Tak kdepa mame další fotky coo Danielo chtěl bych vidět ty tvoje z Vranova s tema nepěknejma značkama tam v Asii je snad vyrábějí že jich tam mají tolik až jsem s toho potom už raději musel jet se zavřenýma očima
Kdybych byl víc vyspalej, piano méně rozladěné a v mládí jsem víc trénoval, mohl být budíček lepší... Nicméně díky
Jen pro mou identifikaci - jsem ten, který stál s Hicksem u stolu, řešil čuníka a plánoval protiislámistickou jízdu :-)
Potrénovat by to chtělo, každopádně, když jsem to piáno slyšel, tak jsem chvilu nechápal, myslel jsem si, že mě hrabě jsu rád, že se to nepotvdilo
Si myslel, že už jsi v delíriu?
V deliriu jsem naštěstí nebyl, (měl jsem pocit, že spím u našich, protože sousedi mají piáno, tak jsem nechápal, kde jsem se tam vzal :-D a protože moje pití, které mělo největší podíl alkoholu byl max. kafe takže delirium fakt ne, mám špatné spalování (chlastu), ale za to mě baví se dívat ráno na ty skleněné oči ostatních
Pěkné čtení. Jsem rád, že nejsem jediný, kdo kazí spaní. Měl jsem tentokrát plnocenného zástupce
Jak jsem se tak patlal v povinnostech, tak jsem vám záviděl. I počasí vyšlo, haluz. Ruda to objednal na poslední chvíli
No co už, příště s tím chlastem pomůžu
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Medik napsal:
Pěkné čtení. Jsem rád, že nejsem jediný, kdo kazí spaní. Měl jsem tentokrát plnocenného zástupce
Jak jsem se tak patlal v povinnostech, tak jsem vám záviděl. I počasí vyšlo, haluz. Ruda to objednal na poslední chvíli
No co už, příště s tím chlastem pomůžu
Když příště pojedeš, můžeme si dát duet
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Parukar napsal:
Radarka měla jako vždy jedinou chybu, nic si z ní nepamatuju,, ale asi to bylo super....
Kdy jsi odjel???Přijela tam skoro celá Albánská výprava a tebe jsme tam už nestihli.
Já musel hned v sobotu ráno, obědval jsem v Maďarsku a večer stahoval dceru z vídeňského letiště...
Ale stejně, v pátek jsem byl ve stavu v jakém mě určitě neznáte
vlastně ještě celou sobotu i neděli...
Upravil parukar dne 21.10.2014 08:35
to: nicholas1
tvoje identifikace mi nic neříká, na přednášce o pěstění čuníka jsem nebyl, byl jsem venku a dělal jsem táborák, nebo spíš táboráček, (to mokrého dřevo moc hořet nechtělo
Brian1986 napsal:
to: nicholas1
tvoje identifikace mi nic neříká, na přednášce o pěstění čuníka jsem nebyl, byl jsem venku a dělal jsem táborák, nebo spíš táboráček, (to mokrého dřevo moc hořet nechtělo
To Brian1986
Ošklivej, plešatej....musel sis mě všimnout, byl jsem tam na motorce, na dvanáctkovým géesu
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..