To byla reakce:Hoši,tak jsem připravil orienťák.Proto píšu,jestli taky něco pro ostatní 4%.
Tvl,teď si uvědomuju,že je mám na pokoji oranžová dvanáctka
Honza_BMW_VW napsal:
cedulka je naprd, vliven deště, smýkání po stole/zemi se odtrhne. napiš to fixou na čelo ;o))
To je náááápad. Určitě by to bylo efektní na fotkách. Bych mohl ještě na rychlo objednat holky, co dělají bodypainting... A nebo vezmu sponkovačku a karton připíchneme na hruď, nejsme žádný bábovky, ne...
Spíš později, jako byl první ročník. Uvidíme.
Jinak plně chápu. Kolegové jedou do Kunovic na vinobraní, chtěl jsem jet taky. Bohužel se křížíme termíny.
xHackerM napsal:
Spíš později, jako byl první ročník. Uvidíme.
Jinak plně chápu. Kolegové jedou do Kunovic na vinobraní, chtěl jsem jet taky. Bohužel se křížíme termíny.
První ročník byl prý taky dobrej.Jen si nejsem jistej,jestli nebyl na sněhu.
.
Kluci prosba, kdo jedete....nemáte někdo doma zbytečný ty dva delší šrouby na zadní blatník? Koupil jsem tady carbonovej, ale nemam ty šrouby. Nebo jestli mi někdo kdo ho má namontovanej změří délku.... Diky
kdo jinému, tak se z lesa ozývá...sám do ní padá
Myslím,že po následujícím víkendu se west session přesune na červenec...to prej nejmíň prší a ani nesněží
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Tak co potápěči? Jede někdo šnorchlovat dneska z Práglu či přilehlého okolí? Nerad svítím ve žlutém "neoprénku" sám Zmokl jsem ráno, do odpolka se dosuším a jestli to nepřejde, tak fakt vlezu do igelitu.
Sakra, objednávka na počasí nějak neklapla.
No co, Milan mě haněl, jaký jsem čuně a že Bobše neumeju, tak se mě dneska alespoň pořádne opláchne
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
xHackerM napsal:
Já ráno startoval do práce už v nemocích...
Jenže já to mám tak max.12 km a to se mě do igelitu nechtělo.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Tak bohužel nedorazím z důvodu ucpané odtokové roury ze sousedovi zahrady. Plave mi všechno na mé. Teď odjeli hasiči. Ohrožena oslava mého zrození příští týden.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží