Severní Čechy - vyjížďky, setkání, srazy, akce ...
Přidané 28.10.2010 22:01
Tak jsme krásně projeli severní čechy a jižní Sasko . Pěkné počasí, nádherný silničky, podzimní barvy - prostě parádně strávený den. Děkuji
BMW GS = stroj na radost
Přidané 29.10.2010 10:12
Jo, jooo, byla to paráda, dnes nakonec vyrazím ještě do Drážďan, osondovat toho Louise... Jnak odkaz na zadní brašnu: https://www.polo-...31377.html
Já ji tam koupil v akci asi za 49e.
Přidané 29.10.2010 18:42
Tak jsem to u Louise v Drážďanech okoukl, velká prodejna, akce na Rukka hadry, ale nevím jak jsou ceny ve srovnání u nás. Byl jsem i v Polu (C3 - od 450e). Jel jsem zase silničkama, vesničkama, počasí ještě hezčí než včera, takže naprosto spokojenej... Bude-li zítra hezky, chci se ještě podívat do Altenbergu na bobovou dráhu...
Ještě přikládám fotku, jak vypadá zadní brašna na dvanáctce
Jirina1 přiložený následující obrázek:
Přidané 29.10.2010 20:31
Jojo, brašnu jsem našel v e-shopu - podle fotky ale může být problém... Zdá se být nasazená dost blízko za sedadlem a to spolujezdkyni vadilo i u toho topcasu...
Na druhou stranu - plánovaný nosič z ADV bude asi trochu víc vzadu, takže až bude na motorce, tak to nějak poladím. Díky :-)
Já doufám, že ještě o víkendu vyjedu - má být sice horší počasí, ale pokud mlha nenamrzá ...
BMW GS = stroj na radost
Přidané 30.10.2010 18:11
Je fakt, že na silnici se cítím lépe i když dnes po cestě do Altenbergu (a to bylo po poledni - viz. foto) mě místy překvapila námraza. Ale jinak nádhera, měl jsem štěstí i že na dráze probíhaly tréninky skeletonů a dvojbobů. Vyfotit to telefonem bylo téměř nemožné, ale něco se podařilo... Zase úžasný den na motorce!!!
Jirina1 přiložený následující obrázek:
Přidané 03.11.2010 21:27
já bych si nafackoval - dal jsem hadry i boty k reklamaci v domění, že listopad je konečná a teď TOHLE počasí. To je vopravdu k vzteku.
tak si to kluci pěkně užívejte a jestli bude v prosinci zase těch 14 - 16 stupňů, tak se projedem...