Medik napsal:
Může mě někdo rozumně vysvětlit, proč se na podobných akcích podávají alkoholické nápoje?
Alkohol dělá z lidí EE, vyjímku má Pertla (to je ten s malým) s Rudou
Důkazy pro mé tvrzení: http://viro.rajce...12_Radarka
Než se prokoušete albem, je tu jedna ochutnávka: to si tak člověk hoví na pódiu v noci se mu tam nasomruje bezďák, ráno sežere brambůrky a jde somrovat zase o kousek dál....
Jo a jak jste to mysleli s tím vízem na Moravu pro Pražáky? Já jakožto čistokrevný Žižkovák jsem nikdy neplatil za cesty do spřátelených krajin.
Pánové a dámy, rád jsem vás viděl a slyšel (dokud jsem viděl a slyšel)a moc se omlouvám, ale ten zatracenej němec mě zašatročil někam většinu jmen a ještě pomíchal ks ichty.
hele co je to za bezďáka?? tohle dostalo vízum?? a jinak mediku ..s tebou je prdel ty máš bezvízovej styk
http://czunici.ra...
Nějak jsem to flákal a moc jsem tentokrát nefotil, jen na vyjížďce s Tondou a pak při odjezdu na přehradě, časem ještě doplním fotky od ženušky
Upravil buboGS dne 12.08.2013 12:38
BMW GS = stroj na radost
Medik napsal:
Jo a jak jste to mysleli s tím vízem na Moravu pro Pražáky? Já jakožto čistokrevný Žižkovák jsem nikdy neplatil za cesty do spřátelených krajin.
Žádné vízum není potřeba. Stačí aby trochu zapršelo a slabší jedinci zůstávají doma (v Praze)
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."
Rudo - Tondo taktieš sa pridávam s poďakovaním a pochvalou za super
akcičku.Som rád že som sa mohol zúčastniť a svojou troškou (papulákom)
prispieť k dobrej nálade pri sledovaní TV
tak zas niekedy nabudúce.
Hicks - brýle mi rozšlápl nějaký Ital před Manivou a Drákula je provizorně srovnala Victorinoxem, ty druhé, dobře padnoucí brýle na motoakce z těchto důvodů neberu. To já očekával mladého, úspěšného, distingovaného podnikatele na LC z Prahy:-). Rád jsem Tě poznal, je dobré vědět, kdo je u protější klávesnice.
Radarka byla bezva, bezva lidi, mnohé jsem znal. Snad se uvidíme i příště.
Upravil Ivan dne 12.08.2013 22:31
Jo Czunik poznal jsem ze si tam byl podle toho tvyho listku co si nechal na stole , sem to blzee nezkoumal jen sem si vsimnul ze si tam mel taky pekny zabradlí
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Jo Czunik poznal jsem ze si tam byl podle toho tvyho listku co si nechal na stole , sem to blzee nezkoumal jen sem si vsimnul ze si tam mel taky pekny zabradlí
jsem tu až dnes toš moooc dobrá akce u mě jen v pátek bohužel ,,,, cestou domu super cesta tak zas na příště
a ostravar u mě byl vybornej proti té černé hoře ta mě moc nejede
když ho miluješ není co řešit
kruci já Vám závidím, teď mi to nevyšlo udělejte mi radost a řekněte že bude ještě aspoň jedna Radarka, chtěl bych se zúčastnit a potrápit trochu Africu v terénu.
JJJj ruda neco naznacoval ze v rijnu neco bude, ale pokdu chces potrapit trochu Africu v terenu tak prijed ke me na Slezinu u Schreka v zari , terenu tam bude az az si myslim.
Čeština můj koníček
Ta tvoje akce schreku vypadá dobře, akorát, že já jsu v terénu zatím skoro začátečník, tak bych radši něco pozvolna:-) přece je, Africa není zrovna nejlehčí a mám na ní E-O7 takže nic na hardcore jízdu.
Vubec se neboj jednak budu mit taky e07 a jednak jsem taky porad zacatecnik. Jinak clovek co ma nataros off vyjizdku je rozumny. Mozna udelame dve off verze podle toho jak bude zajem a jestli bude vubec zajem o ON vyjizdku
Čeština můj koníček
Vypadá to na dobrou besídku. Nezávidím, taky jsem se měl dobře. Ještě, že se nikomu nic nestalo. Z Hickse se nám stává pomalu, ale jistě skaut(podle fotek, jak si táhne polní lůžko), chachaři si vozí svoje pivko(ani se nedivím),prostě, všechno jak má být. Doufám, že se příště zúčastním taky.Dobrým akcím zdar!!!
Kdybys viděl Hickse, Ty vole, to je mazák. Přijel v 11 večer v rozdrbanejch teplákách, že mu z toho málem bambule vypadla, s Topcasem, kde byl počítač a Cola. Čau kluci, tak jsem tu a nemám čas, v 1 jedu domu. Tak když chcete, abych tady zůstal, tak mi musíte dát najíst, napít, spacák a postel taky nemám. Takže se celej tábor složil a pan Votlema ráno do růžovoučka, po kontrole radaru, vyrazil k domovu.
Ivo Bohuslav napsal:
Kdybys viděl Hickse, Ty vole, to je mazák. Přijel v 11 večer v rozdrbanejch teplákách, že mu z toho málem bambule vypadla, s Topcasem, kde byl počítač a Cola. Čau kluci, tak jsem tu a nemám čas, v 1 jedu domu. Tak když chcete, abych tady zůstal, tak mi musíte dát najíst, napít, spacák a postel taky nemám. Takže se celej tábor složil a pan Votlema ráno do růžovoučka, po kontrole radaru, vyrazil k domovu.
Ivo Bohuslav napsal:
Tak proto se cpal hambáčema - "když to je zadarmo, tak ať puknu"...
"Když hodíš kamenem do hejna hus, vždycky se nějaká ozve...."