…dobré to včera bylo! …v mém případě hezkých cca 430km
…když jsem se ráno v garáži oblékal, volal PavelGS, že „ačhotoděsněse.e“ tak nemůže jet a venku se fest rozpršelo, tak jsem lehce zaváhal zda vůbec vyjíždět, ale oblékl jsem nemok a vyrazil. Ve Fulneku už čekal blaser, tak hned bylo veseleji.
Po tel. konzultaci vyrážíme přes Odry a Potštát vyzvednout Bystřického a následně pod jeho vedením skrz Ecce Homo směr Jeseníky po silnicích nižších tříd. Obědváme na Křížovém vrchu. Pak nakoukneme do Polska - objíždíme Glebinowské jezero*. (*oprava: tak prý to bylo "Jezioro Otmuchowskie" )
Cestou zpět projíždíme i vesnice postižené nedávnými povodněmi Až dosud se nám daří ujíždět dešti, ale Bystřické potřeboval vyzkoušet nemok ...zda mu sluší k jeho černo-žluté krásce tak jsme se na chvíli nechali smočit.
...a protože "závěr patří mistrům" zbývající kilometry domů přes Sl.Hartu (potkáváme PavlaGS) a Kružberk svítilo sluníčko
...prima akcička
Upravil prezi dne 20.07.2009 22:50
já jel furt pryč,koukám do zrcátek ,sem sám,vrátím se 1 km zpět a měkoty se soukali do nemoku,tak to bylotak sem to zkusil taky
hezky jsme se projeli,trochu se to sice protáhlo,ale mě to nevadilo,už dlouho sem nenamotal tolik km kolem komína
to jezero se menuje Otmuchowské
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
tak to druhé projedem příště,nebo by se mohlo zjistit kde je ta poušť,ešli to není dalekoto by byl mazacbo do písku se padá dobře
...taky jsem o nějakém písku v Polsku slyšel, ale kde to je netuším ...našel jsem jen "polskou Saharu" Slowiński Park Narodowy na pobřeží Baltu http://www.turist...-more.html
...tam tě asi jezdit nepustí
...pokud si chceš padnout do písku, najdi si vhodné pískoviště a vleť tam na těch lehce jetých Anakíčkách ...a dej předem vědět, přijedu si to vyfotit
Upravil prezi dne 21.07.2009 18:42
...to PavelGS: jsem nechtěl použít všechna ta neslušná slova co jsi říkal
Vůbec se nežinýruj,klidně do toho.
Edit: Pokud jde o písek,tak jestli mě paměť nešálí,jezdili jsme na vojně blbnout někam k Bzenci a písku tam bylo co hrdlo ráčí.Možná jestli tady není někdo z blízkého okolí.Mohl by to upřesnit.
Upravil pavelgs dne 21.07.2009 21:51
jó tam důle je to samá borovice=písečný podklad,ale když se mrkneš na http://motoride.s... só tam vjetší pláně,více místa na naučeníje to největší pískoviště ve střední europje
...tak Bledowská Pustatina! ...hmmm, to by mohlo být zajímavé ...ale jak Awia psal: "Užili sme si neskutočné množstvo pádov."
Upravil prezi dne 22.07.2009 19:25
bystricke napsal:
to je obrowskýa není to tak daleko
…jo jo, za okouknutí by to stálo …ještě by to chtělo zjistit, jak je to přístupné (aby se tam vůbec dalo vjet a někdo nás pak nenaháněl )
…pak by to chtělo vyjet v silné (ale fakt silné sestavě) protože předpokládám, že se zahrabu po prvních pár metrech a pak si to několikrát zopakuju …silný podpůrný tým je tedy podmínkou
a gde chceš na takovou cestu vzít silný a blbýbudem muset samimám tam ještě anyký,musím ještě tak 2000 km udělat,než je sundám,pak dám uloženky tkc a můžem jet
…no dobrá, počkáme až přezuješ na špuntíky a vyrazíme
…a jak píšeš "budeme muset sami" ...místo silných a blbých pojedou velcí a chytří …počítám s tebou, mohli bychom říct Bohumilovi ...a já i když jsem vyrostl jako normální člověk tak když se nase.u mám taky sílu ukrutnou!
...a třeba se přidají další silní, chytří a krásní lidé (jako jsme my dva)
Upravil prezi dne 24.07.2009 07:51
...no já v sobotu nemůžu (stejně bude šeredně ), ale v neděli bych to viděl na celodenní akcičku …možná to co jsme měli původně jet minule
…a na dnes odpoledne plánuju takovou rychlovku - zapíchnu to v práci dříve a okolo 15:30 mám sraz s Pavlem GS u benzínky v Nové Bělé u OV ( Loc: 49°45'16.036"N, 18°14'50.428"E) http://www.mapy.c...24544@z=14
...a vyrazíme na nějaké hezké silničky a cestičky na hranicích s Polskem
Upravil prezi dne 24.07.2009 11:28