vlas napsal:
Ambivaletní je něco jako dvojznačný, protikladný, jak pozitivní tak i negativní. Naštvaný jsem ale byl tak strašně, že se to nedá ani napsat. Nicméně jsem si druhý den motorku vyzvedl a jel se projet (300km) a naštvání se změnilo v nadšení z jízdy na GS - moje první seznámení s tímto strojem. Úsměv to vyvolalo obrovský, stěží se mi vešel do helmy XXL. Doufám, že to vydrží.
Tak mě se nyní projevila závada/nezávada.
Při stání ohřátého motocyklu např. na semaforu se my začne kouřit z kokpitu. Kouř jde jakoby zespoda nádrže, nesmrdí jako třeba spálená izolace či něco podobného spíš trochu jako z výfuku, ten je ale dotažený a vše je tak jak má být takže nechápu...
Odkrytovat nic podivej se pravym bocnim plastem je tam obdelnikovy otvor na kontrolu chladicky a kdyz bude prazdna sundat oravy bok a kontrola v chladici.
... servis a diagnostika BMW Motorrad
Zkusím.
Jenže ono to není pokaždé, jsou to nárazovky kdy se to objeví-a nebo kdy si toho všimnu...
Nefunguje nastartovat a nechat ohřát...
Upravil progranit dne 17.11.2015 11:36
Právě že mě to dělá i na RAIN. Dokonce i když pustím úplně plyn tak škube taky. Měl bych jít na přehrání softwaru na svolávačku,ale myslím ,že se to toho netýká.