...už tady byly hloupější dotazy...tenhle tak mimo mísu není, když člověk jezdí na motorce, na skůtru, na kole....pak určitá unifikace ovládání má logiku, sám jsem o přehození uvažoval, abych je měl stejně jako třeba na skůtru...
No já neví, to slyším poprvé...kolo to má vždycky stejné ne? Kromě snad 16" s jednou brzdou je to furt předek nalevo. Tipoval bych, že kvůli přepadení a tomu, že je více praváků, tak aby nehodili držku přes řídítka je přední brzda nalevo, kde je menší cit a snad i tlak ruky.
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
...ano, kola to mají standardizované....ale jde to jednoduše předělat a už jsem ten požadavek řešil i s necyklisty...
Vem si modelově, že ráno jedeš pro rohlíky na skůtru, pak si jdeš zajezdit do lesa na kole a večer jedeš do kina na skůtru a pokaždé brzdíš jinak...proč to třeba nemít stejně, když to jde?
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Mám na prodej cyklocomputer CATEYE ENDURO 2:
- 100% stav (málo používaný)
- heavy duty provedení
- paměť pro 2 kola
- 7 funkcí
- auto start/stop
- auto power safe
Sakra, ještě že je venku hnusně, páč mám dilema, jestli po letech na šestadváce jít do sedma nebo děvetadvácy... Zatím se mi asi nejvíc zamlouvá Canyon Grand Canyon 29 CF SLX... No, uvidím jak vše dopadne, jestli zbudou peníze na kolo...
Upravil Geralt dne 01.04.2015 19:38
KTM 1190 Adventure R
Jj, to je on.
Jen tenhle Tvůj je na XT-čku, já bych raději ten samý, ale na Sram X.0 gripech...
Co máš za velikost? Já bych chtěl objednat L-ko...
Upravil Geralt dne 01.04.2015 20:09
KTM 1190 Adventure R
No, já zase na něj nedám dopustit. Jezdil jsem XT, XTR, X.0, XX, dualy, gripy, rapid fire, fakt snad úplně vše z těch nejvyšších řad kromě 1x11 a gripy jsou pro mne the best...
KTM 1190 Adventure R
MikeR1 napsal:Jen averze nebo konkrétní důvody? ...
...otočné rukojeti mi prostě nevyhovují a Sram páčky mi také nějak nesedly...navíc všechna Shimana, co jsem měl byla bezproblémová a vydržela dlouho...
MikeR1 napsal:Jen averze nebo konkrétní důvody? ...
...otočné rukojeti mi prostě nevyhovují a Sram páčky mi také nějak nesedly...navíc všechna Shimana, co jsem měl byla bezproblémová a vydržela dlouho...
Otočné mi taky nesedí, ale páčky u X0 jsou nastavitelné a docela příjemné. Ale Shimano bylo taky bez připomínek.
Jinak dnes jsem byl v Craftu pro nové rukavice a ponožky...tak mám barevně a značkově sladěný komplet - od hlavy až k patě včetně přilby, brýlí a treter.......neb vyladěné oblečení je základ...
koupím horský (mtb ) kolo velikost 19 - 20, kotoučovky a odpruženej předek. Jen ve výborném stavu. je to pro syna. díky
edit, tak to tady projíždím a nestačím se divit. tady jsou brky v hodnotě mojí motorky, takže jen upřesním, limit 10 000kč
Upravil Novej dne 03.04.2015 07:57
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015