Já bych to taky vzal z Durmidoru ,přes Podgorici dolu k moři,tam přespat v Ulcinju,pak do Albošky,projet ji a podle času to vzít zase horem domu. Jo a vypadnul ti tam ten Mostar.
Fando ty motardy bych řekl,že je vtip,to je to čemu se smějeme.
oranžová dvanáctka
rick napsal:
Já bych to taky vzal z Durmidoru ,přes Podgorici dolu k moři,tam přespat v Ulcinju,pak do Albošky,projet ji a podle času to vzít zase horem domu. Jo a vypadnul ti tam ten Mostar.
Fando ty motardy bych řekl,že je vtip,to je to čemu se smějeme.
Toho Mostaru jsem si taky všimnul ale už jsem nechtěl prudit, nebyl jsem si jistý jak jsme se nakonec domluvili. Někteří chtěli, někteří ne.
Ty motardy byl samozřejmě vtip.
Mostar je jasnej,Sarajevo jsme odpískali,Naopak u Mostaru asi budeme muset přespat druhou noc.Kámoš spal někde v již zmíněné vesnici Mokrá.
oranžová dvanáctka
A prosim tě u moře hned za hranicema s MNE jste nebyli? Jde o to jestli to z Ulcinju zatočíme nahoru,tak už moře neuvidíme,tak jestli se tam nechá vykoupat. oranžová dvanáctka
Jo to prubněte je tam super kemp pod mostem a vede tam asfalt sice né výstavní ale asfalt to je. https://goo.gl/ma...[/quote]
Ahoj,teď jsem se vrátil od Starosty a to Komani nevypadá vůbec marně,celodenní výlet s lodí atd.
Starosta by mohl napsat více podrobností :-).Jen přesně nevím jakou trasu chcete jet.
Upravil lafi dne 07.09.2014 19:16