Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování na nich
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování
  • · BMW GS
  • · Fórum
  • · Články
  • · Zprávy
  • · Galerie
  • · Naše fotografie
  • · Odkazy
  • · Ke stažení
  • · Inzerce
  • · Hledat
Reklama
Kalendář akcí
<< Září 2025 >>
Po Út St Čt Pá So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          
Číst diskusi
Motorky BMW GS - vše o motocyklech BMW řady GS a o cestování :: Cestování :: Cizina
Strana 13 z 20:   1  ...  10    11    12    13    14    15    16  ...  20  

M-C-N 2013 - Liška, Révai a spol. na cestě na Kavkaz
chstepan
Přidané 18.02.2014 08:13

Registrace: 25.03.12
tomtom napsal:
Měli příležitost to oživit vyprošťováním zapadlého auta..ale třeba pak jenom normálně vyjelo..Wink

... přesně to jsem si taky pomyslel ... mohli ukázat "týmového ducha" celé expedice .... ten byl cítit např. u LWR při zdolávání brodů na cestě do Magadanu ....
(ch)stepan

frantisek
Přidané 18.02.2014 08:36

Registrace: 20.01.08
Myslim si, ze u podobnych veci tolik nezalezi na kvalite obrazku. Pro me je dulezitej zazitek. Pocit, ze si nekdo plni sen a muze jet dalsi krasnou zemi na masine. A jak uz jsem psal na zacatku tyhle debaty, to tady proste neni. Jen dva herci, co si buhviproc myslej, ze je potreba se furt pitvorit, hazet "vtipnejma" hlaskama a ukazovat, jaky jsou star. O zemi jako takovy se dozvim ho.no. O jezdeni na motorce to vlastne taky moc neni. A vetsinou to vypinam v okamziku, kdyz se chlapci opet vezmou za ruce. Protoze asi nejvetsi for je delat, ze jsme buzny. Mrzi me to hlavne kvuli Hynkovi, vim, kolik ho to stalo casu a nervu.

zetor
Přidané 18.02.2014 08:51

Registrace: 09.11.10
Ty vole tady je každej druhej režisér, kameraman a zvukař v jedný osobě. Frown

Já jsem teda rád za jakýkoli pořad s cestovatelskou tématikou a toto mi přijde hodně dobrý a často i vtipný (Líška je fakt zvíře)...Grin

ps. asi jsem holt nenáročnej...
Upravil zetor dne 18.02.2014 08:53

stepan
Přidané 18.02.2014 08:56

Registrace: 05.06.07
No a já ještě neviděl ani jeden díl Smile
Stepan Praha
BMW R 1200 GS Triple Black

http://kouzelnyzi...
https://www.faceb...zelnyzivot

http://kouzelnyzivot.cz
jencekgs
Přidané 18.02.2014 08:59

Registrace: 27.12.08
Zeturku me se to taky libi. Rozsekalo me vcera to kadernictvi.
Jinak par zaberu tam bylo peknych. Myslim ze lepsi porad v tv neni.
Splněný sen moje 1100GS

frantisek
Přidané 18.02.2014 09:04

Zetore, myslim, ze nemusis bejt zvukar a rejza, abys poznal, ze neco nefunguje. Amatersky herecky vykony si muzeme dovolit (a ze si je dovolujem) my ve filmech Roadodendronu. Nebo kdokoli tady z fora, co si toci bijaky z cest. Od hercu Lisakova formatu ale proste cekam vic. Ja vubec nezpochybnuju, jak je to natoceny, sestrihany a ozvuceny, protoze vim od Hynkozy moc dobre, jak to cely vznikalo. Ale mam proste pocit, ze to, co je tam fakt spatny, jsou herci. Tot vse.

radovant
Přidané 18.02.2014 09:05

Registrace: 30.08.12
Taky pridavam palec nahoru. Liska a Revai jsou dobra kombinace. Cele se mi t ozda byt stokrat lepsi nez ta druha serie. I nez prvni vlastneWink Ma to spad a uz tam neni to "pindani" co v predchozim.

Macek01
Přidané 18.02.2014 09:28

Registrace: 22.08.13
Ja sem taky moc rad , ze to vubec existuje a i vcera me rozesmali Grin. Taky by to nemuseli davat vubec a to by byla skoda.
Nežiju proto abych byl, ale proto abych žil!!

TomR1
Přidané 18.02.2014 09:28

Registrace: 08.09.09
Macek01 napsal:
Ja sem taky moc rad , ze to vubec existuje a i vcera me rozesmali Grin. Taky by to nemuseli davat vubec a to by byla skoda.

Jo je pravda rozhodně lepší než nic...
Tom

Jendax
Přidané 18.02.2014 09:36

Registrace: 22.11.11
A jsem taky zvědav kolik toho bude v příštím díle o tom jak se jim pos.... jejich doprovodné vozidlo a jak ho nakládali na odtahovkuSmile aby ho odvezli do Tbilisi do servisuSmile když tohle " vyproštění " vynechali.

Ale jinak moc pěkný.
Upravil Jendax dne 18.02.2014 09:39

pepanek1150
Přidané 18.02.2014 10:38

Registrace: 06.04.10
To pro mě taky Iranmana jsem viděl...a pardon, to je hrůza
všude dobře.....doma GSA Wink

www.pepanek.cz
TomasTT
Přidané 18.02.2014 10:49

Registrace: 15.03.07
Ono se snadno něco kritizuje, když lidi neví, jaký zvraty dělají v té televizi, kde se to má vysílat. Je hrozně těžký vyrazit někam něco natáčet, když člověk neví, jestli budou chtít aby to byl cestopis nebo reality show nebo zábavná estráda nebo pořad o motorkách a cestování na nich... Oni to většinou neví ani ti "důležití" lidi v televizi, takže jim něco řeknou a když se pak vrátí a donesou trailer, tak se zjistí, že tam dotyčný už nepracuje a jeho nový kolega nebo kolegyně tu původní koncepci vůbec nechce a chce z toho udělat něco jiného. Věřím tomu, že kdyby si to točili pro sebe, tak to bude úplně jiný formát než tohle, kde se pořád tluče cestopis se scénkama na téma "kdo je větší ****". Je to prostě takový to "abych se zavděčil všem" a výsledek není ani cestopis ani "extrémní moto dobrodružná cesta" ani vtipná show.
Další problém je v tom, že když se na té cestě neděje nic extrémního, tak to prostě těžko bude mít nějaký dramatický spád. Když je každý den nějaká dramatická událost, tak se to dělá mnohem líp než když to je pohodová projížďka. Mě se nejvíc líbila ta poloha, kde se střídaly záběry z jízdy v horách s chlastačkami s místníma. To by podle mě bohatě stačilo na celý pořad a pokud by to bylo 80% jízdy aby byla vidět krajina a hory, tak bych byl maximálně spokojenej. Nějaký ten vtípek Pavla - proč ne. Třeba ta scénka z kadeřnictví. Na proložení fajn. I ty záběry pekelnýho města včera - proč ne. Najíme se a pryč odstud. Ale jak se z toho začne dělat dokument o památkách, tak to ztratí spád.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
radovant
Přidané 18.02.2014 10:59

Registrace: 30.08.12
Jak rikas Tome, je to o tom zavdecit se sirsimu publiku. Proste my tady jsme specificka sorta cvoku co preferuji video z helmy a hodne zaberu krajinky. Ale kolik nas taky je, ze - 4223 k dnesnimu dni, a to ne vsichni si to pusti. CR ma kolem 10 mega obyvatel, takze my jsme kapka v mori a mylsim ze ten porad si pusti jak motorkar, tech je min, tak fanousek Lisku a ne motorek, tech je vic... Takze vpodstate jde o to aby co nejvic lidi bylo spokojeno a tedy si to pustilo priste, zvedlo sledovanost a tim padem nalakalo firmy aby dali reklamu.
K tomu je potreba ty vtipky, ktere jsou obcas povedene, obcas min, ale je to proste to co divak chce/ocekava, motorky jsou jen "on the top".

Ja jsem rad ze takovy porad tady je, beru to tak ze misto toho mohla prima klidne pustit nejakou blbost, ktera ma vyssi sledovanost, ale neudelali to, coz je dobre. Takze za me palec nahoru a uz se tesim na posledni dil.

czunik
Přidané 18.02.2014 11:00

TomasTT napsal:
Ono se snadno něco kritizuje, když lidi neví, jaký zvraty dělají v té televizi, kde se to má vysílat. Je hrozně těžký vyrazit někam něco natáčet, když člověk neví, jestli budou chtít aby to byl cestopis nebo reality show nebo zábavná estráda nebo pořad o motorkách a cestování na nich... Oni to většinou neví ani ti "důležití" lidi v televizi, takže jim něco řeknou a když se pak vrátí a donesou trailer, tak se zjistí, že tam dotyčný už nepracuje a jeho nový kolega nebo kolegyně tu původní koncepci vůbec nechce a chce z toho udělat něco jiného. Věřím tomu, že kdyby si to točili pro sebe, tak to bude úplně jiný formát než tohle, kde se pořád tluče cestopis se scénkama na téma "kdo je větší ****". Je to prostě takový to "abych se zavděčil všem" a výsledek není ani cestopis ani "extrémní moto dobrodružná cesta" ani vtipná show.
Další problém je v tom, že když se na té cestě neděje nic extrémního, tak to prostě těžko bude mít nějaký dramatický spád. Když je každý den nějaká dramatická událost, tak se to dělá mnohem líp než když to je pohodová projížďka. Mě se nejvíc líbila ta poloha, kde se střídaly záběry z jízdy v horách s chlastačkami s místníma. To by podle mě bohatě stačilo na celý pořad a pokud by to bylo 80% jízdy aby byla vidět krajina a hory, tak bych byl maximálně spokojenej. Nějaký ten vtípek Pavla - proč ne. Třeba ta scénka z kadeřnictví. Na proložení fajn. I ty záběry pekelnýho města včera - proč ne. Najíme se a pryč odstud. Ale jak se z toho začne dělat dokument o památkách, tak to ztratí spád.

Přesně vím o čem mluvíš .Nechci pitvat doslovně,trošku do toho vídím co se týka produkce a jiných těchto věcí neb brácha v tomto dělá mnoho let. A je těžko vyhovět člověku co motorku vidí jen proto že to musí do televize dát. Musí vyhovět velkému počtu lidí a nejde vyhovět všem.Jeden by chtěl to jiný ono rejža tam dnes je zítra to dělá jinej skladbu programu..masakr.Díky aspoň za něco, co je ..pořád lepší než některé trapné seriály a programy kýčovitého vzevření a snahu o všehochuť, nic neříkající lidem z trochou intelektu a nadhledem. Za mě díky,neb nedokonalost se dá postupně odstranit,ale blbost je věčná :-)
Upravil czunik dne 18.02.2014 11:07
http://czunici.ra...

kdo nemění názory je blbec:-)

www.ventobohemia.cz
kejda
Přidané 18.02.2014 11:50

Registrace: 17.09.08
Bohužel mi to připomíná ten dementní seriál Ženy na cestách, kde ta tlustá kráva z Ostravy neuměla ani žbleptnout cizím jazykem.
Liška je na tom dost podobně, a ono mi to nepřijde nijak zábavný, že se nenaučí ani pár slov rusky. Jednou, dvakrát je to možná vtipný, ale když je to furt, tak je to extremně trapný. Tenhle díl hodně slabej...
Upravil kejda dne 18.02.2014 11:54
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10

teď oranžovej Advik 1190

www.motopupci.kvalitne.cz
czunik
Přidané 18.02.2014 11:57

kejda napsal:
Bohužel mi to připomíná ten dementní seriál Ženy na cestách, kde ta tlustá kráva z Ostravy neuměla ani žbleptnout cizím jazykem.
Liška je na tom dost podobně, a ono mi to nepřijde nijak zábavný, že se nenaučí ani pár slov rusky. Jednou, dvakrát je to možná vtipný, ale když je to furt, tak je to extremně trapný. Tenhle díl hodně slabej...

Jo to je fakt masakr..nejsem ostravak ale i tak ostuda jak mraky..:-)
http://czunici.ra...

kdo nemění názory je blbec:-)

www.ventobohemia.cz
frantisek
Přidané 18.02.2014 12:08

Tome, umim si dost dobre predstavit, co vsechno za tim je. Co jsem si predstavit neumel, vim od Hynkozy. Coz ale neznamena, ze v dnesni dobe, kdy vidis kolem sebe hromadu fakt peknych veci, by zrovna tohle melo bejt omluvou. Nelibi se mi to, tak to rikam. Nikomu nic nenutim. A nedelam z toho zadnou tragedii. Furt je o tridu lepsi nez to bylo driv.

TomasTT
Přidané 18.02.2014 13:42

Registrace: 15.03.07
Já si myslím, že čert vzal dramaturgii - je jasný, že tam byla fůra zajímavých míst na nějaký cestopis, dokument nebo něco "poučného" a stejně tak fůra míst kde se daly natočit epický záběry na motorkách a fůra příležitostí natáčet legrácky, pitky s místníma apod. Všechno to tam bylo a bylo toho hodně.
Ale co produkci vyčítám je fakt ten zvuk. Je to vopruz, o tom není pochyb ale i když se Liška snaží sebevíc, pokud je zvuk nerozlišitelný od ruchů kolem, tak je to špatně.
Jinak včera jsem si to omylem pustil na jiné televizi kde chytáme Prima Cool v HD a ten pořad byl v HD a obraz byl víc než dobrej. Na satelitu to běží jen v SD. Vůbec jsem nevěděl, že Cool je v pozemním dostupný v HD.
Tomáš Kocanda
www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...

Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...

www.touratech.cz
Renek
Přidané 18.02.2014 14:07

Registrace: 30.07.10
Já včerejšek neviděl, jelikož jsem měl exkurzi v TT u Kocandy clap a domů to pak byl lán cesty.
Upravil Renek dne 18.02.2014 14:08

DAGR
Přidané 18.02.2014 14:31

Registrace: 14.09.11
nejsem tak náročný, jako ostatní, osobně se mi líbí všechny díly, akorát mě mrzí, že tak nějak všechno přelítnou strašně rychle, prostě pro nás motorkáře méně záživné, ale když jsem se ptal známých nemotorkářů, tak si to vcelku chválili, prostě to dělali pro masy lidí a né pro určitou skupinu, což se si myslím povedlothumbs up

třeba LWR se známým zase moc nelíbilo, prý moc záběrů na motorky a skoro nic z příroby, takže tak....Smile
Servis motocyklů BMW včetně originální diagnostiky BMW Motorrad a zápisu do elektronické servisní knihy

https://www.grube...

https://www.gruber-moto.cz/
Strana 13 z 20:   1  ...  10    11    12    13    14    15    16  ...  20  
Přejít na fórum:
Motorky BMW GS - diskuse :: Cestování :: Cizina :: Více v diskusním fóru
Přihlášení
Jméno

Heslo

Zaregistrovat se
Zaslat zapomenuté heslo
Kdo je on-line
Hosté on-line: 92
Členové on-line: 0

Registrováno: 8,729
Nejnovější člen: ilicz

Poslední návštěvy
Reklama
Vygenerované za: 0.49 sekund
Copyright © 2006 BAWORAK.CZ | Kontakt | Časté dotazy | Pravidla portálu | Hosting poskytuje CGI