V muslimských částech východního Londýna terorizují občany muslimské hlídky a vynucují od nich dodržování islámského práva šaría. Muslimské hlídky tvořené přistěhovaleckými mladíky zejména ve večerních hodinách konfrontují a napadají kolemjdoucí, kteří se jim nezdají dost islámští. Tu obstoupí ženu, aby jí zpucovali, že není dost oblečená, mladíka donutili vyhodit zakoupené pivo, gaye z přistěhovalecké čtvrti přímo vyštvali: „Ať už všichni tihle nečistí špinavci jednou provždy táhou, toto je muslimské území“. Na námitku, že se nacházejí na území Velké Británie, opáčí, že výmysly (zákony) těch, kdo neposlouchají Alláha – nevěrců – oni poslouchat také nebudou. Některé své „zásahy“si tito muslimští milicionáři natočili na mobil a umístili na web
Je to šílený,jak se nám ten svět mění před očima. Ještě před 3-4 rokama nikdo o muslimech nic nevěděl,nikoho se to netýkalo,nezajímalo atd(alespoň v ČR) a dneska je to denně ve fšech médiích a vždy v negativním světle. Jestli to půjde tímhle tempem,tak za dalsích 5 let se nebude život točit kolem ničeho jinačího:-(
Nevím jak v anglii,ale já jezdívám každej týden,už cca 9let na druhej konec německa do městečka Homburg nakládat do jedné továrny a dřív tam vegetili němci,kteří byli zavření v továrně u strojů a dělali na tři směny a venku se potulovalo pár cigo.šů v parku a nudili se. Dneska je fabrika pořád plná němců co makají na směny,jen venku před továrnou v parku sou hordy přičmoudlejch muslimů z kdejaké prdele světa,kolem pobíhají mraky černejch děcek a ženský s šátkama na palici a už sem tam zažil i to,že si dělali oheň u nějaké městské bytovky a něco si tam vyvářeli. Předpokládám,že to zařízli někde zarohem... Je to dost žalostnej pohled. Kdybych si tam já vytáhl vedle dodávky gril a začal čmudit,tak mě místní šerifové z kobry11 vykostí. Divím se,že to těm lidem v těch továrnách ještě nevadí,když se na ně dívají z okna dílny od soustruhu a svou prací táhnou tuhle chátru sebou k hezčím zítřkům. Nějak mě to nejde do hlavy. Stejně tak nechápu politika,kterej za tuhle špínu lobuje. Co ho k tomu vede? Kde vzal mandát? Kdo rozhodl,že bude evropa nabírat tolik lidí odefšad? Kdy?
Chci referendum.
Z posledních zprávy ze světa mi běhá mráz po zádech, je třeba začít už konečně něco dělat v ČR a hlasitě o problému islamizace diskutovat, za pár let mužem mít stejný problém jako GB, Francie, Německo atd.. Zde pár zajímavých knih od bývalého muslima, určitě mnohé věci vysvětli neznalým.
Parukar napsal:
V muslimských částech východního Londýna terorizují občany muslimské hlídky a vynucují od nich dodržování islámského práva šaría. Muslimské hlídky tvořené přistěhovaleckými mladíky zejména ve večerních hodinách konfrontují a napadají kolemjdoucí, kteří se jim nezdají dost islámští. Tu obstoupí ženu, aby jí zpucovali, že není dost oblečená, mladíka donutili vyhodit zakoupené pivo, gaye z přistěhovalecké čtvrti přímo vyštvali: „Ať už všichni tihle nečistí špinavci jednou provždy táhou, toto je muslimské území“. Na námitku, že se nacházejí na území Velké Británie, opáčí, že výmysly (zákony) těch, kdo neposlouchají Alláha – nevěrců – oni poslouchat také nebudou. Některé své „zásahy“si tito muslimští milicionáři natočili na mobil a umístili na web
Jednoho dne ten pohár přeteče a milou muslimskou hlídku někdo pokropí olovem.
Myslím, že tak za 20let bude velmi moderní si legálně odprásknout svého muslima a v zemích jako je Anglie, Francie a Německo začnou čistky stejně jako v bývalé Jugoslávii. Už je tu těch šmejdů tolik, že brzy budeme muset volit radikální strany, které budou mít nebo hledat na toto radikální řešení.
Zlegalizuje se tedy boj proti Islámu, jinak nebude možné v Evropě přežít.
Teď si **** Šabatová honí proevropské body, ale brzy už takovou krávu umlátěj kamenem a nikdo za to nepůjde sedět.
Anebo se smíříme a obětujeme vlastní děti....?
Jediné co mě těší, že to začne jinde než v malém městečku v České Republice, takže to budu jen sledovat v TV a budu dál trénovat střelbu, protože by se to mohlo hodit.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Ahoj, hele tady to bavorsko az tak kriticke neni. Alespon ne mimo centrum mnichova. Jsou tady spis turci a ti jsou celkem integrovani. Zijou sice o vikendech svuj rodinny zivot, griluji u jezirek ale nikomu nic spatneho nedelaji, tedy alespon o tom nevim. Ale zas je pravda ze bavorsko je takove specificke. Spis tradicnejsi a nemectejsi nez treba berlin a tak.
Ale clanek hodne zajimavy - anglie je v tomhle "jeste dal"
ani se nedivím, že to zapálil
kdybych tady měl tolik arabášů ,jako tam mají oni, taky bych to zapálil
je to svoloč rozlezlá a jednou nás tady všechny pobijou