Mirka napsal:
Vydařená akce, fakt skvělá sestava!! Už se těším na příští rok.. Dopolední program byl super, kdyby sme v noci nevečírkovali, sedl by všem
Me sednul a to jsme sel spat posledni sem musel zavrit bar, ale "NEKTERI" to moc nedavali a museli v zatackach brzdit ze?
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
snad bude cas , ted ho mam dost malo, me vyhovuje jezdit pres tejden UT-CT mezi 10:00 - 15:00
jinak ted sem dojel z chalupy jeste a muzu Vam rict tam to vypada jak na fronte, zacalo mezinarodni cviceni, spousty vojaku, letadla svisti nad hlavou atd.
Upravil schrek dne 08.09.2014 11:32
Čeština můj koníček
jak se mi to v praci dnes uvolni hned hodim fotky a mozna stihnu video do patku , jinak nevite jak se v Pinacle Studiu dela roostreni nekterych casti obrazu videa , nekteri by to asi uvitali
Čeština můj koníček
Diky vsem za kladne ohlasy Jinak nuz se nasel, takjze jeste mi chybi baterka do Goprocka, ale to je malinkata bezvyznamna polozka napisu si do Ciny.
Jinak dnes snad bude cas udelat navrh nove samolepky a hodim termin uz na pristi rok.
Čeština můj koníček
Bych se taky připojil k děkovačce!
Bylo to super a jsem rád Schreku, že jsi mě pozval a že jsem měl možnost poznat zdejší GS komunitu. Už se těším na příští ročník, z programu si hlavu nedělej, letos to bylo bezvadné. I kdyby se to nedalo překonat, přece jde hlavně o to se potkat a pobavit se.
Takže ještě jednou díky, doufám že se budeme potkávat i na jiných akcích a ještě lépe na cestách do dálav.
hmm ani jsem se nemusel projet a už na tigra v bazarech koukám taky
BMW F 800 R '15
BMW R NineT '15
BMW F 650 GS TWIN '08
Ex.: BMW R 1150GS Adventure '02
Ex.: MZ 251 ETZ '90
schrek napsal:
Vojta: si delas kozy ne ? koupit Tigra misto 1150!!!!
Covece ani ne Projede to to stejny, udrzba drazsi nebude, jede to jak z praku, servisni intervaly podobny, jede to jak z praku a taky to jede jak z praku
Ne vazne, uvazuju nad tim, nejak me to chytlo a za ty prachy, jako neni moc co resit...
Tak schvalne, jake Te napada proti? Me jen to, ze je to docela novy model a ze se jeste nevi kolik ten motor je schopny najet a jake jsou tam typicke zavady. Co jsem nasel napr. na ADVrideru a ostatnich forech, tak to tam hooodne chvali a vsichni jsou moc spokojeni.
Ti to upadne a budeš z toho mít trsátka, GSo prostě vydrží víc. Za další má větší sílu odspodu (i když je pravda, že ty jejich tříválce jedou jako prase)..