Tak já mám strach vystrčit nos z baráku a mladá mi ukazuje fotky ze kdesi na benzine 20 motorek a chi,chi, bez rousek... kvůli takovým dementom,co jedou 15 km na benzinku,tam půl dne kibicujou co všechno objeli a pak jedou 15 km dom nám zakázou úplně fšecko...
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Tak já mám strach vystrčit nos z baráku a mladá mi ukazuje fotky ze kdesi na benzine 20 motorek a chi,chi, bez rousek... kvůli takovým dementom,co jedou 15 km na benzinku,tam půl dne kibicujou co všechno objeli a pak jedou 15 km dom nám zakázou úplně fšecko...
Hnus velebnosti! Taky jsem nevydržel a včera vyjel, ale ani jsem si to neužil když jsem viděl co se venku děje... na Skřítku uplně plný parkoviště, lidí jak na fesťáku, do toho dvě drsný motorkářský grupy přesně jak popisuješ. Na každý druhý benzince banda motorkářů vykládajících si bez roušek příběhy z natáčení...
myslel jsem že už jsem z práce vycvičenej stran inteligence český populace... omyl
In pivo veritas!
https://www.faceb...183278968/17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Vygůglil jsem znovu, je to tam stále : YouTube Video
Přijde mi zajímavý jak logicky zjednodušila test, určitě je to velmi zjednodušeně řečeno, funguje to. Proč jinde tak složitě, že to nikoho nenapadlo? Že by i ve vědeckých kruzích také platil pojem "provozní slepota" ? Né, to jen českým hlavičkám to pálí
Upravil JirkaHK dne 29.03.2020 12:57
ja nicht... tak pak napis jak rychle Te vzali...
17 cm
tady herr Hrobon argumentuje (a podle mne velmi dobre) proti systematickem "promorovani" vs. "marginalizaci viru", kterou doporucuje on.
Zatim jeden z nejrozumejsich nazoru, co jsem zatim cetl...
https://www.idnes...domaci_vov17 cm
hicks napsal:
ja nicht... tak pak napis jak rychle Te vzali...
Tak doktor zadal zadanku online, prijel jsem na odberne centrum ve veleslavine na 8. ranni. Celkem jsme tam byli tri. Je to bezkontakt jedes autem jsi v aute. Prijde mlda slecna v atombordelu s plexistitem a strci ti spejli do nosu a jedes. Stravil jsem tam asi 5 min.
Tak uvidime.
Ano souhlasim rozumny nazor, ale nejsem doktor. No nevim co Prymulu vedlo k tomu, ze tak otocil, muzeme se jen domnivat. Ale rozhodne nejsem pro promoreni, ztraty by byly asi velke
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
Až budeš mít čas, udělej si kafe, posaď se, dej si nohy na stůl a poslechni si poslední rozhovor s molelulární bioložkou Soňou Pekovou na Radiožurnálu. Kdo je z krize vystrašen se jistě zklidní a kdo je v klidu, v pohodě si vychutná kafčo u příjemného povídání s doktorkou.