Což o to, na obrázku pěkné, oddělené WC, ale kde to má pořádnou postel? A stoleček, aby si lidi mohli sednout proti sobě, popovídat? Má to otočné přední sedačky? Ony ty věci vypadají na obrázku hezky, ale když si představím "život" v takovémhle autě, už je to, aspoň pro mne, horší.
Ivan napsal:Což o to, na obrázku pěkné, oddělené WC, ale kde to má pořádnou postel? A stoleček, aby si lidi mohli sednout proti sobě, popovídat? Má to otočné přední sedačky?
...ta Tvá amerika také nemá postel...:-))...a otáčení předních sedaček je naprosto běžné...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrníci a spol, nemáte někdo zkušenost s nějakým kempem v trojúhelníku Žatec, Louny, Rakovník ? Plánuji sraz babett ( pro některé...aneb, druhé moto k BMW ) , odhaduji, že nás bude cca 50-70. Připojila se k nám skupinka z Karlovarska. Možná to udělám jako klasický motosraz , mám i live hudbu
Upravil pepanek1150 dne 19.10.2015 22:10
všude dobře.....doma GSA
...zrovna ležím v mapách, kam teď na prodloužený víkend a asi pojedu vyzkoušet ten nový Singletrek do Lipové...takže letos už to asi nestihnu neb pak bych se už měl balit s endurem do Afriky a potom už jsou vánoce
Honza_BMW_VW napsal:
...přátelé, jen tak dále, jen více vašich zkušeností. Sleduji pozorně a je to jedno ze zajímavých témat.
Potřebuji více vyzkoušet karavan a dlouhodobě asi mířím na VW California se zvedací střechou a možná menší kuchyňkou vevnitř a externí sprchou....
...kamarád, se kterým jsem dnes jezdil, pořídil na tahání přívěsu místo Picassa VW Transporter, dokoupil i k němu předstan, aby případně mohli vyrazit jen autem...básnil cestou, že bychom měli příští červen/červenec vyrazit na Gardu s karavany na kola, tak jsem si na Tebe vzpoměl
Ivan napsal:Což o to, na obrázku pěkné, oddělené WC, ale kde to má pořádnou postel? A stoleček, aby si lidi mohli sednout proti sobě, popovídat? Má to otočné přední sedačky?
...ta Tvá amerika také nemá postel...:-))...a otáčení předních sedaček je naprosto běžné...
...tak další z kamarádů si jede zítra pro karavan...dovoz z Holandska, moc pěkný Burstner Ventana 400...další pacient