Mr GS napsal:
to bylo na šreka, takže mám na mysli PPL
...navic na Hanou imho PPL ani nejezdi...
tam vlastne nejezdi skoro nic
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ahoj, nejede náhodou někdo z okolí Plzně teď o víkendu na Krocana? Potřeboval bych jestli by tam někdo nepřevzal plastový kryt na řetězové kolečko a nepřivezl ho někam k Plzni. Díky.
Upravil lada_k dne 08.10.2018 14:55
Tenhle týden, pravděpodobně ve středu (posledního - 31.10.), pojedu Praha - Chomutov - Praha s dodávou na dvě palety prázdnej. Většinou , když jedu na servis, vozím vzduch :-)
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Nepojedete náhodou někdo v nejbližší době z Brna do Prahy? Mám tu takový menší balíček a potřebuju ho tam rychle dostat.
jel jsem kolem koule www.jedemkolem.cz
vojta napsal:
Nepojedete náhodou někdo v nejbližší době z Brna do Prahy? Mám tu takový menší balíček a potřebuju ho tam rychle dostat.
Pozdě Vojto. Dnes ráno vyrazili a už jsou tu. V podstatě každej tejden nám jezdí pendl mezi Prahou a Brnem. Občas i prázdnej. Většinou osobák. Tak příště dej vědět dřív, třeba něco vymyslíme.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Kamarádi,kolegové prosím potřebuji poslat dva kufry do Brna,Troubsko nependlujete někdo nebo Váš známej na trase MB-Praha-Brno-Troubsko,lahvička dobrého vína samo přibalena pro řidiče.
Zdarce, prosím někdo Klatovy (Švihov) --> Praha? Kompresor (43kg, takže nic moc velkého) Děkuji :-)
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Případně České Budějovice -- > Praha... Nikdo nejede?
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Resco napsal:
Ahoj,
uměl bych to z Plzně do Prahy. Jen to nějak přiblížit do Plzně...
Ahoj děkuji, Klatovy bohužel padly (byl to kompresor přes bazar)Takže teď už jedině České Budějovice...
Ahoj chlapi,
každý pátek bez ohledu na počasí a datum se phybuji ve směru Praha - Pelhřimov a okolí. V noci z neděle na pondělí v opačném směru.
Jezdím rád a rád pomohu z dopravou.
BOBIK