38" spec. revolver Rossi, přebíjecí souprava
hlaveň 2" takže nosit se dá bez problému. Naposled jsem ji měl u sebe někdy před 3 lety na střelnici. Tolik o nošení zbraně.
Ale nůž mám u sebe vždy.
nějak už to dopadne. ještě se nestalo, aby něco nějak nedopadlo.
Začínam sa báť. Idem si kúpiť aj ja jednu. A ešte si kúpia aj mnohí další.
A potom budeme snívať o tom ako bolo dobre keď tú polkilovú koko.tinu sme nemuseli
zo sebou nosiť aj na záchod.
swat napsal:
Máte nekdo zkušenosti s norinco cq-a1 ???
Ve Zbraně 3/2012 je na vi velkej testm dopadla nad očekávání dobře. Dobrý zpracování a hodně přesná s Bellotama. Časák mám na hayzlu, můžu posloužit
Jinak myslím, že ji mají na střelnici Trigger v Brně, na půjčování, párkrát jsem tam z ní střílel (200 nábojů), nejsem si jist, jestli je to zrovna Norinco, ale Parka nebo Bushmaster to určitě není . Každopádně hlaveň délky M4
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
Přemýšlím, že zahodím svou vymazlenou nerezovku 75B do rybníka a pořídím si tyhle 2 hračky.
Když HK, tak už bych nešel do USP, ale novější modely P30, nebo i starší P2000, anebo rovnou HK 45. Lepčí rukojeťi a celkově moderní zbraně. HK 45 mám. Dokonalost. Víc není co dodat.
Když HK, tak už bych nešel do USP, ale novější modely P30, nebo i starší P2000, anebo rovnou HK 45. Lepčí rukojeťi a celkově moderní zbraně. HK 45 mám. Dokonalost. Víc není co dodat.
Viděl jsem plastovou HK ulomenou v horní části zásobníku. Sakra ono to nemá ani plechovej box. To Němci nezvládli. Myslel jsem, že to je minimálně na úrovni MP9 od SaW.
Zůstávám tedy u klasického, nezničitelného nerezu CZ 75B.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Jen se předzásob patronama kup pořádnou optiku. Brzy ji budeš moci zastřelovat na Rusáky.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Viděl jsem plastovou HK ulomenou v horní části zásobníku. Sakra ono to nemá ani plechovej box. To Němci nezvládli. Myslel jsem, že to je minimálně na úrovni MP9 od SaW.
Zůstávám tedy u klasického, nezničitelného nerezu CZ 75B.
Viděl jsem hodně zničených či poškozených pistolí. Není to měřítko kvality výrobce. HK používá nalisované vodítka závěru do rámu, můžu ti to nafotit, pokud bys chtěl. Smith ovšem Heckleru fakt nesahá ani po kotníky, to mi věř. Kovaná hlaveň, přesnost atd...A navíc jsou to trochu odlišné zbraně, jejich spoušťové systémy jsou každý zcela jiný. CZ75 je velmi dobrá, ale pro mne trochu těžká na nošení.
Takhle napsané je jako by přišla na dobírku, nebo z ebay
Také mám, dal jsem jen kompenzátor od Zenkla a za mě dobrý, ale hned po mě šli, že to nemá cenu, smysl jen pro dávky, běžný uživatel nevyužije..., no jo, fóra.
Jo a pro info, dá se někde komerčně s tactitalem nad 100m?
Také mám, dal jsem jen kompenzátor od Zenkla a za mě dobrý, ale hned po mě šli, že to nemá cenu, smysl jen pro dávky, běžný uživatel nevyužije..., no jo, fóra.
Dá, na 150 m střelnici a normálními náboji. Ovšem jestli to má smysl střílet na tak daleko s touhle puškou.
Dá, na 150 m střelnici a normálními náboji. Ovšem jestli to má smysl střílet na tak daleko s touhle puškou.
Měla by dát do 800m, 80 metrový komerční střelnice jsou celkem dost. Já měl dotaz jen na zkoušku, když už se nakousla ta optika. Vzpomínka z vojny, smrtící z SA58 je 3000m. Ale to je myšleno když už to na někoho náhodou spadne, né že se trefí.
kejda napsal:
Viděl jsem hodně zničených či poškozených pistolí. Není to měřítko kvality výrobce. HK používá nalisované vodítka závěru do rámu, můžu ti to nafotit, pokud bys chtěl. Smith ovšem Heckleru fakt nesahá ani po kotníky, to mi věř. Kovaná hlaveň, přesnost atd...A navíc jsou to trochu odlišné zbraně, jejich spoušťové systémy jsou každý zcela jiný. CZ75 je dobrá, ale pro mne trochu těžká na nošení.
Jo přesně tak,zničit lze všecko. HK se mi líbí kvůli hlavni a jeji celkové technice,ale nevidel jsem to nikdy moc živě. A když jsem to studoval na netu,tak se dozvíš i o zklamání některých majitelů. Tak je to ale se vším.
Já mám CZ jen na střelnici. Nenosím ji nikdy. Až chytnu doma zloděje,použiju jiné triky a pistoli teprve až mě sám poprosi, abych ho raději střelil. :)
Upravil Hrabe_X dne 08.09.2014 21:45
H.
Měla by dát do 800m, 80 metrový komerční střelnice jsou celkem dost. Já měl dotaz jen na zkoušku, když už se nakousla ta optika. Vzpomínka z vojny, smrtící z SA58 je 3000m. Ale to je myšleno když už to na někoho náhodou spadne, né že se trefí.
Já zas mám vzpomínky ze střeleb z různých pušek a to mi kousky jako Tokarev nebo Simonov, a pak když se diskutuje, že je nutno, aby nová puška střílela alespoň na 300 metrů. Odborníci při tendru na Breny 805 namítli, že běžný voják (a to není ve stresu) netrefuje 100% figuru na 100 metrů, bez kolimátoru už vůbec ne. Jak pak vypadá střelba na pohybující se figuru a ve stresu z boje...
Za mne střílet do 100 metrů, to je zábava, dát si otočné terče, ale to chce kompenzátor, jinak nezacílíš na třetí terč, jak je to rozhozené, jinak je to plýtvání střelivem, pokud nechceš jít na soutěže v benchrestu, kde se ovšem nestříli z kosy...
Dnes jsem nakoupil 1000 včelek za 3.70 kč/ks. Máte někdo lepší cenu? Čekám na várku za 3.30, ale musí se jich nakoupit 10.000 ks.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Nevíte někdo o bedně na munici? Plánuji si vyrobit noční stolek mladá bude mít radost F800GS 2011 is history (76000Km)
Uměl by někdo koupit levně 9mm Luger tovární Vlašim.
Že by se třeba domluvilo větší množství a pár lidí se přidalo kvůli slevě?.
H.
Tak 9mm jsem hodně dlouho nekupoval v obchodě většinou přebíjíme.
F800GS 2011 is history (76000Km)
Ja ji mam a zadnej problem jsem s ni nemel. Mam z ni teda vystrileno jen cca 500 naboju, ale bez jedinyho zadrhelu. Kdybys chtel muzes si ji vyzkouset. Teda jestli pro tebe neni Brno dal nez mesic
Carpe diem
Vlákno prodloužených rukou, už jste zaregistrovali tuto celkem podstatnou věc? http://www.tactic...etice.html
Já už u sebe tahám pár archů a cpu to každému pod nos. Nechci přijít o své miláčky.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz