Děkuju za perfektní srazík,Fífo,,,,jenom počasí jsi mohl objednat lepší,,,ale jinak to bylo vše super a na jendičku
starosta přiložený následující obrázek:
Velké díky Fífo, bylo to krásný, dobré pití, jídlo a usměvavá paní hospodská-motorkářka.
Kvůli dešti jsme sice moc z horských panoramat neviděli, ale zase bylo příjemně se spoustou fajn lidí a navrch vzácná návštěva, hraběnka Kinská
Dík Fífo, dík všem.
Z Brna zdraví
Moňa a Mařa
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Emilio napsal:
Hlavně nikomu nic nevyprávějte,stejně by vám nikdo nevěřil.......
[img][/img]
Tady jsou moje fotky. Tentokrát jich je málo,protože bylo hnusně*pissed* a nějak mě to nebavilo fotit... http://bigr.rajce...GS_Sumava/
Díky Fífovi za organizaci atd. A jeho blicímu komandu za zpestření sobotní noci. Hláška v 02:30h "Ty vole Tomáši ty jsi si nablil do spacáku". Nenechala nikoho na pochybách,že bude nuda i v noci. A to je jen útžek toho,co se tam dělo...
BIGR přiložený následující obrázek:
[236.24Kb]
Upravil BIGR dne 23.08.2009 23:00
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
škoda, že už v sobotu nevyšel ten off..ten byl taky pěkně připravenej
no, možná dobře, že se už v sobotu nejel. Mě to stačilo v pátek
dobrá práce, fífo
hlavně, že je pivo ftlamě
Výborná akce!
Přijel jsem pozdě,ale nešel jsem hned spinkat,takže dobrej pokec se všemi.
Emil měl ve stanu asi 17 laris,takže se spalo parádnicky. (strategicky jsem ho nechal usnout,než jsem se odvážil dovnitř -tímto mu děkuji za nabídku přenocování v jeho štábním iglů).
Ráno samá pozitiva - bazén,snídaně,sprcha,kafe,informace, jak jsem se měl pozdě večer.
Svatbu jsem nestihl - na Prahu děsivě uspaná silnice, hustej déšť,viditelnost nic moc. Po najetí na 4 proud jsem nasadil cestovních 170km/h,což bylo za hranicí bezpečnosti na sjetých gumách. Do phy jsem dojel se čtvrthodinovým zpožděním (= za 1,5hodiny po vyjetí). Nicméně se mi rozmočily i drobné,co jsem měl v peněžence a rukavice pustily černou barvu, takže jsem se tam raději neukazoval a plul po vodě po dálnici směr Poděbrady.
Děkuji organizátorům za vypečenou akci.
Děkuji BMW, že se motorka nerozpustila cestou tam ani zpátky.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Hrabe_X napsal:
Výborná akce!
Přijel jsem pozdě,ale nešel jsem hned spinkat,takže dobrej pokec se všemi.
Emil měl ve stanu asi 17 laris,takže se spalo parádnicky. (strategicky jsem ho nechal usnout,než jsem se odvážil dovnitř -tímto mu děkuji za nabídku přenocování v jeho štábním iglů).
skoda zes ho nevyfotil ve spanku... vypada totiz jak mimino
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
BIGR napsal:
[img][/img]
Tady jsou moje fotky. Tentokrát jich je málo,protože bylo hnusně*pissed* a nějak mě to nebavilo fotit... http://bigr.rajce...GS_Sumava/
Díky Fífovi za organizaci atd. A jeho blicímu komandu za zpestření sobotní noci. Hláška v 02:30h "Ty vole Tomáši ty jsi si nablil do spacáku". Nenechala nikoho na pochybách,že bude nuda i v noci. A to je jen útžek toho,co se tam dělo...
no koukam, ze tam byla celkem sranda... ja byl na zavode a stejne nemam moto
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tady ta partička z Bolzána mě odchytla hned při příjezdu a já už se skoro k nikomu jinýmu nedostal,jel jsem na Harlej a ve dvě když jsem se vrátil už bylo zavřeno a tak dík aspoň za pivo z petky od kluků.
Musím přestat chlastat jelikož od 15.00 co jsem přijel do 3.00 co jsem se odpotácel spát jsem se stačil ožrat 3X a to je fakt síla.Hraběnka ještě nespala a myslím že starej má zaděláno na problémy.Kdo ste jí ho nakonec ukázal?
Ahoj vsichni, vyjizdka mi sice unikla, ale pocasi jsem si uzil cestou z Prahy. :-) Zavrenou hospodu zachranovala moravska sekce, ktera poskytovala tekutou prvni pomoc - diky! Jinak jsem rad, ze jsem vas videl, bylo to celkem vtipny.
Mozna bych cekal nejakej program, takhle to zachranil bystricke tombolou a jednozuba pani s vtipalky Emiliem a Bluesberrym. Ale ok, legrace bylo spousty. :-)
Cestou zpatky uz bylo pocasi v poradku, tak jsem do Prahy nalej asi 250km, byl se podivat na Orliku a tak. Mejte se, priste nekdy ahoj. ;-)
alesvagner přiložený následující obrázek:
[22.15Kb]
Upravil alesvagner dne 24.08.2009 10:32
BMW R 1250 GS Exclusive