Pallfy napsal:
Ty vole neříkej mi že nechápeš, že ty srač*ky co sem dáváš z koránu nebo odkud to je, napsal magor !!! ŽÁDNEJ BŮH NEEXISTUJE byť tvoji pič*u jsem taky neviděl a věřím že ji máte ..jak řekl Bolek Polívka
tvl. proc to nevysvetlis katarine a jejímu hrdličákovi? ja to ku.rva vim.
btw: za tu poznamku, ze krakoran napsal magor, te bude mit urcite rad
Nepřetáčej moje slova.
Věř si čemu chceš, ale nevnucuj to ostatním. Katarína ani její muž ti nic nevnucují. Ty se do nich ale svým textem neustále navážíš. A děláš ostudu rodině. "naší" !!! Seš ještě moc mladej abys mohl soudit. Na vojně jsi nebyl a komunisty jsi nezažil. A to si myslím že potvrdí více z nás dříve narozených.
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
Nepřetáčej moje slova.
Věř si čemu chceš, ale nevnucuj to ostatním. Katarína ani její muž ti nic nevnucují. Ty se do nich ale svým textem neustále navážíš. A děláš ostudu rodině. "naší" !!! Seš ještě moc mladej abys mohl soudit. Na vojně jsi nebyl a komunisty jsi nezažil. A to si myslím že potvrdí více z nás dříve narozených.
to je fakt kravovina nad kravoviny.
JASNE... slimani nam nic nevnucuji. KURNIK MEL BY SIS TEN KRAKORAN + SIRU + HADITHY FAKT PRECIST(!)
NEVIS O TOM VUBEC ALE VUBEC NIC.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Nepřetáčej moje slova.
to je fakt kravovina nad kravoviny.
JASNE... slimani nam nic nevnucuji. KURNIK MEL BY SIS TEN KRAKORAN + SIRU + HADITHY FAKT PRECIST(!)
NEVIS O TOM VUBEC ALE VUBEC NIC.
A proč bych to četl ? Já mám svůj názor na věc a taky jim to nevnucuju. Tak v hlavě vymeteno nemám, abych četl korán. To se radši budu věnovat něčemu jinému
Závist je nejvyšším uznáním úspěchu
Hicksi, podle me jsi inteligentni clovek, ktery svoje argumenty zaklada na nactenych vecech, mel bys ale mozna zapracovat na prezentaci tech nazoru. To ze budes lidi urazet ve vysledku znamena, ze je budes jen dal nasirat a i kdyz by treba s tebou souhlasili, tak ti budou oponovat jen z principu. Jedno se ti ale musi nechat, kde prispejes, tam je zivo
radovant napsal:
Hicksi, podle me jsi inteligentni clovek, ktery svoje argumenty zaklada na nactenych vecech, mel bys ale mozna zapracovat na prezentaci tech nazoru. To ze budes lidi urazet ve vysledku znamena, ze je budes jen dal nasirat a i kdyz by treba s tebou souhlasili, tak ti budou oponovat jen z principu. Jedno se ti ale musi nechat, kde prispejes, tam je zivo
radovant napsal:
Protoze to je uchyl a bavi ho to...
Neřekl bych je to pouze byznys. Je majitelem agentury zajištující chod webu.
Naházet špínu na někoho koho v podstatě neznám ,nimrat se v osudech lidí ...to je to co lidi zajímá v překladu bulvár.
Co to sleduju tu diskuzi z 34 návštěvníku jich tady bylo rázem 84 po rozjetí téhle diskuze. Spousta oveček pak kliká na reklamy a peníze rostou
Má to Hikxík pěkně spočítaný klobouk dolů
Nechapu nic co se tu deje.. ani nerozumim vsemu co se tu pise.. nazor Hixe je nazor Hixe, nazor nekoho jineho je jineho nazor.. ale.. Stojim si za tim, co jsem napsal.. Katarina se mi k tomu nikdy nevyjadrila a respektuji jeji volbu. Je mi to jedno, na druhou stranu si myslim ze je to spíš škoda pro ni.. ale co me dokaze nadzvednout ze zidle je povidani o budhismu a hinduismu v jedné větě a odvolávat se na boha ve větě následující den.. prosim alespoň neurazejte budhismus Bohem.. mam pocit, když to přečtu všechno zpátky že je tu jedna osoba ktera v současnosti nevi ci je.. takže vzkaz pro tebe: neurazej Budhu, budhismus a tuto viru.. prosim.. pokud ti to lidska slusnost dovoli.. Děkuji
Upravil jezek dne 18.06.2013 23:10
Hele, ono to uz vazne ujelo trochu jinam... Kdyz Katarina vyrazela, byl jsem zvedav jak dopadne, drzel jsem ji palce a tesil se na zazitky z cest. A drzim ji palce dal. Kdyby potkala nekoho v Magadanu, Janove nebo jinde, asi by to takovy rozruch nevyvolalo. Potkala ale slimaka (promin ale ja je tak take jmenuji) a to nevyhnutelne vedlo k teto "debate". Ma jasne pravo na to, co sama udela, je to jeji zivot a jeji cesta. Jeji cesta se ale logicky dotyka vsech, co maji podobne zajmy at uz nekam daleko vyjeli, nebo o tom jen sni. Stejne tak je jasna i ta reakce na toto "prekvapeni" s ohledem na nabozenstvi jejiho pritele. V tomto stojim 100% za Kubou, ac bych volil v rozhovoru s vlastnimi mirnejsi retoriku. S nimi rozhodne ne. Mam spoustu pratel napeic Evropou a jejich osobni zkusenosti s touto entitou jsou velmi tristni. Nejsou to zdni nacionalisti, normalni lidi s rodinou a detma od Norska po Italii, vsude ten samy problem. Vlady s ohnutymi hrbety, ustupky a strach co delat s agresi slimaku, kteri jsou v tech zemich v podstate na navsteve. Kuba je slovne strelny prach, ale ma pravdu. U nas v umrnene korlince, kde se nuc nedeje se krasne kaze o tom, ze jsme tolerantni, ale pockejte, az vyleti do vzduchu prvni autobus. Pak bude pozde rikat, nikdo nas nevaroval. Tohle neni navod k nejake nasi agresi, jen je potrba brat tato varovani vazne.
Takze at se Katarine dari, a at on neni jedenz dalsi rady vymytch mozku...
Ted jsem ujel i ja, jsem trochu nasrac, mam za sebou jeden pohreb a zitra me ceka dalsi, tak omluvte pripadnou nelogicnost ci chyby...
Pink Floyd - Coming Back To Life
Jsem to bohužel opět nevydržel... Hicks... máš přítelkyni? Nebo to všechno vychází z tvojí ZAKOMPLEXOVANOSTI ZE NESUK....?
Ptám se zcela vážně a bez posměšků. Pořád nemůžu pochopit kde jsi tenhle světonázor sebral...
Ta katarina pojede, nebo uz nikam nepojede a celej humbuk kolem toho byl kvuli par km co za 2 mesice najela????????? To jsem za dva mesice najel vic ja tady....