Tak to oproti loňsku pěkně pokročili.Příští rok tam asi budou už pokládat asfalt...
edit:až teď jsem si všiml předešlé foto s asfaltem...to je mazec...
Upravil Nori dne 03.09.2014 23:25
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
no tak to je rychlost , ale to samy je vsude ve svete jen u nas ne , si vem jak v Chorvatsku udelali rychle dalnici
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
no tak to je rychlost , ale to samy je vsude ve svete jen u nas ne , si vem jak v Chorvatsku udelali rychle dalnici
Když jsme před 14 dny pozorovali prace na sh20 i jiných tak se s kvalitou moc nemůžou - svodidla nikde, podklad pod asfalt taky nic moc, nové cesty z minulého roku opravuji už letos, zábrany před padajícím kamenem taky ne.
Ale je fakt, ze asfaltuji rychle.
Chtělo by to založit jen vlákno o silnicích v Albánií, kde by se psalo o aktuálním stavu- člověk pak počítá s dvěma dni a jedeto jeden o)))
To mě teda naštvali... V příštím týdnu jsem to měl v plánu projet
my se tam chystáme za 14 dní - škoda, že to není šotolina, ale zas toho stihneme v pohodě projet víc po šotolinách v Černé hoře (teda pokud to už taky nebudou asfaltky )
ST009: no, právě plánuji cestu, tak se mi tyto informace o stavu povrchu velmi hodí
Upravil bohunka dne 05.09.2014 13:16
Prý je cesta i tam, kde ji nevidím, tož uvidím
my se tam chystáme za 14 dní - škoda, že to není šotolina, ale zas toho stihneme v pohodě projet víc po šotolinách v Černé hoře (teda pokud to už taky nebudou asfaltky )
ST009: no, právě plánuji cestu, tak se mi tyto informace o stavu povrchu velmi hodí
Vyjíždíme v pondělí 15.9 přes Srbsko a Č.Horu, do Albanie bych měl vjíždět dle mých propočtů ve středu 17.9 ráno přes Vermosh.V horším případě ve středu večer popř.čtvrtek ráno.
My jel přes Srbsko a Makedonii - prvni den jsme dojeli z Prahy těsně před Bělehrad a druhy den spali ve Skopje - pak přes Mavrovo do Ohridu (moc pěkný i lehký off). Z Ohridu jsme vyrazili do Albánie do Peskopi (spousty bankomatu) a z Peskopi do do Kukes po stary SH31 (pěkný lehký off) pozor na navigaci a cedule - je tam "nova silnice a povede vás to do kukesu po ni ( navigace ji nezna).
Z kukesu do Bajram curri sh23 - prakticky cely novy asfal, sh22 taky asfalt. Do okolí se dá samozřejmě off jezdit. Pěkný krátký Forda je spojnice sh21 na sh 20- jinak je tam všude asfalt.
Vyjíždíme v pondělí 15.9 přes Srbsko a Č.Horu, do Albanie bych měl vjíždět dle mých propočtů ve středu 17.9 ráno přes Vermosh.V horším případě ve středu večer popř.čtvrtek ráno.
My jel přes Srbsko a Makedonii - prvni den jsme dojeli z Prahy těsně před Bělehrad a druhy den spali ve Skopje - pak přes Mavrovo do Ohridu (moc pěkný i lehký off). Z Ohridu jsme vyrazili do Albánie do Peskopi (spousty bankomatu) a z Peskopi do do Kukes po stary SH31 (pěkný lehký off) pozor na navigaci a cedule - je tam "nova silnice a povede vás to do kukesu po ni (navigace ji nezna).
Z kukesu do Bajram curri sh23 - prakticky cely novy asfal, sh22 taky asfalt (ale stojí za projetí). Do okolí se dá samozřejmě off jezdit. Pěkný krátký OFF je spojnice sh21 na sh 20- jinak je tam všude asfalt.
[Vyjíždíme v pondělí 15.9 přes Srbsko a Č.Horu, do Albanie bych měl vjíždět dle mých propočtů ve středu 17.9 ráno přes Vermosh.V horším případě ve středu večer popř.čtvrtek ráno.[/quote]
My jedeme 21.9. ráno, hlavně Černou horu, našla jsem off kolem kanonu Pivy a Kanon Nevideo přes vesnice Duži a Dubrovsko. V Albánii chceme jen tu SH 20 :-) - snad bude hezky!!
Upravil bohunka dne 08.09.2014 10:59
Prý je cesta i tam, kde ji nevidím, tož uvidím