí si myslím že neuspěje ,ale právo mu ubírat nehodlám jao právo bránit svoji práci proti nekalým praktikám...a tím to uzavíram s konečnou platností svoje povídáni neb již nneí opodstatněné ,jelikož přesměrování bylo zrušeno a již se nepokračuje v pokračováni skutkové podstaty..krásný den vše...
Mne zas rozesmál tvůj pravopis.
Ale jo, každý má svůj názor a může ho prezentovat. Dnes už i veřejně bez ohledu na to, komu se to líbí nebo ne.
Nicméně, pokud nemáš alespoň základy znalosti v oblasti obchodního práva, nepoužívej prosím slovo skutková podstata. Já ho na rozdíl od tebe mám, v dost velké míře, tady bych ho rozhodně nepoužil.
samozřejmě jen rozdíl je ten že nemám brejle..a co máš respektuji na rozdíl od tbe ..a pokud máš povědomí právnícké jak mluvíš,tak by jsi měl vědět co by se dělo...ale je to dokola...tedy minimálně předpoklad co asi. a a´t by bylo cokoliv porušil to nějvětší a to morální právo které alespoň trocha elemnetárni slušnosti v této komunitě by měla být...víc opravdu není co dodat..protože každý má právo na svůj názor náhled a jen soud může rozhodnout o tom kdo co porušil nikoliv ty nebo já..já říkam co si myslím a pokud se mu to nelíbí má právo se bránit...tečka..a jak vidíš 99% tady lií nesdíli tvůj názor..ale tím nechci říct že je nevyvratitelný...aale myslím že je nad čím přemýšlet...a obhajuj si co a jak chceš ty hájiš husky,já hajím nefer jednánoí bez rozdílu kdo to je...
Nehájím big husky, nýbrž principy, systém, zákony atd. A 99% je trochu přehnané, ale budiž. "každý kadet sní o tom, nosit v torně maršálskou hůl"
Zdar
Par fakt a mych pohledu, hlavne pro ty, co spatne ctou:
toto vlakno zalozil czunik s otazkou: tohle je boj o kvalitu,konkurenci,nebo zkvalitňování??
Nasledovalo nekolik rozhorcenych nazoru a prvni prispevek BH, kde uvedl, o co mu jde, cituji:
takze vse je jen obchod... domeny jsou na prodej.
Z toho je nad slunce jasne, proc to udelal, sam to totiz napsal. Misto vysvetleni proc se tak stalo BH zacal obvinovat jak ma M kopiruje detaily jeho kufru a jak my, diskuteri, hanime jeho firmu. V te dobe padlo presmerovani na stranky BH - stale zadne vysvetleni.
To, jak BH psal, ze se v IT vyzna atd uz je smazano. O nekolik stran dale zrejme doslo k preprodeji domen a BH trval na smazani vlakna z duvodu nam diskuterum neznamych a podminoval tim dodrzeni nejake dohody.prez Bartuse vzkazal, ze uz se nebude k nicemu vyjadrovat - proboha, porad se nevyjadril...
Na konci preci jen vyjadreni prislo (krome urazky nas vsech diskuteru). Vyplyva z toho, ze doslo k chybemu presmerovani domen a za toto se omlouva.
Toto jsou fakta...ted muj pohled.
Z teto pratiky jsem totalne znechuceny a stale si stojim za tim, ze od BH nic nekoupim a to proto, ze BH od zacatku nejednal fer a misto toho, aby to v ramci slusnemu chovani k zakaznikum vysvetlil, zacal plivat kolem sebe a utahovat se na vsechny. Po kritice zrusil presmerovani, aniz by na to upozornil a vysvetlil, jak se to stalo. V "prohlaseni" uvedl, ze presmerovani bylo okamzite zruseno, coz je lez. Zruseno bylo az po velke vlne kritiky. Kdyz jsem kupoval ja nekolik domen, tak jsem vzdy uvadel, jestli a kam je chci presmerovat a nemyslim si, ze u fy WEDOS by to bylo jinak, proto mi toto "nedopatreni" neprijde pravdepodobne.
Beru, ze se BH omluvil a na vse bych zapomel, ale to, jakym to udelal zpusobem a pritom me i ostatni sve zakazniky nazval - stadem ovci, a nebo tem co nemaji co na praci - to mu nikdy nezapomenu a rozhodne jeho vyrobky nikomu nedoporucim.
Omlouvam se ze obsahlost,ale toto me uz rozpalilo do bela. Pisu z mobilu, proto take diakritika
zavrit, smazat, /vcentne moji registrace/
hlavne at se nemusim pravidelne tady hlasit a odpovidat kazdemu "pracantovi" co sedi u pocitace na gs foru a bavi se na neci ucet.
na rozdil od jinych vyrobcu a prekupniku - NEMAM okurkovou sezonu ani zimni spanek a bohudik musim vyrabet hlinikace nejen do cesky trh.
kazdy ma na vyber co si koupi a co doporuci...
a pro marselusa : i po registraci sve firmy ev. obchodni znacky nejsem povinen ti cokoliv prodavat, ev. pokud by jsi ji chtel koupit za trzni cenu, tak v tom problem nevidim... vse ukaze cas. a presmerovani neni eticke, ale take neni nezakonne!
a zaverem... ze bych zacal vyrabet kufry pod znackou X-X a byly NAHODOU stejne, jako ma treba M. nebo B. ? s cenou pro vsechny motorkare, krasnou?napr. do 4tiskc v barve
bighusky - neaktivni ucet přiložený následující obrázek:
BigHusky - Lupu k tomu obrazku nedavas? Kdyz si nekolik let v IT proc davas obrazek tak malej
Upravil Mosquito dne 05.02.2013 15:50
3/6 Marines SEMPER FI
bighusky napsal:
a presmerovani neni eticke, ale take neni nezakonne!
§ 209
Podvod
(1) Kdo sebe nebo jiného obohatí tím, že uvede někoho v omyl, využije něčího omylu nebo zamlčí podstatné skutečnosti, a způsobí tak na cizím majetku škodu nikoli nepatrnou, bude potrestán odnětím svobody až na dvě léta, zákazem činnosti nebo propadnutím věci nebo jiné majetkové hodnoty.
(2) Odnětím svobody na šest měsíců až tři léta bude pachatel potrestán, spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 a byl-li za takový čin v posledních třech letech odsouzen nebo potrestán.
(3) Odnětím svobody na jeden rok až pět let nebo peněžitým trestem bude pachatel potrestán, způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 větší škodu.
(4) Odnětím svobody na dvě léta až osm let bude pachatel potrestán,
a) spáchá-li čin uvedený v odstavci 1 jako člen organizované skupiny,
spáchá-li takový čin jako osoba, která má zvlášť uloženou povinnost hájit zájmy poškozeného,
c) spáchá-li takový čin za stavu ohrožení státu nebo za válečného stavu, za živelní pohromy nebo jiné události vážně ohrožující život nebo zdraví lidí, veřejný pořádek nebo majetek, nebo
d) způsobí-li takovým činem značnou škodu.
(5) Odnětím svobody na pět až deset let bude pachatel potrestán,
a) způsobí-li činem uvedeným v odstavci 1 škodu velkého rozsahu, nebo
spáchá-li takový čin v úmyslu umožnit nebo usnadnit spáchání trestného činu vlastizrady (§ 309), teroristického útoku (§ 311) nebo teroru (§ 312).