Dekuju vsem ucastnikum a opravdovym GSařům!
Pro shrnuti:Zucastnilo se asi 57lidi.Z toho byli 3 holky na vlastnich motorkach a 4 jako spolujezdkyne.Z toho zde 49lidi bylo alespon na 1 noc.Asi 5 lidi prijelo pokecat.Nekdo na cely den(Bystricky),nekdo jen na odpoledne.2 byli Machovsti GSari,kteri dnes rano vyrazili smer Iran,Gruzie,Armenie.
Nejvzdalenejsi ucatnik byl Woodman(369km).Bohuzel jsem mu zapomnel dat nejakou cenu. Dale cenu za nejuzitecnejsiho ucastnika naseho webu ziskal Tonda.Cenu za 1-2misto za jizdu podle itinerare ziskali Alda a Mařa.Treti byl Bystricky.Sice podle itinerare vubec nejel,ale nekde ho nasel,vyplnil nesmyslama a odevzdal.Ostatni melu smulu,protoze je nenapadlo itinerar podepsat a odevzdat.
Jinak myslim,ze jsme se jako vzdy opili a najedli velice slusne!Konec soboty si uz nepamatuju,ale pry jsem byl odveden do stanu.
Doufam,ze se vam na srazu libilo a ze jste v poradku dojeli domu!
Upravil vevis dne 16.05.2010 19:43
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Špatný počasí neodradilo srdcaře a opět se sešla super parta tzv. tvrdé jádro díky Vevisovi a všem za skvěle strávenej víkend. Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Dekujeme za pekne usporadanou akci (i kdyz jsme dorazili az v sobotu odpoledne). V hospudce byla zabava opravdu vesela...
Jedine co me nastvalo ze se mi nekde po ceste do Machova protrhla matracka a tak jsem se probudil zimou na zemi.
Bez deste jsme dojeli tam i zpet :-D
Čiešť bando ,tak jsem taky doma.Servanej jak boruvkovej keř,ale sem doma
K této proběhlé akci nemám jedinou výtku. SUPER , SUPER , SUPER
Byla mega prdel a a viděl jsem se zase s starejma známejma a to je hlavní
A moc děkuju oboum Jardům a Pavlovi(snad si pamatuju dobře) za tu neskutečně epesní projížďku,ta neměla chybu,takže DÍKY
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Hezký. Ležím doma od pátku,je mi blbě a potím se abych mohl zítra do práce.
Takže jen závist... Snad se uvidíme na nějaké další akci.
Dokud nepoznáš BMW,nechybí...
BMW R1200GS
Vevis a ostatní účastníci.
Díky za akci, supr.
Pláštěnku jsem v sobotu fakt nepotřeboval. Kochač GS Pavel -- jezdím tak abych dojel vcelku. www.diodky.cz
Vevis, díky, jako vždy - bylo to SUPER!!!
Už se těšíme na další sqělou akciču. Snad se nám konečně podaří dorazit už od pátku. Jednou to vyjít musí!
A vlastně díky všem, co přijeli. Byla fakt sranda (i bez kliky).
Cesta domů byla super. Čím blíž jsme byli domovu, tím sílil vítr i déšť a naopak klesala teplota. Taky přibývalo větví a vody na cestě. Docela MAZEC!!!! Počasí jak v listopadu. Teď už se válíme doma, popíjíme horký čaj a sledujeme zprávy o hrozících povodních.
Batman forever :-)
Jarda Quest napsal(a):
Jo a až tenhle víkend jsem zjistil jakej je Kubrt ranař ještě že je můj kámoš A Toli příště se nesvlékej na našem pokoji
Až potkám toho plešouna co šlohnul a dělal bůhví co s mejma kalhotama tak si ho podám- a líbit se mu to nebude .
Kdyby jsi Jardo cokoliv potřeboval,tak dej vědět a já si to s ním vyřídím
to TOLI : bůh ví,kde ses svlíkal aco jsi tam dělal Remus mi říkal,že jsi byl v noci nějakej vášnivej
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal(a):
Kdyby jsi Jardo cokoliv potřeboval,tak dej vědět a já si to s ním vyřídím
to TOLI : bůh ví,kde ses svlíkal aco jsi tam dělal Remus mi říkal,že jsi byl v noci nějakej vášnivej
Závidíš že sem lepší děvka než ty
nezávidim,Remus je s mýma službama spokojenej a řekl mi,že už takovou hloupost jako udělal z pátka na sobotu neudělá
hele,pamatujete si někdo kam to jeli Fífa s Vodníkem a tim dalším maníkem?