Nadhera, kdyby si potreboval pomoct s legalizaci toho oramovani a vseho kolem pokud uz to nemas zapsane tak dej vedet
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Nádhera! Z pasti je zase krásné auto ve stavu lepším, než novém.
Dovolím si položit jednu vulgární otázku, kterou si klade asi 90% čtenářů tohoto vlákna a třeba i lidí, kteří by možná rádi, ale nemají odvahu se do podobné rekonstrukce pustit:
Vyšel tento počin levněji, než koupit stejné auto v opravdu super stavu? (Samozřejmě bez ohledu na to, že nyní víš o každém šroubku, což je k nezaplacení.)
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Nádhera! Z pasti je zase krásné auto ve stavu lepším, než novém.
Dovolím si položit jednu vulgární otázku, kterou si klade asi 90% čtenářů tohoto vlákna a třeba i lidí, kteří by možná rádi, ale nemají odvahu se do podobné rekonstrukce pustit:
Vyšel tento počin levněji, než koupit stejné auto v opravdu super stavu? (Samozřejmě bez ohledu na to, že nyní víš o každém šroubku, což je k nezaplacení.)
No ja za sebe muzu rict, ze me to vyslo (komplet renovace Nissan Patrol Y61) o cca 1/3 draz nez, kdybych koupil stejne udelane auto. Nicmene Michal ma zazemi ja si to nechaval delat. Ale nelituju toho , jelikoz jsem si poradne dohlidnul , aby to bylo vse jak ma a nic neni osizeno, takze v konecnem dusledku mas vetsi jistotu , nez by si koupil auto udelany od nekoho jineho.
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Miguel napsal:
Krásná barva. Jen se zeptám odborníka, která generace motorů je největší držák u Defendera?
Většina členů na LR foru se shodne na 300tdi.
Já měl v disco TD5 a taky to nebyl špatný motor. Ale až tak moc jsem s tím nenajezdil, cca 20tis. km.
Ale porucha co se týká motoru, žádná.
Tak dnes prvni kilometry. Je to neskutecne mechanicke auto...musim rict, ze po osmikvaltovem automatu v trilitrovem bmw docela sok... ale libi se nam! Dokonce i mamasita ridila! Zitra jde na strechu stan s markyzou a hura do sveta..
Michal21 přiložený následující obrázek:
To čumím. Ani novej nemohl bejt tak hezkej a udělanej. A vůbec, co tam zbylo původního kromě rámu? :-)
Jsem rád, že se najdou mladší kusy než je můj ročník co umí i něco víc, než jen honit myš a prsty po LCD.
Tak ještě alespoň dva tři kluky, aby měl kdo "dědit" technické geny. Holky taky na to nejsou úplně špatný, ale přeci jenom je v těch pohlavích rozdíl. Navzdory současnému rovnostářství.
Tak teď už jen aby jsi měl možnost vyjet někam ven. Naše pole, louky a háje nejsou špatný, ale v Evropě jsou větší výzvy pro defendra.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz