kdyz uz mas tak rad Wiki, mel by sis nastudovat vubec vznik a smysl ochrannych znamek. V prvni rade to melo (a doufam, ze i ma) CHRANIT VYROBCE A SPOTREBITELE, aby si ty vyrobky nikdo nepletl.
Tohle forum zadne motorky nevyrabi, naopak, poskytuje informace support KLIENTUM BMW.
Courts consider various factors in order to determine whether a trademark was infringed.[2][3]
Whether the plaintiff has a valid trademark. A trademark can be valid because it is officially registered, or because it has a claim under common law.
Whether the trademark is being used by the defendant. Whether the defendant's use of the mark is "in commerce."
Whether that use is connected to the sale, offer, distribution, or advertising of a product. Whether the defendant's use of the trademark is likely to confuse consumers.
This last factor, consumer confusion, is the main topic of debate in most cases.
Hicksi, ten odkaz, který jsem dával, je o typickém člověku, kterého se ten fenomén týká. Mluví o tom, že pánbůh někomu nas.ere do hlavy skoro až po vrch, ale nechá tam ještě záložní program, který dotyčnému pořád dokola říká, že on je ten nejchytřejší. Takový potom všechny kolem osočuje z nízké inteligence, trpí "iluzorní nadřazeností" a neni schopen takové jednání sám od sebe rozeznat. Kdo tady v každém druhém topicu mluví o druhých jako o blbcích, a přitom nezvládnul ani základy českého pravopisu. A schopnost opravit motorku pokládá za raketové inženýrství.
Teď k tomu co mi píšeš. Brand BMW je tady přes sto let a fórum, jak jsi mi správně řekl, 12. Tvoje argumenty jsou tak trochu podobné těm Babišovým, který vydává svoji vládu za veleúspěšnou, ale to, že je momentálně světová ekonomika globálně rostoucí, už jaksi opomíjí. Sorry, ale bez tohohle fóra by se BMW naprosto v pohodě obešlo. A ostatním jen dodávám, že BMW je u zadku zákazník, který si zvenku dotáhne motorku po druhém majiteli a potom hledá náhradní díly levněji.
Hicksi, spoustu mojich otázek přeskakuješ a to mi napovídá, že než bys se mnou šel do marného sporu, radši mlčíš. Takže jednoduše: pokud jsi přesvědčen o svojí pravdě - a já to tak mám - a jsi si jistý, že jsi schopen to obhájit - běž do soudního sporu s BMW. Můžeš se s nimi soudit o to, jak díky tomuto fóru profitovali. A žádat po nich plnění za tvoje/vaše služby.
Z druhé strany: tohle fórum nestojí a nepadá na názvu BMWGS. Čtenáři si ho najdou i bez těch písmenek. Teď už ano. Je na tom naprosto zbytečné bazírovat. Stačí ho přejmenovat a je to.
Ale ber to s nadhledem, já jsem se totiž před Vánoci po tříleté odluce s manželkou rozvedl a tudíž je můj život v troskách, zpackal jsem si ho a teď si léčím pošramocené ego na fóru. Btw. dávejte si pozor, co kde řeknete, protože nevíte, s kým se baví člověk, co vám spravuje motorku a kam to dál pustí a jaká mr.dka to zneužije
Upravil Miguel dne 10.02.2019 13:09
pod trvalým dohledem
Mel sem vice motorok ruznych znacek. Stejne asi jako vsichni tady, ale musim rict, ze diky tomuto foru sen si BMW koupil nasledne prodal a zase se k nemu vratil. Protoze zadna jina mnou zvolena znacka nemela takovou ochotnou zakladnu. Vzdy zde najdu co potrebuju a je tu spousta lidi co radi poradi. Za me by BMW melo Milosovi a klukum co se zde o to staraji minimalne podekovat(dokonce si myslim, ze i podporovat). Rozhodne web nijak na BMW neparazituje. Naopak v mem pripade privedl zakaznika zpet k BMW. Nehodlam mluvit za jine, ale myslim, ze nejsem sam.
MedWed napsal:
fakt? a co Jižní Georgie a Jižní Sandwichovy ostrovy?
mohu se mýlit, ale pokud ano, tak to, co popisuješ, je typickým příkladem cybersquattingu a navíc bych řekl, že ta doména bude jako všechny ostatní skoupená BMW.
pod trvalým dohledem
MedWed napsal:
doteď jsem měl Tvé příspěvky za relevantní, ale tím, jak jsi .gs odsoudil k neexistenci, Tvá relevance značně poklesla.
ty znáš všechny doménové přípony nazpaměť? tak to jsi dobrej
jinak www.baworak.gs je skutečně neprůstřelné, teď jsem ji zaregistroval,
klidně ji Milošovi předám k provozování, nemám s tím problém. dík za inspiraci
pod trvalým dohledem
já jsem si to nechal projet u registrátora a neviděl jsem ji. Mimochodem, že někdo něco neví - alespoň u mě neznamená, že není relevantní. Málokdo totiž ví všechno. Pokud ale dokáže uznat, že se zmýlil, má minimálně za mě plus.
pod trvalým dohledem
Tak znova, u mě relevance neklesá tím, že někdo něco nezná... ale naopak tím, že tvrdí, že vše už zná... ;-)
A uznání chyby je sice klad... ale v tomto konkrétním případě by to nepriznal jen **** :-)
nevím co ti na to mám říct, jestli jsi vyvodil z toho, že jsem špatně ověřil doménu, že všechno vím, potom ok. dál už tenhle box asi nikam nevede...
pod trvalým dohledem
Promiň, ale u mě je logické myšlení /schopnost posoudit, že bmw.gs je stejný prů.ser jako bmwgs.cz/ nadřazeno tomu, znát nazpaměť všechny doméhové přípony. Když se naučím nazpaměť Zlaté stránky, udělám na tebe dojem? Hloupost není totéž co nevědomost.
pod trvalým dohledem
Chlapci, chlapci. Nekopejte si do báboviček. Nemůže mít každej pořád skvělej den. Nicméně ta doména je zajímavá. Líbí se mě a bez vás bych ani netušil, že existuje. Nenapadlo by mě jí hledat.
Tak si pěkně podejte virtuální packy a šup zase na bábovičky. Určitě budou hezčí než ty minulé.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Jak jsem psal. www.baworak.gs mám regnutou, klidně ji posunu dál grátis, abych byl taky prospěšný a konstruktivní a právoplatným členem elitního spolku
pod trvalým dohledem
MedWed napsal:
Tak mě napadá... co web www.bmw.gs? :-) :-)
to jsem checkoval minuly tyden.. ZABRANE
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Miguel napsal:
Jak jsem psal. www.baworak.gs mám regnutou, klidně ji posunu dál grátis, abych byl taky prospěšný a konstruktivní a právoplatným členem elitního spolku
gut.. premejslim, jestli ta GS pripona nemuze byt stejne napadnutelna... to by ale asi museli tam popravit mauserem a konzervama s cyklonem vsechny...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2