Nenech se otravit Jene! Pockej jak tu budou zavistivci frflat, az tu vsichni vystavime ty vymazleny figury...
Upravil BURE dne 22.12.2014 20:39
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Bob napsal:
Jéňo nenech se rozmazleným studentem mamánkem rozhodit,naopak mám tě jako motivaci
Hele Bobe drž si raději tu svoji dietu alá Švejkovna a starej se o sebe
Jancek ví, že sem to nemyslel nijak špatně a ve finále to Bure napsal úplně stejně..
Hosi je tu vlakno,kdo chce sem chodi pro motivaci. Kdo chce blbe kecat, muze,je mi to jedno. Z hlavni stranky je to odstraneno, tudiz pripominka snad vyresena.
Neni to tu o tom abych tu ja, nebo nekdo jiny exhiboval.
Pokud to tu nekoho motivuje, jsem za to rad.
I me to motivuje a uprimne rikam, ze jsem rad,ze se prihlasilo tolik lidi.
Nic, jdu makat.
Tak jsem se dnes dokopal k tomu abych se tu oficiálně taky zařadil mezi příští potenciální olympioniky. S nekoncepčním zvedáním činek jsem začal už vic než před rokem , v poslední době i trochu běhu místo kola, tak snad to k něčemu díky vašim radám a zkušenostem bude.
Ale běda vám, jestli mi to nepude.. !!
Upravil bluesbery dne 23.12.2014 17:06
Dal jsem si na návštěvě pár panáků a jednodrštěk, ale vědom si toho prohřešku (ta návštěva jaksi byla povinná v rámci možných budoucích rodinných vztahů) vydal jsem se na ni do sousedního města pěšky a při průměrné rychlosti 10 km/h jsem snad nadbytečné kalorie spálil
No, posledni dva dny jsem svuj denni prisun kJ neuhlidal, ale vyhybam se uplnym nesmyslum a makam jak barevnej, takze to celkem jde...
Možná, že jsem krásnej jako anděl, ale anděl rozhodně nejsem!
Takže teraz vidím že sa pridali aj tí "opačný",čo chcú nabrať . Ja som začal tiež niekedy pred 3 týždňami ,pri výške 185 / 78 kg. Pribral som na 80 Takúto váhu som nemal 8 rokov
Len podotknem že nemožem jest tie výživové sračky a ani moc cukru, a prejedanie mi váhu vôbec nezvyšuje skor naopak. Takže mám radosť.
Pardal napsal:
.... ale po silvestru se na to vrhnu....
A ted tu o Červené karkulce.
Ja sice nebeham,ale tak 3x tydne se porad vozim na kole.Ale ze jsi to Pardale ty,tak si na sylvestra vezmu boty a pujdu se s tebou probehnout.
Aby jsme jenom nechlastali!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!