Jak jste objednali? Dle přiložené velikostí tabulky nebo podle trik co normálně nosíte. Poměřil jsem trika co nosim ve vel. L a všechny spadaj podle tabulky do kategorie S! A jedno triko M co mám je pod hranicí XS. Takže mi přijde tabulka hodně rozlišná od zažitých velikostí.F 650 GS (00)
Zdarec palec moje drahá mi objednala triko ve velikosti "L", měřím 178-9 a podle tabulky mi naprosto sedí. Ve velikostech jsou rozdíly 2vou cm, což je na šířce z každé strany 1cm. (Zanedbatelná míra) Bramborundum kardanrundum http://www.tourde....banda.cz/
Stalo se nám nedopatření a do objednávkového formuláře jsme umístili stejnou tabulku velikostí jak pro ogary, tak pro děvčice Proto sa tímto Fšeckým omlůváme a vyvěšujeme tabulku novů
Milan V přiložený následující obrázek:
Stalo se nám nedopatření a do objednávkového formuláře jsme umístili stejnou tabulku velikostí jak pro ogary, tak pro děvčice Proto sa tímto Fšeckým omlůváme a vyvěšujeme tabulku novů
Tabulka doplněná do objednávkového formuláře.
Kromě omluvy to bude chtít korigovat už objednané dámské velikosti
Milane je to na tobě...
Achoj fšem, kontroloval někdo ty rozměry, myšleno tabulku se skutečností, podle tabulky se do ní ani snad nevejdu. Mám 183cm a 90kg, chtěl jsem si objednat XL, ale asi by jsem měl triko jenom na spaní, a tím pádem by poznávací efekt vzal za své, protože do spacáku si nikoho z vás nepustím. Díkaz
Kubass
Tak a je objednáno, taky menší velikost než nosím, normálně L, XL, objednáno M...tak uvidíme...já myslím, že to klapne, rozměry jsou daný, tak je buřt jaký písmenko je nad tím ;-)
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Nebude si triko někdo objednávat do okolí Tábora?
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.