Bavaro napsal(a):
To-raptor,mám taky M10 zadní drží od začátku a přední jak už jsem psal výše po srovnání sváru ráfku v místě patky už drží-dnes přes 300km a tlak neklesl ani o desetinu
Dobrá zprava. Ja si myslim ze to byla bud smula nebo chyba rafku, prece uz jenom par pneumatik Mitas udelal, tak proc by prave tuto udelaly blbe. Chystam se na ne kazdym dnem
nehovorim ze vsetky predne su zle, ale fakt je ten ze ziadna ina (tourance, karoo) mi nepustila, dokonca ani zadna E09 ktora je dusova normalne drzi
stav zadnej gumy po cca 2500km - jazdene 90% po dialnici a 10 po mierne rozbitych cestach
[img]http://img519.imageshack.us/i/04042010001.jpg/[/img]
Upravil raptor - neaktivni ucet dne 05.04.2010 09:38
tak už sem to měl v ruce
trocha snahy tam vidět je , ale mrknu a sahnu na kontiky micheliny nebo co vše je vedle v regálu a ta směs je uplně neco jiného než ta matná typická mitas směs , vzorek vice k TKC hlavně ten zadek
tož su zvědavé na tu výdrž když jsem viděl ten přední vzorek je to jak u 09 nízké špunty a směs mi připadne první pohled taky stejná .
typuju
budem li uvažovat pruměrnýho jezdce teda ten komu touranky vydrží 12 ne 22 tis .
předek tak 5 zadek tak 8
jízda většinou silnice + trocha polnaček
tak dávejte zkušenosti at je jasno .
ted je to ještě neurčitý je zima plno písku co si budem povídát každej jezdí opatrněji ale až to za měsíc začne pak budu brát informace ojetosti jako objektivní .
Dík za info
z BMW GS vedou 2 cesty bud to to zabalit a nebo KTM , tak sem to NEZABALIL !!!
Má někdo srovnání výdrží E09 , E10 , TKC, KAROO T, asi nemožnévše, ale aspon 2 pneu jeden člověk jedna motorka .
Jinak mitas někdo akčně nabízel za 3500,- karooT je za nějakejch 3880,- mě se ty metzelery líbí víc je tam vidět na první pohled jiná guma než na mitasu a špunty sou vyšší. ale nemusí to zakonitě znamenat vyšší výdrž že
[quote]MILAN napsal(a):
Má někdo srovnání výdrží E09 , E10 , TKC, KAROO T, asi nemožnévše, ale aspon 2 pneu jeden člověk jedna motorka .
Jinak mitas někdo akčně nabízel za 3500,- karooT je za nějakejch 3880,- mě se ty metzelery líbí víc je tam vidět na první pohled jiná guma než na mitasu a špunty sou vyšší. ale nemusí to zakonitě znamenat vyšší výdrž že [/quote
kde pak jsi měl ty karoo za tuhle cenu ???? hod sem nějakej odkaz
Upravil fifa dne 09.04.2010 18:00
když ho miluješ není co řešit
fifa napsal(a):
našel jsem karoo v čb za 3231 celá sada a ted mě řekněte je to dobrá guma kdo ji používá
Fifo, neznám Karoo T, ale s Karoo 2 jsem byl navýsost spokojen - není to tedy do vypuštěnýho rybníka, ale mimo silnice velmi dobrá, na asfaltě drží jak přibitá. Za tu cenu co píšeš jsou zadarmo. Jen se na nich míň najede. Přední v půlce obrátíš a bez vzorku budeš na obou zhruba stejně. Já byl po 6.000 km
Karoo je dobrá guma do terénu na velká endura, na suchu paráda, v bahně samozřejmě nemže dosahovat kvality ostrých gum.
Na silnici se sjede zadek během cca 2-4tis km, záleží jak jezdíš, předek vydrží o něco víc. Od cca 100km/h pěkně hučí, ale jet se s tím dá. Směs je celkem měká a neklouže ani na vodě. Samozřejmě výškou špuntů při razantnějším zmáčknutí brzdy sepne ABS.
motto: jak vidim pole, jdu se tam rozplacnout
KTM 640SM, KTM 350 EXC-F, HD Night ROD Special
raptor napsal(a):
dnes som s nimi zazil prvu (dost negativnu skusenost)
vychadzal som od kamosa zo servisu... vsetko v pohode, prejdem po asfaltke krizovatku, vyhodim blinker doprava k avionu a skoro som sa vydrbal co mi predne koleso zacalo balansovat... nerozumiem ako je to mozne ale zrazu som v prednej gume nemal vzduch
po nafukani v servise (dali sme jej na skusku 4 bary) vsetko absolutne v pohode.. ziaden defekt netesnost, ventil je ok
nechapem tomu
mala zvlastnost - predna pri nafukani nedosadla z prenikavym zvukom ani predtym ani teraz... pojazdil som s nou asi 50km (predpisovo ) po BA a zatial je to ok
aha řekl bys že při nafouknutí nestřelila - něco podbné ho sem zažíl u kormoranu na aute a také čínské goodride u mitasu nemužu soudit pač E09 vždy jen s duší v nabídce sice mají E09 TL ale nikdy jsem je nedostal snad bych se asi mohl domnívat že bezdušák ještě nemají vychytanej .
informuj zda vadný kus nebo problém typu.
dík Měj se Milan
...na bezdušové E-09 Dakar jsem najel cca 12 tkm po silnici i mimo ...mimo to, že jsem ji musel dofouknout 2x častěji než přední Karoo jsem s ní byl zcela spokojený (to že neseděl rozměr mohlo být důvodem rychlejšího poklesu tlaku)
..včil jsem nasadil E-10 a testuji ...první dojmy
prezi napsal(a):
...na bezdušové E-09 Dakar jsem najel cca 12 tkm po silnici i mimo ...mimo to, že jsem ji musel dofouknout 2x častěji než přední Karoo jsem s ní byl zcela spokojený (to že neseděl rozměr mohlo být důvodem rychlejšího poklesu tlaku)
to rád slyším očima
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
prezi napsal(a):
to rád slyším očimaeště tento víkend na tkc a další dám €10
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
prezi napsal(a):
tak testujte testujte -- to bude asi povětšinou po silnici co?
to asi vypadá na jeden pdělanej kus ta raptorova.
prezi napsal(a):
tak testujte testujte -- to bude asi povětšinou po silnici co?