Mam doma jpg tychto polepov asi 8druhov. Ak by sa tu toho niekto chytitl urcite by to nestali 170€ ako su ceny na ebay.po vykende ich sem mozem hodit
Škoda Superb 1,4TFSI LPG LaK Diagnostika GS-911 BT https://www.faceb...963987398/
LORD napsal:
S tema polepama jsi me nastval ted premyslim ze zmenim objednanou barvu
Určitě jsi měl objednanou bílou,že?Viděl jsem krásně upraveného LC Advíka.Nebyl to polep,ale nechal si to borec stříknout podle své přilby a vypadá moc pěkně.Škoda,že není tady na fóru.Příště to musím nafotit.Ještě můžeš mít polep od TT.
Prave ze cervenou a potreboval bych bilou. Zalibila se mi hned ta prvni s tou anglickou vlajkou
Ta se mi líbí taky,ale ta vlajka je jediné co mi tam vadí.Zítra voláš do BMW,ať ti pošlou bílou?????
.
100bubu napsal:
Mam doma jpg tychto polepov asi 8druhov. Ak by sa tu toho niekto chytitl urcite by to nestali 170€ ako su ceny na ebay.po vykende ich sem mozem hodit
No Tome to je na čase,že tě napadlo začít dělat zase něco na LC.
.
LORD napsal:
S tema polepama jsi me nastval ted premyslim ze zmenim objednanou barvu
Určitě jsi měl objednanou bílou,že?Viděl jsem krásně upraveného LC Advíka.Nebyl to polep,ale nechal si to borec stříknout podle své přilby a vypadá moc pěkně.Škoda,že není tady na fóru.Příště to musím nafotit.Ještě můžeš mít polep od TT.
Prave ze cervenou a potreboval bych bilou. Zalibila se mi hned ta prvni s tou anglickou vlajkou
Ta se mi líbí taky,ale ta vlajka je jediné co mi tam vadí.Zítra voláš do BMW,ať ti pošlou bílou?????
Ahojte,
Zapacili sa mi tieto nalepky na kolesa, co su v tomto inzerate, Neviede kde sa daju zohnat? vsade som nasiel iba ciste cele pasky bez vzoru. Dakujem
před časem se tu řešil zadní blatník na LCčko. Poptával sem ho tenkrát na více místech a nyní se mi ozvali ze 4kolek, že ho budou od 1.3. prodávat.
Akoj, ja ho kupoval na podzim z Ebay - cena byla cca stejna. Necekej od nej nejake zazraky, chrani lip zadni tlumic, ale boky sedla / a kalhot/ v desti moc ne. spinavej jsem ja i motorka stejne.
před časem se tu řešil zadní blatník na LCčko. Poptával sem ho tenkrát na více místech a nyní se mi ozvali ze 4kolek, že ho budou od 1.3. prodávat.
Akoj, ja ho kupoval na podzim z Ebay - cena byla cca stejna. Necekej od nej nejake zazraky, chrani lip zadni tlumic, ale boky sedla / a kalhot/ v desti moc ne. spinavej jsem ja i motorka stejne.
tak prave o ten tlumic hlavne jde . Mam to na 12 a super bohuzel se mi tam dostal sutr mezi kolo a blatnik a rozdrbnul sem ho. ALE nedostal se na pruzinu a o to slo
R1200GS LC '13
somm napsal:
to me zajima. takze to vubec nekryje tu diru hned pod sedlem kudy strika voda nahoru na boky kalhot? Oni tam na tom obrazku maj jeste nejaky dalsi kryt, takze to neni videt. Nemel bys nejake foto?
dik
foto myslim nemam akorat sem odstrojil moto ale mozna zitra kdyz nezapomenu to tam prilozim a vyfotim
Nekryje,ma po stranach jen maly okraj, za ktery se prichyti plast.pasky k ramu. Zkusim to vyfotit jak to vypada na LC.
Ahoj všem, nemáte někdo radu, kde by se dal sehnat nerezovej spodní rám na LC viz. obrázek http://www.sumoto...1200-GS-LC
příp. kdo ho vyrábí? Všude maj jen ty horní ale spodek ne a ne najít :-)