Já byl včera s X-Maxem...zajímalo je pouze, jak nafotit VIN a výrobní štítek...všechno ostatní bylo podružné...hlavně mít fotky...
Resp. byl jsem až na třetím STK? Na dvou měli plno na celé odpoledene (v Bohnicích mi to paní oznámila způsobem, že jsem tam byl poprvé a naposledy)...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
V pondělí jsem musel se služební ochcávkou na první STK. Vyazil jsem v 10. V Praze všude plno, tak hurá do Brandejsa, kde jsem vykysnul poctivých 7 hodin.
DOPORUČENÍ nejen od Radoška. Pište stížnosti na pomalou STK na ministerstvo dopravy.
Tohle je prostě bordel nonplus ultra a když budeme držet tlamu a krok, tak se nic nezmění. Stejně je to zbytečná buzerace a další daň.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Dneska jsem byl na STK naprosto vporadku. Kontrola pneu, svetel, cisel a stitku.Jedine co tak chtel videt ze kufry jsou jednoduse sundavaci kdyz presahuji ctverec motocyklu. Udelal par fotek a bylo. Desierto, pridavna nadrz, tt podvozek, pridavna svetla na samostatnem vypinaci jo nechali naprosto vklidu.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Medik napsal:
V pondělí jsem musel se služební ochcávkou na první STK. Vyazil jsem v 10. V Praze všude plno, tak hurá do Brandejsa, kde jsem vykysnul poctivých 7 hodin.
DOPORUČENÍ nejen od Radoška. Pište stížnosti na pomalou STK na ministerstvo dopravy.
Tohle je prostě bordel nonplus ultra a když budeme držet tlamu a krok, tak se nic nezmění. Stejně je to zbytečná buzerace a další daň.
Tohle tak maximálně zvýší tlak na STK a ty zase žvýší "snahu". Pozitivní výsledek bude jena velká 0 .
Je to dany hold casovou dotaci vyhrazenou na jeden ukon na stk, dneska sem videl 3x jak technik dodelal auto rekl zakaznikovi at si sedne na kafe ze jeste 12minut a pak mu muze uzavrit prohlidku. Tak technik sel na kafe se zakaznikem
Čeština můj koníček
j_a_k napsal:
Tohle tak maximálně zvýší tlak na STK a ty zase žvýší "snahu". Pozitivní výsledek bude jena velká 0 .
Přesně takhle funguje salámová metoda. Když si připustím myšlenku, kterou jsi napsal, tak se na to vykašlu a úředník příště zase dotáhne šroub. Ovšem když budu sypat písek do soukolí, tak se sioce nezadře, ale alespoň se zpomalí.
Když nedáš vrchnosti vědět, že je něco špatně, považují to za věc, která je v pořádku.
Alespoň za mě. Už jsem jim napsal a nas ranost z toho jen kapala. A to jsem od pondělka vychladl....
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
j_a_k napsal:
Přesně takhle funguje salámová metoda. Když si připustím myšlenku, kterou jsi napsal, tak se na to vykašlu a úředník příště zase dotáhne šroub. Ovšem když budu sypat písek do soukolí, tak se sioce nezadře, ale alespoň se zpomalí.
Když nedáš vrchnosti vědět, že je něco špatně, považují to za věc, která je v pořádku.
Alespoň za mě. Už jsem jim napsal a nas ranost z toho jen kapala. A to jsem od pondělka vychladl....
A má to ještě jeden pěkný boční efekt, a sice, že se mluví o STK a ne o o zásadních problémech/aferách. Kdo si dnes vzpomene na Čapí hnízdo :-( ?.
j_a_k napsal:
A má to ještě jeden pěkný boční efekt, a sice, že se mluví o STK a ne o o zásadních problémech/aferách. Kdo si dnes vzpomene na Čapí hnízdo :-( ?.
v námořní terminologii se tomu říká vypouštění klamných cílu, ..zasypou lidi sra - čkama , aby neměli čas rýpat do podstatných věcí himllaudondonervetrkrucajselement
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Osobní zkušenost: Dnes jsem udělal technickou v Litovli na doporučení zdejšího člena. Celková kontrola trvala i se zaplacením cca 20 minut, cena 480 Kč, kontrola proběhla ve stylu: ukažte mi zda vám svítí světla, blinkry, brzdové světlo, kontrola lékárničky, klakson, focení štítku + VIN. Jinak mám na motorce namontováný blinkry bez homologace, a držáky bočních kufrů vlastní výroby. Ochotní, bez čekání, příjemné prostředí, neobjednávájí dopředu.
STK Olomouc - pouze objednání zhruba 14 dnů dopředu, jinak termíny nejsou.
...když jsem včera čekal v té frontě, tak jsem si psal s kamarádkou z Floridy....pořád nechápala, kde že to jsem a co že to vyřizuji....že u nich se to dělá on-line....po mailu ...první technická jim platí pět let a že nikdy neřešila neb neměla nikdy auto starší tří let...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Vjetrnik napsal:
...když jsem včera čekal v té frontě, tak jsem si psal s kamarádkou z Floridy....pořád nechápala, kde že to jsem a co že to vyřizuji....že u nich se to dělá on-line....po mailu ...první technická jim platí pět let a že nikdy neřešila neb neměla nikdy auto starší tří let...
j_a_k napsal:
v námořní terminologii se tomu říká vypouštění klamných cílu, ..zasypou lidi sra - čkama , aby neměli čas rýpat do podstatných věcí himllaudondonervetrkrucajselement
Vjetrnik napsal:
Na Zanzibaru maji auta STK dozivotne, krom prostredku hromadne dopravy a TAXI , ktere chodi na STK kazdorocne
Čeština můj koníček
TK v Liberci, ul. Londýnská
v cca 7,20 příjezd, přede mnou 3 lidi, vyplnění papírů, platba 450,- Kč, v cca 7,50 na halu, fotky ze všech stran + VIN, štítek pod levým plastem, stav km, pohledová kontrola z vně, vzájemné info o lékárničce, že tam je, rozsvítit světla vč. dálek, všechny blinkry, brzdová světla, klakson, vycouvat ven z haly a za cca 10 min protokol a potvrzený velký TP.
Moto BMW R1200GS v původním stavu, navíc origo padáky, mlhovky, výfuk Akrapovič (homo kartičku vidět nechtěl a ani na výfuku slavné a kouzelné "E" nehledal).
tzn. za mě vše při starém a úplně stejné jako před cca 2,5 rokem (1/2roku jsem měl technickou propadlou), jen o chvíli delší čas
www.jantruhlar.cz
Vjetrnik napsal:
musim podoktnout ze na floride zadna stk neexistuje.
Upravil holubbb dne 11.04.2016 06:00
Jara Cimrman napsal:
Mám dotaz. Jak je to s plexi. Mám plexi Givi a není na něm homologační značka. Bude to vadit. Díky. J.C.
Podle mě, pokud má zaoblenou hranu (radius alespoň 2mm) tak to nikdo nebude zkoumat. Nicméně podle zákona musí mít číslo atestu nebo typové číslo výrobce, pokud bylo homologované s motorkou. Ale v kuchařce pro hlídky to není - jen to, že to musí být zaoblené nebo opatřené ochranným návlekem na hraně.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...