Zdenal RT napsal:
Patriotů? Kde vládnou? To jako ty tří procentní strany?
dik za nahravku, ktera te odkryva v cele tve liberalni neinformovane nahatosti.. tak treba:
- Polsko
- Madarsko
- Slovensko
- cca Rakousko
- brzy zrejme Italie
- Izrael
- cca USA
- Rusaci
- NL -- silnej Wilders
- cast konzervativni stranu v UK (ted vladne)
- Srbsko?
- Chorvatsko? (tam si nejsem uplne jistej)
otazka je.. KDE ZIJES? a mel bys odpovedet, jestli umis anglicky a ctes (denne) anglicky-psana media.
Upravil hicks dne 15.01.2018 22:54
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
hicks napsal:
Mel bych tu prosbu na mistni slunickare - muzete alespon chvili argumentovat trochu objektivne?
Clovek vas musi furt opravovat... jste jak... deti. Placnete obcas vubec neco, co je overitelna pravda?
mám přesně ten samý pocit z tebe, přijde mi, že jen melduješ po tisící to samý bez jediné ověřitelné pravdy. opravovat na tom kromě gramatiky není co, protože neříkáš nic. jo, a pravda neexistuje, jen snaha jí hledat.
říkám si hurikán
Zdenal RT napsal:
Patriotů? Kde vládnou? To jako ty tří procentní strany?
dik za nahravku, ktera te odkryva v cele tve liberalni neinformovane nahatosti.. tak treba:
- Polsko
- Madarsko
- Slovensko
- cca Rakousko
- brzy zrejme Italie
- Izrael
- cca USA
- Rusaci
- NL -- silnej Wilders
- cast konzervativni stranu v UK (ted vladne)
- Srbsko?
- Chorvatsko? (tam si nejsem uplne jistej)
otazka je.. KDE ZIJES? a mel bys odpovedet, jestli umis anglicky a ctes (denne) anglicky-psana media.
Když vídím co se děje v Polsku a Maďarsku,kde vládní strany zprivatizovali státní instituce a řikají tomu patriotismus aby si upevnili moc stejně jak komunisti, to není můj šálek.Svým voličům předhodí uprchlíky a národní zájmy a lůza kvičí blahem.Tahle hra na národní zájmy prostě funguje, hlavně v bývalých komunistických zemích kde se polovina národa neumí v demokracii orientovat a ti neúspěšní se cití podvedeni. Rakušáci na V4 a Zemana kašlou zvysoka. No a z ostatních zemí cos napsal se nikdo nezašpiní ani fotkou se Zemanem. Kromě Rusů. Zemana nikdo nebere vážně.
Pokud tě zajímá moje angličtina, děkuji za optání, domluvím se na turistické úrovni a procestováno toho mam celkem dost, hlavně USA , kde z českých politiků znají jen Havla a EU.Na složitější texty to není, bohužel. Snažím se nečíst v rámci duševního zdraví jakékoli noviny. Nežiji politikou a už vůbec ne uprchlíky, kteří se řídí svými zájmy a ne přáním prezidenta. Chci mít prezidenta za kterého se nemusím stydět a který bude mít trochu větší rozhled než jen na dno sklenky od ruské vodky.
S pozdravem „Stát je špatný sluha a zlý pán“
Zeman se k Churchillovi sice rád připodobňuje, nicméně slabosti pro chlast a tabák veškerá podobnost končí. Churchill rudý bolševismus nesnášel a cizí agresi zcela odmítl. Zeman to vidí přesně obráceně. Na východ létá rád, s anexí cizích území problém nemá. Zemanovy a Churchillovy politické postoje je staví na opačné strany politického spektra.
Hledání spojnice mezi těmito pány v uvedených neřestech zavání hlubší argumentační prostoduchostí.
ZdenalRT: Lůza co volí Zemana je prosím u tebe kdo? Nezdá se ti trochu ze to přeháníš s tím osočováním a nálepkováním? Urážet členy z tohoto portálu co volí Zemana není zrovna diplomatické.
cibus napsal:
Zeman se k Churchillovi sice rád připodobňuje, nicméně slabosti pro chlast a tabák veškerá podobnost končí. Churchill rudý bolševismus nesnášel a cizí agresi zcela odmítl.
imho Zeman moc levicovej neni. Max se snazi o levicovou retoriku, ktera je podle mne (castecne) zpusobena prostym faktrem, ze na zacatku 90let Klaus proste opanoval pravici a zeman jeko jeho mnohalety oponent se uchylyl do leva.
Ale skutecny levicaci (Spidla, Sobotka, Gross, Zeleny) to ze Zemana vycitili a taky to semtam pripominaji.
Podivej se, kdo je PROTI zemanovi.. v zasade vsichni zeleny komunisti od Panka po Stranu Zelenych.
Zeman to vidí přesně obráceně. Na východ létá rád, s anexí cizích území problém nemá. Zemanovy a Churchillovy politické postoje je staví na opačné strany politického spektra.
Zeman na Churchilla samo nema, ale zas tak propastny rozdil bych tam nevidel.
Kdyz uz jsme u CHurchilla, tak ten ve vychodnich koloniich stravil dlouha leta.
Hledání spojnice mezi těmito pány v uvedených neřestech zavání hlubší argumentační prostoduchostí.
to prehanis. Je to o volby konzervativnejsiho, DOMINANTNIHO sprostaka se silenyma kamaradama vs. bruselskeho nevyhraneneho lokaje, SE SUBMISIVNIMA TENDENCEMA.
Vy si tak dlouho budete volit uhlazeny suby az sem Machmud fakt dorazi.
Upravil hicks dne 16.01.2018 08:31
17 cm
Zdenal RT napsal:
Když vídím co se děje v Polsku a Maďarsku,kde vládní strany zprivatizovali státní instituce a řikají tomu patriotismus aby si upevnili moc stejně jak komunisti,
na ukor bruselu a nevolenych, levicovych neziskovek? To asi nebude uplne spatne.
Snad bys nechtel obchazet volby.
to není můj šálek.Svým voličům předhodí uprchlíky a národní zájmy a lůza kvičí blahem.Tahle hra na národní zájmy prostě funguje, hlavně v bývalých komunistických zemích kde se polovina národa neumí v demokracii orientovat a ti neúspěšní se cití podvedeni.
o luze pomlc. Levicove tendence vidim spise u tebe.
Snažím se nečíst v rámci duševního zdraví jakékoli noviny. Nežiji politikou a už vůbec ne uprchlíky,
kdyz nezijes politikou a dlouhodobe nectes noviny, proc diskutujes v tomhle vlakne? Jeden by tu ocekaval, ze budes alespon bazalne kvalifikovan
Pak se neni co divit, ze placas takovyhle divny veci a polopravdy.
17 cm
devolo napsal:
ZdenalRT: Lůza co volí Zemana je prosím u tebe kdo? Nezdá se ti trochu ze to přeháníš s tím osočováním a nálepkováním? Urážet členy z tohoto portálu co volí Zemana není zrovna diplomatické.
Nevím co jsi četl, ale nikde jsem nenapsal lůza co volí Zemana. Psal jsem o voličích nacionalistických stran v Polsku a Maďarsku.
Zdenal RT napsal:
Nevím co jsi četl, ale nikde jsem nenapsal lůza co volí Zemana. Psal jsem o voličích nacionalistických stran v Polsku a Maďarsku.
volic Orbana je luza? Jses celkem drzej levicaku.
17 cm
Zdenal RT napsal:hlavně v bývalých komunistických zemích kde se polovina národa neumí v demokracii orientovat a ti neúspěšní se cití podvedeni.
Tohle bych prosil rozvest...
Co na tom chceš rozvést, to je snad jasné. Podívej se na podporu nacionalistických stran na východě a na západě. Polovina národa na východě se neorientuje a volí jednoduchá řešení na která stačí jejich mysl. Nacionalismus slouží jen na ovládání jednodušších mas a zatím všude kde se usadil, šlo vždy jen o peníze pro lidi co by se jinak neprosadili. U nás voliče Zemana jsem popsal výše.
Zdenal RT> takze by bylo vlastne lepsi nemit demokracii a tu polovinu naroda odstavit od rizeni, je to tak? A co spatnyho na nacionalismu = na vlastenectvi to by me fakt zajimalo. Takovej Tyrs, Rais, Palacky, to byli taky nackove, jak soudobi levicovi demokrati radi rikaji? Zajimavy je, ze vidis obvinujes "vychodni narody" z ****ity a neorientace, ale Nemecko s jejich zpusobem "demokracie" te nechava v klidu...
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
Chce je (podobne jako Brusel a vubec skoro vsichni mladokomunisti ZNICIT.
Okay.. chces narusit status quo? Tak prednes poradne argumenty a ne pisteni o "hroznem nacionalismu".
Jake jsou tve argumenty pro likvidaci svebytne Ceske Republiky a jejim rozpusteni v Evropskem superstatu?
(mmch drive tohle planoval uz Ada, nebo Soveti )
17 cm
Slavek-xxx, Hicks
Nepodsouvej mi něco, co jsem neřekl.
Jsem rád, že píšeš o Německu, to je dokonalý příklad kam nacionalismus vede. A zároveň kam vede Německo jejich ostudná šovinistická historie dnes. S jejich historii si nemůžou dovolit ani ceknout a moc dobře se to uvědomují. Dnes díky nacionalistické historii ohrožují samy sebe z opačného důvodu. To je odpověď na to,co je špatného na nacionalismu.
To Hicks: Národní státy jsou dobré na co? Že v Českých Velenicích si budou hrát na čecháčky a v Gmündu na rakušáčky a budou na zebe střílet přes plot z praku? Za falešné vlastenectví se spíš schovává vlastní neschopnost.
V 10 mil. Česku si nemůžeme hrát na vlastním písečku. Vždyť to je jedno větší město ve světe, navíc jsme životně závislí na exportu do států kde kdyby si začali hrát na vlastenectví jsme v mžiku někde v Bělorusku. Být sebevědomý a hrdý je něco jiného než nesnášet všechno cizí.
Nadávat mi do levičáků? To mi kromě tebe ještě nikdo neřekl.
Zdenal RT> jasne, nacismus je stejnej jako vlastenectvi No nic, koncim. A o Ceskych Velenicich a Gmundu mi chvili povidej, zajima me to. Moje deti tam chodi do skoly.
ex. R850GS 1999
ex. F650GS Dakar 2004
ex. R1150GS 1999
to Zdenal RT: S nima tenhle argumentační boj nevyhraješ. Protože oni neargumentují. Jen tě napadají. Nech to být. Je nepřesvědčíš. Mají své vidění světa. Je jednoduché, vyhovuje jim to. Nějak moc nepochopili k čemu ten úřad prezidenta má vlastně sloužit. Mají pocit, že je prezident v našem právním systému ochrání od EURa a migrantů. A to je ta nejdůležitější vlastnost, kterou má prezident podle nich mít.
Upravil Roman Jakub dne 16.01.2018 11:54
Zdravím, už jsem se delší dobu nepřihlásil na BMWGS, ale teď jsem musel. Proč a z jakého důvodu naši republiku necháte ničit těma euro****ema, do všeho co je mně svaté se nasírají, blížíme se k protektorátu, odzbrojí nás, pošlapou zbytky vlastenectví, potřebují nám podsunout jejich prosrané životy, kdy se bojí pustit děti večer ven, odvrací pohledy při setkání se skupinami migrantů na svých ulicích, což jste snad slepí? Já už to tady nějak překlepu, ale co děti, vnoučata, co je čeká při dnešní politice EU.
I kdyby kterýkoli člověk z vlády, nebo prezident, stářím lezl třeba i po čtyřech a zastával by se naší republiky proti vlivům EU, tak ho budu volit a to i za cenu vystoupení z EU a vším s tím spojeným.
Ivoš.
O čem tady vy novodobí demokrati diskutujete, když si pletete hodinky a holinky?
Jak s takovým přehledem můžete diskutovat? Nacionalismus = nacismus? , když dáš argument, dostaneš dotaz na zdroj, když dáš zdroj, tak je špatnej, ale neví se proč... pak zase vyleze najevo, že chytrák neumí číst cizí texty, necestuje a nečte zprávy ani doma ani v zahraničí.... že by tedy patent na rozum?
Z diskuze je pak už jen napadání a hádka bez úrovně. A to se ještě hádáte kvůli dvěma magorům, kteří za to nestojej.
Opravdu pište jen do vláken "jakej olej" nebo raději ani tam ne, protože odpověď by byla "nějakej mastnej" ale ne moc, aby ti nevyklouzla při výměně lahev z pazoury a to by bylo politicky nekorektní.
Hoši hoši.... a to ještě nenapadl sníh a už vám mr*á v makovicích....
Upravil Hrabe_X dne 16.01.2018 12:27
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Roman Jakub napsal:
to Zdenal RT: S nima tenhle argumentační boj nevyhraješ. Protože oni neargumentují. Jen tě napadají. Nech to být. Je nepřesvědčíš. Mají své vidění světa. Je jednoduché, vyhovuje jim to. Nějak moc nepochopili k čemu ten úřad prezidenta má vlastně sloužit. Mají pocit, že je prezident v našem právním systému ochrání od EURa a migrantů. A to je ta nejdůležitější vlastnost, kterou má prezident podle nich mít.
no hlavně, že ty to všechno chápeš a než začneš mudrcovat tak si to přečti, kdo koho napadá
nemít GS, stojím tam ještě dnes https://www.motor...uid=344094
Ať ty volby dopadnou jakkoli tak vyhraje pouze menší zlo.
Ale jedno vím jistě.Ať se mi to líbí nebo ne,tak vím že na tyhle argumenty,důvěryhodné zdroje,znalosti,různá fóra atd. je Hicks profík.
A jeho názory nebudu ignorovat!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!