PavelDR napsal:
Pěkně jsi toho Advíka poladil.Jak jsi na tom teď ty a ti další dva z toho auta?
Drž se závodníku!!!!
Ti z auta jsou podle doktora vpořádku, akorát paní má prasklý krční obratel, tak se musí počkat až sroste.
Já jsem ze sebe všechno odstrojil a nechávám to na přírodě, zatím na to nechci stoupat, dokud to pořádně nesroste, ať to nemusí šroubovat znovu. Chodit bych měl od června, tak se uvidí.
Konečně jeden s velkou motorkou
mi to neprijde nijak hrozny.. rozvodovka jak nova
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
PavelDR napsal:
Pěkně jsi toho Advíka poladil.Jak jsi na tom teď ty a ti další dva z toho auta?
Drž se závodníku!!!!
Ti z auta jsou podle doktora vpořádku, akorát paní má prasklý krční obratel, tak se musí počkat až sroste.
Já jsem ze sebe všechno odstrojil a nechávám to na přírodě, zatím na to nechci stoupat, dokud to pořádně nesroste, ať to nemusí šroubovat znovu. Chodit bych měl od června, tak se uvidí.
Mirku je dobře,že už všichni srůstáte.Teď ještě aby ti Advík rychle srostl.Měl bych na tebe dotaz.Nemáš někde fotku jak dopadl krk řízení?Tady uchycení horních brýlí k rámu.Je mi jasný,že to nepůjdeš fotit,ale kdyby sis pak někdy vzpomněl,nebo někoho zaúkoloval.
.
Už je u Míry v garáži...a kolem garáže bych nechodil s ohněm, protože to tam voní benzínem...
Podle fotek tomu OPRAVDU "nic není", použít půjdou leda tak šroubky....nebo ventily...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."