Lokalita: Moravské Budějovice
-7°zatazeno a nefouka mlha vsude namraza 10cm silnice namrzla
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Dneska je teplejc -4°C, nefouká a je pod mrakem. Po 10 hodině vyrážíme.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
-7°zatazeno a nefouka mlha silnice namrzla,pocasi si dela co chce vcera bylo 0°a namraza opadala ale ted se to zase vraci
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Tady je lehce pod nulou. Uplný jasno, nefouká, silnice jsou super. Já jsem plný zbytového alkoholu. Tecd jsem se měřil a mám 0.4 promile. Jo, jo. Ach ta Štěpánská...
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Dneska Revnice 1 stupen a sucho. Jel jsem na Hate, Liten, Karlstejn, Svaty Jan, Lodenice a zpet. Naaaadhernych asi 60 kilometriku. Juchuuuuuu!!!
Pokud by byl zajem a pocasi vydrzi tak jak je, muze mistni zapadoprazska klika (RItka, Revnice, Lety, Treban atd.) dat Silvestrovskou nebo Novorocni projizdku. Telefon napisu do mejlu.
bulos> super, tak to uz budem dva (snad me manzelka neodveli nekam na sever, ted vecer to tady zkousela - jeste ze na horach neni snih). Koukam, ze jsi registrovanej dneska, ale podle fotky mas motorku dyl... Do Pribrami to neni daleko, takze snad to vyjde. Mail tam na sebe nemas, ale klidne se muzem domluvit tady a urcit si zachytnej bod. Jo a jedna malickost - za snehu nebo naledi radeji nejedu. Moje uvery na bydleni jsou veliky a pojisteni je cely nepokryje
Na Silvestra se jede v Nižbořě nejaký srandazávod na fichtlech, údajne to stojí za vidění. Možná by to byl tip na vyjížďku. Já mám motorku rozvrtanou v garáži a nevím, jestli jí stihnu dát do Silvestra do kupy, kdyžtak bych se na chvíli přídal, uvidím, zjistil jsem, že mi umírá baterka a roztlačovat GS...? Kdyžtak se ozvu.
-6°mlha a nefouka mlha silnice-naledi opet se dnes nikam nepojede
-4°zatazeno a nefouka mlha silnice-naledi (sul) Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
Lokalita: Praha zapad
+2 skoro zatazeno, bezvetri, obcas i slunicko! Dneska luxusnich 50 kilasku uz s KN filtrem a svickama Brisk, co mi prinesl jezisek (co si nekoupim, to nemam )
Slavek-xxx napsal:
Takze dnesni vyjizdku rusim. Hlasim z Prahy - zapad teplotu kolem nuly, dest se snehem a na silnici to lehce primrza
To sem se te chtel zeptat, moje Praha zapad hlasi ledovku, v aute docela legrace, ale na moto by to byla katastrofa :-( Nemluve o tom, ze je uz vsude sul :-(
BMW R1150GS MY02
Tchan najel asi 30 kilometru a moooc si liboval, jak to na Mnisku pekne driftovalo Nejak ho to jezdeni chytlo, letos od dubna najel skoro 12 tisic kilometru.
-1°polojasno a nefouka mlha silnice-snih
Mladá Boleslav: celý den okolo +1 až +3, občasné sněžení...
Ale novoroční vyjížďku jsem si neodpustil, jen mi je teď líto motorky, jak byla krásně vyleštěná a teď...
Upravil Geralt dne 01.01.2008 16:11
KTM 1190 Adventure R